TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

20 pareri si impresii Hotel Kini Park Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

3 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.7
70%
20 impresii
20 impresii
Impresiile Travel Planner (20)
Amplasare
7.3
Camere
7.4
Mancare
6.9
Personal
7.7
Atmosfera
8.1
Facilitati
7.7
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Hotel Kini Park

20 impresii reale, verificate 100% - Hotel Kini Park

Impresii pe Hotel Kini Park

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.8

Vacanță Bulgaria

Locație bună,personal calificat, manager extraordinar, mâncare diversificata,piscina mare ,locuri suficiente,preț foarte bun în raport cu serviciile primite.Stradutele pana la hotel ff proaste.
Recomand Travelplanner: Recomand agenția pentru atentionarile trimise cu privire la plecare,vinieta,asigurare..

Arata mai mult

7.3

Nu chiar ce asteptam.

Hotel ok,camere cam mici,dar problema era de fapt mizeria din baie. Chitul de rosturi...negru! Miros urât.Aceleasi băi oribile si la camerele celor din grupul nostru. Turiștii își scoteau singuri gunoiul din camere(erau saci pe la usi).Vesela scoasă din camere cu resturi de mâncare,abandonată pe holuri cu zilele.
Recomand Travelplanner: Recomand agentia. Raspuns imediat la orice intrebare. Preț comparativ f.bun.

Arata mai mult

9.6

Vacanta Kini Bulgaria

Plus: curățenie, personal amabil, loc de joaca pentru copii, umbra chiar și pe drumul către/de la plaja, piscina curata, mâncare bună și diversificata. Minus: barmanul parea super obosit, servea lent și fără chef. Camerele nu erau curățate chiar la timp, însă dacă solicitai, veneau în aceeași zi. Sunt muuulte scări de urcat la întoarcerea de pe plaja
Recomand Travelplanner: Rapizi în soluționarea problemelor, prompti in oferirea unui răspuns pe mail. Recomand!

Arata mai mult

8.9

Vacanta linistitoare pt 2 adulti si 1 copil de 2 ani, conditii f bune pt pretul platit.

Amplasare :Liniste si frumos, noaptea se auzeau greierii insa cam departe de plaja. Pt noi a fost ok ca suntem acitiv. Camera :Este ok ca si dimensiuni insa la curatenia in baie ar fi loc de mai bine. Doamna de la curatenie era f draguta si ne-a schimbat asternuturile si prosoapele de 3 ori in sejurul de 6 nopti. Mancare : Proaspata si pt toate gusturile. Noua ne-a placut insa pt multi fitosi cu burta auzeam ca "nu e cum ma asteptam". Personalul : Nu stie engleza, sunt tineri si nu f instruiiti insa sefele de restaurant si managerul hotelului compenseaza. Barul se inchide la 22:00:00. Facilitati : Masa de biliard cam veche. Masa de ping pong ok. Curatenia de la baile comune de jos lasa de dorit grav. Consider ca a fost un sejur excelent pt pretul platit care a fost f mic fata de ce am gasit in Romania.
Recomand Travelplanner: Am primit raspunsuri incredibil de rapide la emailuri. Toate informatiile incluse acolo. SMS-uri inainte de plecare, cand am ajuns si cand am plecat. Recomand cu incredere agentia!

Arata mai mult

8.5

Vacanță Bulgaria

Camerele ok, mâncarea nu foarte variată, dar sigur am găsit ceva potrivit pentru toți la fiecare masă, distanța față de plajă rezonabilă, curățenia ar trebui făcută mai bine.
Recomand Travelplanner: Totul foarte simplu și rapid!

Arata mai mult

7.4

Vacanta Bulgaria, Kini Park

Camera era ok insa baia era murdara si era mucegai in baie pe faianta si mizerie pe jos, cand porneai ventilatia venea un miros ingrozitor. Nu s-a facut curat cat timp am stat acolo. Mancarea a fost decenta si se repeta 90% din timp. Am mai fost acum 3 ani insa acum m-a dezamagit, cu siguranță nu o sa mai revin la acest hotel
Recomand Travelplanner: Totul a decurs foarte bine

Arata mai mult

5.5

Vacanta

Hotelul este ok , la curățenie ar trebui insistat mai mult ( o singură dată a dat cu aspiratorul în 4 zile și prosoapele au fost schimbate ca am cerut eu ) mancarea a fost horor era ok pentru cine mananca de toate și oricum... ( era aproape aceeași în fiecare zi) plaja este destul de departe
Recomand Travelplanner: Au fost super ! O sa recomand

Arata mai mult

9.1

Foarte bine pentru pretul platit

Camerele super, piscina e ok, la bar totul e ok, bauturi locale, cum e de asteptat, distanta la plaja e decenta, 15 minute pe jos pana la plaja mare sau 10 min prin padure pana la o plaja mai micuta, dar mai ok din punctul nostru de vedere. Mancarea extrem de repetitiva si destul de naspa, pare ca e pentru batrani, cartofi fierti, pulpe coapte, cam zilnic, nu va asteptati la nimic prajit sau pizza sau alte bunatati, e un fel de mancare de camin, dar e ok pt pretul platit, ne-am bucurat de liniste, la piscina mereu au fost locuri pentru toata lumea. Snack-bar inexistent , doar niste inghetata. Camerele in schimb peste asteptari, curatenie zilnic, personal foarte ok
Recomand Travelplanner: E al doilea an in care plec cu aceasta agentie, sunt foarte multumit, preturi ff ok si comunicare buna, intotdeauna o placere.

Arata mai mult

6.6

Vacanta Bulgaria

Baia murdara( am spălat eu baia) , praf , dupa 4 zile le-am zis sa facă curățenie și ne au pus lenjeria pe pat. I-am zis managerului ca este mizerie dar a avut o atitudine de superioritate ca ce s-a terminat t ziua si nu au facut curetenie. (Era deja seara).Cameristele stăteau pe telefon va dati seama ce curățenie făceau. Mâncarea bună iar personalul de la bucătărie foarte amabil, ne- au făcut cate ceva pentru bebe fără condimente.
Recomand Travelplanner: Agentie bună.

Arata mai mult

5.5

Vacanță Kini Park Hotel, Nisipurile de Aur

Hotelul este unul plăcut la vedere, înconjurat de natură însă are multe puncte în minus. Camerele sunt neaspirate și neaerisite, oglinzile neșterse, dușul necurățat. Balconul camerei în care am stat era unul minuscul, abia incapand un scaun de plastic. Personalul era compus din persoane extrem de tinere, fara experiență, nimeni nu vorbea engleza înafara de persoanele de la recepție. Mâncarea nediversificată, având numai paste la toate cele 3 mese ale zilei, carne nefăcută și oscilând între orez fiert și cartofi fierți. La snack bar se găseau numai înghețată și niște sandvișuri cu unt și cașcaval. Masajul și cosmetica nu mai există, iar la prosoapele pentru piscină nu este niciun responsabil în intervalul orar menționat, chinuindu-ne 2 zile să facem rost de 2 prosoape. Paienjenii predomină inclusiv pe holuri și în camere.
Recomand Travelplanner: Recomand cu mare drag agenția, fiind prompți și oferind tot ajutorul posibil când este nevoie.

Arata mai mult

9.9

Concediu

Perfect. Personal amabil, atmosfera placuta, merita .

Arata mai mult

8.4

Vacanta Bulgaria

Buna! A fost totul ok, mult peste așteptări. Piscina curata, barul deschis de la 10-22, camera curata, mancarea a fost buna, excluzând micul dejun care era același in fiecare dimineață. Distanta pana la plaja era "măricică" + plus scările de la hotel. Parcarea sigura, fiind un plus. Managerul om de milioane.

Arata mai mult

8.6

Concediu bulgaria

Hotelul este amplasat la 500 m de plaja, înconjurat de pomi, este curat , liniște mancarea nu este prea diversificata dar ai de unde alege,tv ar trebui schimbate in camere, frigiderul foarte mic in camera dar nu funcționa , odata ieșit din camera curentul nu funcționa ca era pe baza de cartela . Piscina curată , plaja c-am neamenajată dacă alegeți sa coborâți pe scări , in dreapta o clădire de ciment dărâmată . Foarte multe meduze in apa anul acesta. Este ceva de mers prin pădure pana in centru iar seara este întuneric pe o porțiune de drum. La 3 stele si prețul plătit este pentru oamenii nepretențioși .

Arata mai mult

9.2

Vacanta Hotel Kini Park

Hotelul este foarte ok, curatenia se facea zilnic, mancare din belsug pentru toti mofturosii, personal foarte ok, mai putin receptionerele care nu stiau engleza, si aveau niste fete acre, cred ca lor nu ne plac romanii :), tot respectul pentru manager, spala toate pacatele receptionerelor.

Arata mai mult

8.8

Vacanta Nisipurile de Aur

Am fost profund impresionata incepand de la hotel, mancare, curatenie, etc...totul la superlativ, singurul minus, la receptie nu se vorbea limba engleza si tipele erau si putin plictisite de jobul lor :), in schimb acest lucru il compensa managerul care era de o politete ce te impresiona, totul rezolvat in 5 minute.

Arata mai mult

6.7

O vacanta de neuitat

Incantat de comentariile pozitive si nota extrem de buna din opiniile vizitatorilor, am ales sa ne petrecem concediul la acest hotel. Drumul pana acolo a fost foarte ok, desi in vama e horror daca te prinde 6 dimineata, petrecand aproximativ 3 ore. Odata ajunsi la hotel,in jur de ora 11, am fost intampinati minunat, ni s-a facut cazarea, am primit camerele, si am poposit catre prima masa. O prima impresie placuta, mancare gatita, arata ok, hai ca e bine. Dupa masa ne-am dus la plaja, distanta relativ maricica, dar traseul ok. Ne-am intors seara la cina, si aici a inceput chinul, cel putin pt mine. Aceeasi mancare ca la pranz, si asa a fost tot sejurul. Aceeasi mancare in fiecare zi, timp de 6 zile. Horror....totul ar putea fi minunat la acest hotel daca ar reusi sa faca ceva cu mancarea. Va recomand acest hotel doar daca sunteti tari de stomac si nu sunteti pretentiosi. Iar ca preturi in statiune....bomba...42 de leva 2 sezlonguri cu umbrela. Daca alegi sa mananci la restaurant....minim 100 de lava o masa....asa ca...aveti in vedere toate aspectele.

Arata mai mult

9.3

Sejur Bulgaria

Hotelul este într-o zonă frumoasă, racoroasa, camera suficient de mare pentru 2 adulti si 1 copil, curata, personalul amabil si mereu dispuși să răspundă oricăror solicitări. Mâncarea gustoasă, nu sunt foarte multe feluri de mâncare. A fost un sejur plăcut si ne-am simtit foarte bine aici.

Arata mai mult

9.7

Un sejur foarte placut

Un hotel foarte ok, curat, multa liniște, mâncare foarte bună,personal foarte dragut cu o servire ireproșabilă. Felicitări și managerului Mr Iordan, atent la orice detaliu, mereu cu zâmbetul pe buze. A fost un sejur minunat, cu siguranță vom reveni.

Arata mai mult

9.7

O vacanta reușita

Pentru 3 stele este foarte bun, camere mari și curate, însă pentru o familie cu copii este greu de urcat scările pana la hotel, fiind abrupt și destul de incomod pentru un cărucior

Arata mai mult

8.5

Relaxant

Hotelul este o oaza de liniște, cu multe clase peste un hotel similar din România. Nu e cine stie ce lux dar este curatenie. Zilnic se face curat si se scgimba prosoapele si mai mereu pe hol se gaseste o camerista. Mancarea e acceptabila iar personalul ok. Clientii in majoritate subt germani si rusi. Nu te deranjează nimeni cu nimic. Am primit si loc de parcare. Singurul minus e ca este nitel departe de plaja dar beneficiază si de o piscina curata.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Kini Park

Intrebari frecvente despre Hotel Kini Park

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Kini Park, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria