TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

118 pareri si impresii Prestige Hotel & Aquapark Nisipurile de Aur

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.9
64%
118 impresii
118 impresii
Impresiile Travel Planner (118)
Amplasare
8.2
Camere
8
Mancare
7.4
Personal
7.8
Atmosfera
7.8
Facilitati
7.8
Calitate / pret
7.9
Impresii pe Prestige Hotel & Aquapark

118 impresii reale, verificate 100% - Prestige Hotel & Aquapark

Impresii pe Prestige Hotel & Aquapark

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.0

Relaxare!

Un hotel bun cu mâncare gustoasă!
Recomand Travelplanner: Suuuuuper profesioniști.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul super ok, personalul amabil si bine pregatit Singurul minus -sala de sport care era foarte mica, aparatele foarte multe intr-un spatiu foarte mic, iar majoritatea erau fie deteriorate fie nu se puteau folosi ( erau de decor)
Recomand Travelplanner: totul super ok!

Arata mai mult

8.9

Nisipurile de aur

La baia din camera ,mirosea insuportabil a urina,am anuntat sa se facă ceva,dar pana la plecare nu s-a rezolvat nimic.Tin sa menționez ca mirosea exact ca la un veceu public.Mentionez ca am mai fost cu alte 2 familii și la ei camerele au fost foarte ok. Altceva nu am nimic de reproșat.
Recomand Travelplanner: Super profesionisti

Arata mai mult

9.9

Cel mai super hotel!

Am fost cazați 5 nopți și 6 zile,pot spune ca a fost mult mai mult peste așteptările noastre, curățenie în camere,prosoape schimbate, mâncare bună, personalul foarte de treabă, animația de nota 100+ atât cât pe copii și pe adulți, ne-au distrat maxim! Apa la piscine curata,tobogane. Recomand acest hotel cu drag!
Recomand Travelplanner: Recomand agenția de turism travel planner, am avut o colaborare foarte bună,m-au lămurit de fiecare data când a fost nevoie! Recomand cu încredere!

Arata mai mult

9.5

Bulgaria 2023

Fiind prima vacanță afara din țară , a fost minunat. Camere mari,spatioase și curate. Se schimbau prosoapele zilnic , se făcea curățenie în camere zilnic. Mancare multă. La discreție sucuri și apa. Piscinele curate ,șezlongurile erau înghesuite și nu găseam locuri dimineața. Plaja de la hotel Admiral era la 10 min ,curata și nisipul foarte fin. Ușa de la întrare avea o problema, nu se deschidea ,pana intr-o zi când nu s-a mai închis deloc.
Recomand Travelplanner: Mulțumesc foarte mult agenției TRAVEL PLANNER pentru promptitudine și linkurile trimise cu 2 zile înainte de vacanta. Recomand această agenție si voi colabora ai pe viitor.

Arata mai mult

9.5

Vacanta în Bulgaria

Totul a fost frumos! Camere mari, spatioase,curate. Prosoapele se schimbau zilnic , se făcea curățenie în fiecare zi. Mancare foarte multa și diversificata. Piscina curata. Se plătește parcarea 25 leva pe zi. Plaja aproape de hotel cam la 10 min. Nu am fost la plaja lor, trebuie făcută rezervare cu o zi inai te.
Recomand Travelplanner: Am fost foarte mulțumită de agenția TRAVEL PLANNER , sunt prompți și corecți. Recomand aceasta agenția și voi colabora cu ei în viitor..Mulțumesc frumos ca mi-au oferit informații necesare și corecte.

Arata mai mult

9.8

Vacanta în Bulgaria

Este prima vacanta la mare în alta tara. Am avut emoții la început. Totul a fost frumos, apartament cu doua camere mari, curate. Prosoapele se shimbau zilnic, în fiecare zi se făcea curățenie în camere. Mancare bună, foarte multa. Piscina curata. Marea era la 5-10 min de hotel. Recoman acest hotel. Mulțumesc foarte mult agenție travel planner. Și pe viitor voi colabora cu aceasta agenție.
Recomand Travelplanner: Mulțumesc foarte mult agenției TRAVEL PLANNER , sunt serioși cu clienții lor, rezolvând rapid orice problema. Recomand TRAVEL PLANNER, voi colabora și pe viitor cu acesta agenție.

Arata mai mult

7.2

Vacanta Prestige Hotel &Aquapark

Hotelul ok, mâncare diversificata, însă destul de repetitiva, copiilor le-au plăcut foarte mult piscinele. Un aspect supărător a fost felul în care s-a realizat (sau nu) curățenia în cameră: o singura data in 5 zile, impresia a fost ca se realiza diferențiat, în funcție de personal/de etajul la care erai cazat...
Recomand Travelplanner: În mod sigur voi recomanda agenția, foarte ok.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Totul a fost foarte frumos, singurul lucru urat a fost faptul ca am primit cheia de la camera la ora 15.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte comunicativi și foarte serioasa.

Arata mai mult

9.3

Vacanta 2023-Prestige Hotel & Aquapark din Nisipurile de Aur, Bulgaria

Buna, vacanta in Bulgaria a fost reusita, desi ff zgomotoasa....era un hotel unde au fost ff multi copii, micuti de varsta, cred ca este un loc ideal pentru parintii cu copii mici. Hotelul arata dragut, se facea curat tot timpul...aspirat de praf si nisip. Camera era curata insa atat in camera cat si la piscina ar fi trebuit sa inlocuiasca prosoapele...sunt invechite si desi sunt curate au ff multe pete si uzate si iti lasa impresia ca nu sunt spalate la prima vedere... de fapt asta a fost marea mea dezamagire la acest hotel. Erau echipe de animatori care faceau ca atmosfera sa fie placuta , copiii dansau cu ei si seara se faceau spectacole si diverse jocuri cu oaspetii hotelului. Mancarea era destul de diversificata...fructe din belsug. Recomand familiilor cu copii. Plaja era aproape si am gasit si loc de parcare.
Recomand Travelplanner: Este a doua oara cand apelez la serviciile acestei agentii, la recomandarea unor prieteni. Am dat mesaj pe mail si am primit imediat raspuns de la ei, am fost si sunata sa mi se explice anumite lucruri. Am primit mereu mai multe oferte in legatura cu cererea mea. Inainte de plecarea in vacanta primim toate informatiile de care avem nevoie si apoi la intoarcere suntem intrebati daca totul a fost ok. Recomand aceasta agentie cu servicii de nota 10.

Arata mai mult

9.8

Vacanta reusita

Toate au fost ok, mâncare mai diversificata fata de anul trecut, doua topgane noi.

Arata mai mult

9.7

Totul fff fain dar apa rece in piscine

Am fost foarte mulțumiți de toate serviciile. Camera curata și dotată cu tot ce ai nevoie. Mâncarea variată și foarte buna; in fiecare seara era cate o tematica la cina: seara asiatica, italiana, românească; de asemenea, cate un spectacol de animație avea loc în fiecare seară. Un mic minus era faptul că plaja hotelului era departe, cu acces cu busul, daca făceam rezervare cu o zi înainte. Noi am mers pe jos de la hotel, 5 minute de mers, că sa ajungem la mare și ne-a fost suficient! In general, am fost foarte mulțumiți, doar apa din piscine era rece, inclusiv la piscina interioară! Eu am sperat foarte mult sa fie apa calda macar la piscina interioară, așa cum se preconiza, pentru că, din cauza unor probleme de sănătate, nu pot sa intru in apa rece.

Arata mai mult

7.2

Proastă.

Totul vechi, neîngrijit, de la recepție până la cameră, într-o altă formă pe economie totul. Hotelul se prezintă că de patru stele dar este două stele.

Arata mai mult

9.3

Concediu Bulgaria

Incep prin a spune ca, camera a fost una spatioasa, moderna, curata. Mancarea a fost buna si diversificata. Personalul Hotelului dragut si amabil. Ca si minusuri pot spune piscina mica si putine locuri pe sesloguri dar mai ales foarte inghesuite. Bauturile ( cockeilurile) nu erau facute de 2 ori la fel. Bauturile racoritoare de foarte proasta calitate. De 3 ori am.vrut sa platesc separat un caffe frappe si personalul de la bar nu au stiut sa il prepare, intr-un final am primit o tentativa de frappe facut de managerul de hotel. Ca sa concluzionez, o parere buna in general dar cu probleme majore pe parte bar.

Arata mai mult

5.4

Vacanta Bulgaria

Am găsit camera murdara, praful era de 1 deget, curățenie se face siperficial

Arata mai mult

4.3

Vacanța Bulgaria

Groaznic!!! Mama și nepotelul au făcut toxiinfecție alimentara din cauza mâncării. Totul mizerabil, mucegai la locul de joaca, solnițe ruginite , in baia de la Recepție mirosea fff rău a urina , efectiv te usturau nările din cauza mirosului. Personalul f arogant . Ne multumim doar ca si-au revenit membrii familiei, a fost groaznic sa nu reușim sa ii oprim voma unui copil de 6 ani, si un adult efectiv sa “zacă” in camera de hotel o zi si o noapte. Atașez si fotografii

Arata mai mult

4.3

Vacanța Bulgaria

Groaznic!!! Mama și nepotelul au făcut toxiinfecție alimentara din cauza mâncării. Totul mizerabil, mucegai la locul de joaca, solnițe ruginite , in baia de la Recepție mirosea fff rău a urina , efectiv te usturau nările din cauza mirosului. Personalul f arogant . Ne multumim doar ca si-au revenit membrii familiei, a fost groaznic sa nu reușim sa ii oprim voma unui copil de 6 ani, si un adult efectiv sa “zacă” in camera de hotel o zi si o noapte. Atașez si fotografii

Arata mai mult

7.5

Hotel prestige

Buna! Hotelul merita nota 7 doar pentru piscina, mancarea nu a fost asa buna, curatenie superficial, adica schimbat prosoape si hartie igienica. Sezlongurile la piscina se ocupau de seara anterioara!

Arata mai mult

8.7

Prestige Hotel& Aquapark

Hotelul a fost ok, mancarea buna si multa!!Sucurile, apa si cafeaua erau la discretie, non stop! Nu mi-a placut ca a trebuit sa platim parcarea,20 leva pe zi, intr-o parcare langa hotel care nu era

Arata mai mult

9.4

Foarte Bine

Nu am nimic de reprosat.

Arata mai mult

10.0

O VACANȚĂ REUȘITĂ

RECOMAND,TOATE SERVICIILE DE NOTA 10

Arata mai mult

9.5

Vacanta bulgaria

A fost o experienta frumoasa,hotelul curat ,mancare foarte buna si personal foarte primitor si dragut.

Arata mai mult

8.8

Vacanta Bulgaria

Personal am foarte mulțumit camera spațioasă curățenie în fiecare zi schinbat prosoape, lenjerie, spălat pe jos, curățenie la baie, masa diversificata piscina mare cu șezlonguri la soare și la umbra, topgane superbe, personal serviabil a fost super mai venim

Arata mai mult

7.9

Vacanta Bulgaria sub asteptari

Hotelul si camera acceptabile insa mancarea foarte putin diversificata, meniul pt copii inexistent, angajatii restaurantului sunt cu ochii pe tine sa termini mancarea ca sa iti ia farfuria. La capitolul agrement stau mai bine avand acces la piscinele si toboganele ambelor hoteluri din resort, au program de animatie in fiecare zi, deasemenea sunt locuri de joaca pt copii si aparate de exercitii fizice. Locuri de parcare 20 leva pe zi si sunt extrem de putine .Distanta pana la plaja in jur de 200m , apa este plina de alge si de pietre , nisipul acceptabil, iar spatiul pt turistii fara sezlong este foarte mic.

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria Prestige Hotel & Aquapark

Aspecte negative: 1. Parcarea se plateste 20 bgn/zi. 2. Accesul la plaja - se face cu mijloc de transport pe care trebuie sa il platesti. 30 bgn/zi - transport si 2 sezlonguri. Noi am avut All Inclusive, dar pe plaja nu beneficiai de nimic. Aspecte pozitive: 1. Mancare diversificata si proaspata. As spune pentru toate gusturile, chiar si pentru cei mai pretentiosi. 2. Divertimsent pentru cei mici incepand de la activitati, jocuri PS, biliard, etc... 3. Curatenie in camera - prosoapele se schimbau zilnic. 4. Personal amabil.

Arata mai mult

9.3

Vacanța Bulgaria

Experiența la Prestige Hotel & Aquapark a fost una plăcută. Camera a fost spațioasă, baia mare, curățenia zilnică, schimbat prosoapele de câte ori aveam nevoie. Personalul foarte drăguț, în plus la recepție era și o româncă ce oferea informații suplimentare pentru cei ce nu se descurcau bine cu engleza. Mâncarea a fost diversificată și aveai de unde alege ceva pe placul tău, în plus aveau cuptor pizza și de fiecare data era proaspătă. Piscina și Aquapark ul au făcut totul, copiii s au distrat maxim. Animații în fiecare seara. Locul de joaca al copiilor foarte mare. Parcare am găsit imediat ce am ajuns, iar plaja destul de aproape.

Arata mai mult

6.7

Nu recomand

Hotelul din punctul meu de vedere este de 3 stele, mizerie peste tot, inclusiv pe coltarele si mesele din receptie. Camera noastră avea multe probleme, se vedea ca nu a mai fost locuita de foarte mult timp, plin de praf, în frigider am găsit fire mici de par (4 fire) și foarte murdar, ușa de la intrare avea o distanta fata de tocul ușii cât sa-ti treci degetul prin ea, se vedea pe hol. La baie oglinda telescopica era defecta, bateria de la cada ieșea din perete și mișcă toată, bara de la perdeaua de dus cădea des, de sub cada ieșea apa când foloseam dusul, ușa de vizitare de la rapit se deschidea singura, pe sub blatul de la lavoaur se vedeau profilele de susținere, oglinda era murdara, vasul de WC de asemenea, ușa de la baie nu se închidea, era lasata și scartia foarte tare. Canapeaua era exfoliata, camera făcea parte dintr-un apartament, având o ușa comuna, și se auzea tot de la ceilalți turisti. Și nu în ultimul rand am găsit in hol un gândac negru foarte mare, am solicitat sa curate camera. Am încercat sa schimbam camera, iar personalul de la receptie s-a purtat urat, mi-au vorbit cu indiferenta si am fost nevoiți sa rămânem în camera descrisa mai sus.

Arata mai mult

9.6

relaxant

perfect pentru o vacanta relaxanta cu copiii

Arata mai mult

5.7

Vacanta Bulagaria

Hotelul amplasat la distanta mica de centru / plaja statiunii ( plaja hotelului la 4 km distanta ). camera in regula , cat sa nu te lovesti unul de altul . Familie de 4 ( 2 adulti , 2 copii) Mancarea , cat sa nu mori de foame .... gaseai totusi ceva sa mananci ... dar pentru un capuccino , dadeai cateva ture sa gasesti unul.care avea si cafea , si apa si lapte .... Staff-ul sub orice critica de la receptie ( chiar luati la misto ) , cameristele faceau curatenie pe hol ( erau supravegheate de camere de filmat ) , in camera nu se aspira / stergea pe jos .... cel mult schimbat de prosoape si inlocuirea hartiei igienice . Piscinele super aglomerate si lipsa intetesului pentru buna functionare a jacuzziu-lui ( filtrul efectiv plutea plin de praf ). Nu ma voi intoarce acolo , si multi altii ca noi ... Nu recomand !

Arata mai mult

6.5

Bulgaria 2023

1.Hotel aflata în paragină , dușuri ruginite , mo ilier deteriorat (posibilitatea de a te electrocuta la prizele din nivelul noptierei, lipsa ventilator în wc, bucăți de gresie în wc mai ca le scoteam cu mana 2.Personal nu foarte simpatic ( în afara de manager ) 3.Piscina interioara ff aglomerata ,! 4.Băuturile atât bere , cafeaua ,sucurile nebaubile.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (88) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Prestige Hotel & Aquapark

Intrebari frecvente despre Prestige Hotel & Aquapark

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Prestige Hotel & Aquapark, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria