TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

71 pareri si impresii Hotel Alexandra Beach Spa Resort Thassos Grecia

4 stele
Thassos, Grecia - Vezi pe hartă

8.9
89%
71 impresii
71 impresii
Impresiile Travel Planner (71)
Amplasare
9.1
Camere
8.8
Mancare
8.9
Personal
8.8
Atmosfera
8.9
Facilitati
8.8
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Alexandra Beach Spa Resort

71 impresii reale, verificate 100% - Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Impresii pe Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
10.0

Vacanta Alexandra Beach

O vacanta excelenta!!! A patra oara la aceste hotel!
Recomand Travelplanner: Foarte multumiti, ca de obicei, de agentie! De 8 ani mergem cu aceasta agentie si nu am avut numai experiente placute! foarte seriosi!

Arata mai mult

10.0

Excelent

Servicii excelente. Personalul amabil. Mancarea foarte buna.
Recomand Travelplanner: Amabilitate, profesionalism.

Arata mai mult

5.9
9.8

thasos

9.4

Minunat

Hotel de nota 10,plaja cu foarte multe pietre,si in apa si pe uscat,fara papuci de apa nu ai ce cauta,sunt arici de mare si te poti rani,barul de la plaja au preturile cam mari( 3.5 e o cafea), prosop 1 e buc,apa la cina se plateste 1,4 e per st de 1,5 l, fresh de portocale 1,5e ...sunt acceptabile la pret dar nu mi se pare normal sa platesti ...apa putea fi inclusa in meniu...dar asta este politica hotelului...in rest...curat,multa vegetatie,liniste. La masa de seara atentie se cere tinuta decenta( fara papuci si maiou) romancuta noastra Marina ne face cinste cu entuziasm,rabdare,zambetul pe buze,vesela si iti poate oferi multe detalii despre insula. O sa revenim cu drag
Recomand Travelplanner: O agentie de nota 10. Colaborez cu dansii de 6 ani si sunt foarte multumita.

Arata mai mult

9.3

Luxuriant

Arhitectura placuta, interior spatios, dotari corespunzatoare, iar amenajarile exterioare - combinatia arbustilor si tot ce iseamna spatii verzi dau o imagine luxurianta.
Recomand Travelplanner: Numai de bine.

Arata mai mult

9.7

Relaxare

8.9

O vacanta reusita!

Alexandra Beach este de departe unul din cele mai frumoase resorturi din Thassos. Acesta este situat chiar la intrare in Potos, pe partea stanga, si la cca. 300 metri de centrul statiunii. Per ansamblu, ca resort este de 5 stele, restaurantul este demn de cele 4 stele, iar camerele duble standard - cum am avut noi - de maxim 3. Avantajul cel mai mare este intinderea resortului, suprafetele verzi cu plante exotice, pomii fructiferi, si mai ales gradina de legume bio. Da, o buna parte din fructele si legumele consumate la masa, erau din gradina proprie a resortului. Personalul in mare parte foarte ok, primitor, zambaret, exceptie au facut 2 ospatari la masa de seara, dar punem pe seama aglomeratiei/oboselii etc. Una din angajatele de la receptie era romanca si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie de la check'in la check'out. Noi am avut regim HalfBoard si mesele (micul dejun si cina) au fost foarte bogate, variau de la o zi la alta, si chiar am avut din ce alege. Am ramas placut impresionati si de varietatea de desert la cina, peste 10 feluri de prajituri, plus inghetata, care se schimbau de la o zi la alta. Singurul dezavantaj este ca la cina nu ai nici un fel de bautura inclusa in regimul HalfBoard, nici macar apa, dar asa este cam peste tot la greci. Legat de camere, am spus si mai sus, noi am avut dubla standard, dar nu era sub nici o forma de 4 stele, maxim 3. Mobilierul invechit, usa la baie umflata si cojita, robinetele si usile glisante de la dus cu foarte multe depuneri de piatra, care cu o solutie adecvata sigur se curatau ok... Am acordat nota 5 din 10 la camera. Hotelul are plaja proprie, cu sezlonguri si umbrele gratuite, dar nu am stat decat in prima zi la plaja acolo din cauza pietrelor si a intrarii bruste in apa, nu este recomandat pt. familii cu copii mici. Semnalul WiFi foarte bun, peste tot in resort era spre full, dar netul se misca extrem de greu, in special intre 7 si 10 seara, cand probabil toata lumea folosea wifi. Per total a fost o experiente frumoasa, un concediu reusit, si sigur vom mai reveni, doar ca de data asta am plati 2/300 euro in plus pt. o camera superioara cu piscina proprie.
Recomand Travelplanner: A fost 5a vacanta achizitionata prin TravelPlanner si ca de obicei am fost foarte multumiti de serviciile agentiei. De la micile detalii - mail si sms cu toate informatiile necesare inainte sa pleci in vacanta si followup-ul de dupa, totul a fost la superlativ. Mai urmeaza acum in august inca un concediu la bulgari, achizitionat evident, tot prin TravelPlanner

Arata mai mult

6.7

Concediu Alexandra Bech

Hotelul, aproape impecabil. Ca amplasare, Resort. Din păcate, a ajuns de maxim 3 stele, iar personalul și condițiile de 2.
Recomand Travelplanner: De 8 ani colaborez cu voi! Impecabili de fiecare dată, sa o țineți tot asa.

Arata mai mult

9.6

Vacanta reusita

Un complex hotelier foarte frumos
Recomand Travelplanner: Profesionisti

Arata mai mult

9.3

Prima vacanta Grecia

Super

Arata mai mult

10.0

Alegerea ideala - Thassos de weekend

9.1

ALEXANDRA BEACH,oaza de relaxare.

hotel cu amplasare frumoasa,fiind ca o localitate in miniatura, cazare si masa conform stelelor,respecta turisti,primire cordiala ne simtim ca acasa ,liniste ,siguranta cazarii si a serviciilor.

Arata mai mult

9.7

Excelent

Este un complex foarte frumos, îngrijit, curat!

Arata mai mult

8.8

O oaza de liniste foarte aproape de Potos

Un complex cochet cu facilitati bune pt relaxare in THASSOS. O oaza de verdeata si liniste in apropiere de tumultosul POTOS. Plaja proprie amenajata, cu steag albastru dar cu pietre!! Camere spatioase. Produsele servite la mic dejun si cina de calitate si gustoase. Parcare proprie incapatoare.

Arata mai mult

9.7

Excelent

Amplasare buna, liniste, peisaj extraordinar

Arata mai mult

10.0

Concediu super

8.8

Super ok!

Super ok!

Arata mai mult

9.5

O VACANTA FRUMOASA!

Hotelul a fost OK.

Arata mai mult

9.0

Alexandra Beach

O locatie frumoasa, foarte multa verdeata, pomi, gradina de legume, amplasare f buna, personal amabil.

Arata mai mult

7.7

Acceptabil

La exteriorul tot era f frumos,camerele nu erau chiar ce trebuie.

Arata mai mult

8.1

Vacanta reusita

Organizare foarte buna, servire excelenta, hotel frumos cu multă verdeata

Arata mai mult

9.5

Se putea si mai bine

Camera era de 3 stele

Arata mai mult

9.9

Bună ziua. La masa de seara ( cina) nu se seveste: Apa, suc sau băuturi doar contra cost. Nu mi se pare normal sa nu primesti apa la masa. Dacă ai copiii le trebuie apa la 2 inghitituri de mincare. În prețul biletelor trebuia sa intre si apa. Nici un adul

Hotelul este foarte curat si frumos Exact ca si in poze.

Arata mai mult

9.1

Pentru viitor

Locatie buna, camere spatioase si frumos amenajate. Observatie pentru restaurant: mic dejun standard in fiecare dimineata. Am intampinat o sefa de sala (sefa chelnerilor , sau asa ceva) care polua fonic si foarte agitata, provoca stres. La cina apa era contra cost, ceea ce nu mi s-a parut potrivit. Observatie pentru ospitalitate la cazare: la sosire ni s-a spus de la receptie ca am fost upgrate (un fel de premiu explica), asta a insemnat ca a doua zi am fost mutati intr-o alta camera, deastfel identica cu cea precedenta. Inconvenientul a fost ca a trebuit sa stam cu bagajele facute :(.

Arata mai mult

6.9

Ok

Masa ok Camere nu de 4 stele

Arata mai mult

9.5

Sejur reusit

Hotel frumos, bine întreținut, cu multe facilități.

Arata mai mult

7.7

Impresii Alexandra Beach

Conditii de cazare f bune

Arata mai mult

8.8

Vacanta Alexandra Beach spa resort

Multumit.

Arata mai mult

8.5

CONCEDIU PLĂCUT

Un hotel la care stelele sunt aproape de adevăr

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (41) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Intrebari frecvente despre Hotel Alexandra Beach Spa Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.