TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

30 pareri si impresii Hotel Trakia Sunny Beach Bulgaria. 2024

3 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.2
80%
30 impresii
30 impresii
Impresiile Travel Planner (30)
Amplasare
8.5
Camere
7.6
Mancare
8.2
Personal
7.7
Atmosfera
8.2
Facilitati
8
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Hotel Trakia

30 impresii reale, verificate 100% - Hotel Trakia

Impresii pe Hotel Trakia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.1

Vacanta Sunny beach Trakia hotel

In ansamblu, vacanta reusita. Cazare ok, masa ok, piscina cu topogane. Un singur MARE MINUS:Aerul conditionat din camera nu a functionat. Am sesizat la receptie acest aspect si pur si simplu m au dus cu vorba tot sejurul de 6 zile fara sa remedieze!!!! In aceeasi situatie se aflau mai multe camere. Nu e ok sa platesti pt camera cu aer condiționat si sa stai fara aer, la ultimul nivel....A fost FOARTE CALD! Am dormit cu usa de la balcon deschisa suportand zgomotul statiunii....
Recomand Travelplanner: Agentie super!!! Prompti, atenti si la dispozitia clientului. Ofera f multe informatii. Au trimis inclusiv mesaj de , drum bun" la finalul sejurului

Arata mai mult

6.2

O vacanta ratata

Cazare la Hotel Trakia 3* este un dezastru. Nu se face curățenie în camere,nu se schimba prosoapele, acestea sunt de proasta calitate, rupte și lenjeria este pătată. Mobilierul este vechi și îmbâcsit. Femeia de servici a întrat de doua ori în camera peste noi,fără sa bata la usa.O data la ora 8.00 dimineața și apoi în ziua plecării, la ora 9.30 ne cerea sa eliberam camera.Repet,fără sa ciocnească, te trezeai cu ea în cameră. Mâncarea:un dezastru.Noi am fost 3 familii, 6 adulti si 2 copii mari(17 și 12 ani).Toti am făcut toxiinfecție alimentară, am avut stări de voma ,greata și diaree.Am luat pastile de la farmacie și ne am tratat sa ne punem pe picioare. Atmosfera de la piscina este frumoasa și singurul lucru plăcut.
Recomand Travelplanner: Colaborarea cu agenția TravelPlanner a fost una foarte bună.Personalul a fost drăguț,amabil și s au mișcat cu rapiditate.

Arata mai mult

8.8

Vacanta trakia

Nu este curatenia extraordinara insa , calitate / pret a fost totul corect poate chiar ceva mai bine .. mancarea nu foarte diversificata dar gustoasa , camerele unpic peste asteptari , pozitionare buna in statiune dar faci cam 5 minute pana la plaja . Pentru un concediu cu pretentii nu se incadreaza , insa pentru un concediu de buget este o locatie super .
Recomand Travelplanner: Receptivi

Arata mai mult

1.3

Trakia Hotel Sunny Beach

Eu si toata familia am facut toxiinfecție alimentara de la mancarea din pachetul all inclusive. Nu recomand.

Arata mai mult

9.6

O vacanta reușită!

Hotelul a fost peste așteptările noastre,camere spațioase, curate personalul amabil, mâncarea diversificată și foarte buna.Piscinele foarte curate,animatorii foarte drăguți,doamna care făcea curățenie,venea zilnic in camere,ne lua gunoiul și ne schimba prosoapele.Numai de bine pot spune despre acest sejur! Mulțumim Travel Planner pentru promptitudine si profesionalism,recomand cu drag!
Recomand Travelplanner: Recomand cu drag Travel Planner,pentru profesionalism!

Arata mai mult

9.6

O vacanta reușită!

Hotelul a fost peste așteptările noastre,camere spațioase, curate personalul amabil, mâncarea diversificată și foarte buna.Piscinele foarte curate,animatorii foarte drăguți,doamna care făcea curățenie,venea zilnic in camere,ne lua gunoiul și ne schimba prosoapele.Numai de bine pot spune despre acest sejur! Mulțumim Travel Planner pentru promptitudine si profesionalism,recomand cu drag!
Recomand Travelplanner: Recomand cu drag Travel Planner,pentru profesionalism!

Arata mai mult

8.8

O vacanta reusita

Hotelul ok cu camere spatioase si curate(se intra in fiecare zi pentru curatenie),restaurantul un pic cam inghesuit ,dar se putea servi mancarea si pe terase.Mancarea in general destul de gustoasa (se gasea tot timpul cate ceva pe gustul nostru),bauturile ok,inghetata si fructe la discretie.Personalul amabil. La mare se ajungea in aprox.5 min de mers pe jos. Per total un sejur frumos.
Recomand Travelplanner: Travel Planner foarte rapizi si prompti avand in vedere ca am rezervat cu 4 zile inainte de plecare si am primit foarte rapid toate documentele de calatorie.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria-Sunny Beach

Încă din primele rânduri menționez ca a fost o vacanta de vis, începând cu rezervarea vacantei prin agentia de turism Travel Planner care ne-a facilitat tot ce a însemnat bilete, acte, etc...Referitor la cazarea la Hotelul Trakia pot sa spun ca totul a fost la superlativ, curățenie, lenjeriile curate, camera mare și spațioasă dotata cu aer condiționat și balcon unde am avut și uscător unde puteam pune hainele, pat extra la camerele triple, au fost schimbate prosoapele la 3 zile, baie curata, cu apa calda la discreție. Pisicina cu tobogane, activități pentru copii și nu numai. Mâncarea a fost diversificata, pe tot parcursul orelor de masa a fost completata astfel încât toată lumea a beneficiat, băuturi alcoolice și sucuri pe tot parcursul zilei , înghețata și fructe diverse. Plaja la 5 minute de hotel. Recomand acest hotel pentru o vacanta de vis.
Recomand Travelplanner: O agenție de turism care ne a facilitat tot ce înseamnă documente, achitarea vacantei și nu numai și din partea cărora am primit informații de fiecare data când le am cerut. Recomand agenția Travel Planner.

Arata mai mult

2.0

Horror

O sa incep cu ieftin iei ieftin primesti. Aceeasi mancare zi de zi, si de calitate f proasta, cremvustii oribili, nu se scotea din ore si supa de legume ,zi de zi, carnea negatitata. Dulciuri 4 feluri in fiecare zi aceleasi asa zise prajituri, inghetata neinghetata, 3 fructe, pepene caise nectarine, atat. Bauturile horror, 3 coktailuri, niste sucuri din butoaie cu indulcitori si sirop diluat, moldoveni beti cu samanta de scandal. 90% din personal tigani bulgari tatuați, carora le cadea farfuriile din mana sau intrau in tine, nu erau locuri la mese, asteptai sa se ridice o familie sa poti manca ceva, ceva racituri fara sosuri sa nu facem enterocolita. Paste fierte zi de zi, oua, unt, coliva dne fereste au avut coliva in 2 zile. Turistii erau majoritatea din Republica Moldova si Polonia, cand se deschidea restaurantul era bataie pe mancare. La piscina aceleasi melodii in cele 5 zile si 3 bauturi alcoolice bere, gin tonic si vin. Camera anii 90, baia la fel. In concluzie ASA NU. Receptia si restaurantul bar erau de 2 stele afisate. Fara prize la receptie. Am stat mai mult la mare, plaja superba, nisip fin, apa curata. La anu cu siguranta 4,5 stele Asta a fost de 2

Arata mai mult

8.2

Mult mai ok decât pe litoralul patriei

Am plasare ok la 5 min de plaja. Camerele puteau fi mai curate, pe pereți era pânză de păianjeni, baia nu a fost curățată când am ajuns noi, încă mai era mizerie de la vechii chiriași. La cerere doar ne-au schimbat prosoapele in săptămâna cât am stat. Mâncare extrem de multă și unele feluri chiar gustoase, este de unde alege, băutură ok, la discreție și multe fructe și prăjituri. Atenție la fructele de mare că am întâlnit persoane ce au făcut toxiinfecție alimentara! Personalul incerca sa fie cat mai amabil, dar nu vorbea nimeni lb. engleza sau română, de intales doar prin semne. In schimb înțelegeau lb. rusă. Parcări lipsa, am parcat la alt hotel mai ieftin. Taxa de parcare de 20 leva/zi (50Ron) nu are nici un temei legal, dar toți închid ochii și asta e. Una peste alta, am repeta experiență dar numai la 4 stele. PS: asigurarea medicala din Ro și cardul de sănătate pt bulgari nu înseamnă nimic, orice intervenție se face contra cost, de aceea recomand asigurare privată pt perioada șederii în concediu, altfel e ca și fără.
Recomand Travelplanner: Am primit toate informațiile necesare pt a ajunge la destinație în vacanță. Cei de la agenție au fost foarte atenți la toate detaliile. Mulțumim, mai colaboram.

Arata mai mult

9.8

Forte bine

Un hotel curat ,frumos ,se face curatenie ,mancarea buna saltelele cam inconfortabile
Recomand Travelplanner: Au fost foarte receptivi

Arata mai mult

9.8

F buna

Un hotel minunat curat mancare buna sí nu departe de plaja .
Recomand Travelplanner: Travel planner nóta 10

Arata mai mult

10.0

Vacanță în Bulgaria

Hotelul frumos , camerele curate , personal super ok , mâncare diversificată și gustoasă , curățenie zilnic , prosoape schimbate zilnic , totul a fost super ok .

Arata mai mult

8.5

Vacanta Bulgaria

Hotel de 3 stele ,mâncarea foarte buna , cazarea cam de 2 stele

Arata mai mult

9.9

Vacanța in Bulgaria hotel Trakia

A fost foarte bine și am prins vreme buna. Hotel de doua stele , cam trei stele ale noastre. Camerele curate unde se făcea curățenie aproape in fiecare zi,iar personalul foarte amabil. Hotelul beneficiază si de o piscina foarte mare cu tobogane pentru tot poporul de la mic la mare , cu șezlonguri si umbreluțe unde animatorii fac eforturi ca toată lumea sa se simtă bine si organizează diferite activități.Plaja este la 5 minute de mers pe jos . Intr-un final pot spune ca a fost un concediu reușit!

Arata mai mult

4.9

Niciodata nu mai merg acolo

Mobila veche, miros urat, lipsa locuri de parcare,mancarea fara niciun gust,foarte proasta

Arata mai mult

9.2

Ok

Hotel de 3 stele, amplasat foarte fain. Se făcea curat in camere in fiecare zi. Baia mirosea, nu cred ca o curata cu produse specifice pentru baie. Personalul ok, vorbitor de limba engleza. Un singur fel de ciorba la masa,dar foarte bune. Fructe la prânz si cina. Multe familii cu copii. Foarte ok raportat la pretul platit.

Arata mai mult

8.6

Mediu.

Hotel vechi construit in 1970 si reabilitat in 2000 (Hotel comunist). Cazare bună, mobilier vechi, tv LCD, fara frigider. Baie mică modestă. Cadă mică. Mâncare OK la mic dejun ,in rest prânz si cină dezastruos (am mâncat 5 zile numai cartofi prajiti, pizza si orez gol de frica îmbolnăvirii din tocănițele lor), dulciuri fffffoarte bune. Piscina full non-stop pt 3 hotelurile cu câte 180 camere fiecare e aglomerat zilnic, dar mare spatioasa, acceptabil.

Arata mai mult

8.0

Vacanta Sunny Beach relativ ok

Camere relativ mari, s-a facut curatenie in fiecare zi, s-au schimbat prosoapele la 2 zile , piscina ok . Personalul de la bar se facea ca nu intelege ce vrem,nu stiau decat rusa si cateva cuvinte in engleza . Masa a lasatt de dorit , se succedeau 2-3 feluri de mancare gatita, cu diverse garnituri .... gen cantina studenteasca .

Arata mai mult

9.6

O vacanta cu detoate

perfecta, daca ar avea un traducator.

Arata mai mult

9.5

O vacanta super

Am fost multumiti cu serviciile oferite de acest hotel. Hotel linistit, cu personal dragut, atenti si cu intentii bune.In camere se facea curatenie in fiecare zi, se schimbau prosoapele, nimeni nu s-a atins de lucrurile personale, desi noi l-e lasam cum apucam. Restaurantul putin micut, insa de fiecare data dupa cateva minute gaseam mese care se eliberau si erau debarasate foarte repede. Mancarea buna, chiar gustoasa, care se cam repeta intr-un fel sau altul, insa intotdeauna gaseam ceva care sa ne satisfaca poftele.La cele doua baruri erau servite bauturi racoritoare si bere la draw, bauturi spirtoase autohtone, dar bune. Servirea se facea repede, iar personalul a fost amabil.Gradina-parc interioara frumos intretinuta, cu sezlonguri si piscine bine amenajate. Pana la plaja prin plimbari lejere faceam cam 10 minute. Plaja destul de curata si intetinuta, cu mai multe zone libere pentru ceaceafuri, cu mai multe beach-baruri, unde muzica nu deranja pe cei care doreau sa se odihneasca.Per ansamblu a fost un concediu petrecut intr-un hotel la care raportul pret-calitate a fost foarte OK.

Arata mai mult

9.3

Hotel ok, statiune curata si agentia de nota 10

Destul de frumos insa mai au de lucrat la pertea de menaj.

Arata mai mult

9.9

Un concediu frumos

Un hotel în care organizarea,curățenia mâncarea și personalul merită nota 10. Piscina foarte frumoasă și curată. Hotelul este situat aproape de centrul stațiunii asta fiind un avantaj pentru toți turiștii.

Arata mai mult

8.9

Vacanta 2018

Hotelul este ok. Exact ca in prezentare. Nu am intampinat nici un fel de problema.

Arata mai mult

9.9

Foarte bine

Un hotel curat,personal amabil,bucatarie variata si pentru toata lumea,bauturi diverse si destul de ok,piscina mare,sezlonguri destule,camere curate,aproape de centru si de plaja in ansamblu un hotel ok

Arata mai mult

9.8

Vacanta reusita.

Hotelul este ok ptr trei stele in sensul ca :personal amabil, camerele mari , cu aer conditionat , tv in camera , terasa. Amplasament bun fata de mare si statiune. Se facea curat , zilnic. Mancare buna , ambient ft placut la piscina.

Arata mai mult

9.6

Experienta placuta, chiar surprinzatoare

Am fost placut surprins de calitatea hotelului si serviciile oferite pentru pretul mic pe care l-am platit. Camerele sunt suficient de mari, frumos mobilate, curate si bine ingrijite. Paturile sunt confortabile si nu scot zgomote neplacute. Exista posibilitatea conectarii a doua camere, printr-o usa prezenta pe peretele comun, lucru util atunci cand merg doua familii sau cand familia este mai mare de trei persoane. Personalul, in majoritatea lui, este vorbitor de limba engleza si este extrem de amabil. Mancarea este multumitor de variata si foarte bine preparata. Spatiile pentru servirea mesei sunt suficiente. Sucurile, spre surprinderea mea, sunt de la Coca Cola, spre deosebire de alte hoteluri unde sucurile la dozator sunt execrabile. Bauturile alcoolice sunt si ele variate, nu cine stie ce calitate, dar suficient de bune. Parcarea hotelului nu este una mare dar destul de scumpa, am platit 12 leva pe zi, destul de mult tinand cont ca este doar o parcare si nimic mai mult. Dupa mai multe experiente neplacute cu alte hoteluri am tras concluzia ca Trakia este un hotel la care merita sa ma reintorc.

Arata mai mult

9.4

super mulțumită!

Sunt foarte mulțumită de serviciile acestui hotel. Foarte frumos, curat, mâncare foarte bună. Îl recomand cu mare drag.

Arata mai mult

8.9

sejur placut

Hotelul este ok,foarte frumos , curat (se face curatenie in fiecare zi in camere), mancarea buna, diverisificata.Bauturile racoritoare lasa un pic de dorit, in special daca ai copii (cele fara acid erau gen TEC si nu erau bune la gust), dar aveai apa plata asa ca....Piscina este mare - ce mi-a placut este faptul ca nu era mai mare de 1.2m (pt cei cu copii), foarte curata, sezlonguri cate vrei. Personalul e singurul care lasa de dorit, nu prea stiau alte limbi ( ex. lb. engleza). Chiar si cei care se ocupau cu entertaiment-ul la piscina vb in lb. bulgara.

Arata mai mult

9.7

o vacanță de vis!

Sunt foarte, foarte mulțumită....incepand de la camera pana la serviciile oferite de acest hotel.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Trakia

Intrebari frecvente despre Hotel Trakia

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Trakia, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria