TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

651 pareri si impresii Hotel DIT Majestic Beach Resort Sunny Beach

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.9
88%
651 impresii
651 impresii
Impresiile Travel Planner (651)
Amplasare
9.6
Camere
9
Mancare
8.3
Personal
8.9
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.7
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel DIT Majestic Beach Resort

651 impresii reale, verificate 100% - Hotel DIT Majestic Beach Resort

Impresii pe Hotel DIT Majestic Beach Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
10.0

vacanta Bulgaria

Totul la superlativ si cazarea si masa si interactiunea cu Travel planner
Recomand Travelplanner: nota 10 ca deobicei afost a treia vacanta cu voi.Va multumim!

Arata mai mult

9.1

Majestic

Totul foarte bine
Recomand Travelplanner: O agenție foarte serioasă

Arata mai mult

9.1

Vacanta BULGARIA

Hotelul super,amplasare super,dar anul acesta serviciile de curatenie in camere au lasat mult de dorit,sau poate noi am avut parte de o doamna camerista fara prea mult chef de munca.
Recomand Travelplanner: Agentia este super OK. Am recomandat si altor sa mearga cu aceasta agentie. Au fost promti si rapizi. Noi suntem multumiti si va vom contacta si pentru vacantele viitoare.

Arata mai mult

9.7

Dit Hotel Bulgaria

----

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul este ok Per total. Noi am plecat cu așteptări destul de mari văzând și nota de pe booking, nu a fost wow, dar nici slab. Un hotel mediu.Camerele mari și curate, S.a făcut curat zilnic in camera. Un mic minus primește ptr sucurile diluate. Mâncarea a fost diversificata (nu cu foarte multe feluri, dar ok), la zilnic era cate ceva diferit. Restaurantul curat (cam învechite păreau și mesele usor zgâriate - noi am fost in sept probabil s.au zgâriat le parcursul sezonului, dar asta nu a fost asa o problema pentru noi). In general hotelul este curat, mișuna de dimineața personalul raport calitate preț ok și datorită amplasării pe plaja.

Arata mai mult

9.9

Vacanța Bulgaria

Am rămas uimita de tot, de la curățenia de pe plaja/piscina, camere, restaurat și tot ce tine de hotel pana la mâncare care a fost diversificata și pentru toate gusturile, iar personalul foarte foarte drăguți mereu cu zâmbetul pe buze.

Arata mai mult

6.1

A patra oară la Majestic

De la an la an mai prost. Este al patrulea an (nu consecutiv )în care venim aici și ultimul. Singure puncte forte rămase sunt piscinele mari și curate precum și amplasarea hotelului pe plaja. Mâncarea este sub orice critica ,băuturile la fel .Totul este reciclat și reinventat pentru a fi servit ulterior. Calitate alimentelor și băuturilor este de cel mai scăzut nivel. Camerele sunt învechite și am avut surpriza că pe canapeaua din apartament sa găsesc pus un "BURETE " pentru confort mi-au transmis prin intermediul agenției. Per total cu ajutorul celor două aspecte pozitive as acorda nota 6 și cel mult !!! 3 stele acestui hotel care a fost cândva de 4* .

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria DIT Majestic 2023

Amplasare hotel excelenta, mancare diversificata si proaspata, personalul foarte receptiv, curatenie ok, parcare inclusa in pret Minusuri: nu am avut sezlonguri pe plaja desi erau incluse in pret, nr de sezlonguri fiind insuficient pt nr de turisti cazati

Arata mai mult

9.3

Majestic

Totul ok

Arata mai mult

9.0

Sunny Beach, Bulgaria

Pro: - resort frumos amenajat si ingrijit, corespunde cu pozele de pe site - personal amabil - cele 2 piscine sunt destul de mari - mâncarea ok si diversificata, pe alocuri overcooked - locație ok. Contra: - băuturi locale, diluate, sucuri la dozator - putine șezlonguri la plaja

Arata mai mult

9.6

Concediu reusit

Hotelul este foarte mare si a indeplinit cerintele noastre in materie de cazare, mancare, divertisment. Ne-am simtit foarte bine, personalul primitor si cu multa buna dispozitie. Minus: - nu putem spune ca are plaja privata...sunt cateva ransuri de sezlonguri pentru un hotel cu capacitate foarte mare. - nu are piscina interioara...a lipsit mult mai ales ca am prins o zi ploiasa
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi, interesati de bunastarea noastra.

Arata mai mult

9.4

Vacanta hotel Majestic

E un hotel, la care am vrut sa ajung si anul trecut, dar pana la urma am ales (Ex Riu Palace), dar am revenit anul acesta. Am avut camera la etaj superior cu vedere la mare, spatioasa, curata. Un plus la acest hotel, este parcarea gratuita. La plaja, umbrelele cam insuficiente, pentru numarul de turisti. Mancarea pot spune ca e loc de mai bine, si de care s-au mai plans alti turisti care au mai fost si anii trecuti la Majestic. De imbunatatit serviciul cu debarasarea meselor. Bauturile la baruri au fost ok, precum mi-a placut si mancarea in restaurantul Italian.
Recomand Travelplanner: Comunicarea prin intermediul e-mail a fost simpla si eficienta, am primit raspunsurile, documentele si informatiile repede. Am asteptat si un raspuns de pe comunicarea pe FB, dar sunt ok. Da, sunteti o agentie cu care as mai dori sa colaborez, si pe care am si recomantdat-o prietenilor. Cu respect, Gigi Iosif.

Arata mai mult

9.6

Vacanta in august, in Bulgaria

O vacanta reusita. Curatenie ok, mancare buna, personal amabil, parcare gratuita. Doar doua minusuri ar fi: -mancarea pentru bebelusi si copii mici aproape inexistenta; si nici apa imbuteliata pentru bebe nu am avut. Desi am tot cerut apa, mi se spunea ca nu au momentan; - nu se poate face rezervare la ambele restaurante in timpul unui sejur. Doar la unul din ele.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria Dit Majestic

Servicii bune, amplasarea foarte buna, am fost in perioada perfecta, sfarsit de august in eput de septembrie. Am gasit si locuri pe plaja. Intr-adevar e un minus numarul de sezlonguri de pe plaja lor, deoarece in full sezon nu se gasesc locuri, doar la prosop. Mancare buna, bauturile foarte bune comparativ cu alte locatii din BG. In camera totul ok, se schimba prosoapele zilnic, cu conditia sa pui acel semn pe exteriorul usii. Noua ne-a placut.

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul este frumos, camerele sunt curate, mancarea este diversificata. Singurul inconvenient este plaja, care este destul de mica raportat la capacitatea hotelului.

Arata mai mult

7.4

Dit majestic bulgaria

Curatenie 9/10 Minibar 7/10 doar 2 zile a fost reumplut din 8 zile Mancarea e bogata sunt multe feluri, dar nu foarte variat la o zii la alta... Bauturile sunt cu apa ca peste tot, cocktailuri am prins vreo 2-3 modele care a fost foarte gustoase, cafea foarta buna, inghetata iara foarta gustoasa. Evenimente: 5/10 in fiecare seara aceasi piese aceasi dans la discoteca pentru copii In rest aproape de mare, pat pe plaja gaseam tot timpul daca mergeam devreme dimineata.
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi si corect. O sa recomand si la alta persoane

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria

Hotel Majestic este o cladire frumoasa ,impresionanta prin structura, mancare diversificata si foarte buna ,pe toate gusturile ,in camera este curat , prosoapele au fost schimbate zilnic, personalul foarte amabil, dar la plaja nu gasesti sezlong sunt puse de ...unii... oameni prosoape de seara sa le tina ocupate,unii parinti invata copii sa si faca nevoile unde apuca in ideea ca sunt toalete. Din pacate este doar un biliard si o masa de jucat tenis.
Recomand Travelplanner: Cu siguranta recomand si cunoscutilor agentia de turism Travel Planner. Rapizi si de incredere!

Arata mai mult

9.6

Vacanta reusita

Resort curat, raport optim calitate-pret. Mare minus la plaja, foarte putine sezlonguri total insuficiente pentru turistii resortului. In plus, românii apareau de pe la ora 6 pe plaja, plantau prosoapele pe sezlonguri si plecau inapoi la somn - tipic românisme...
Recomand Travelplanner: Nu este prima oara cand organizez vacanta cu ei. Pe Bulgaria sunt top! Rapiditate, flexibilitate, profesionalism si proactivitate fata de clienti. Recomand cu incredere!

Arata mai mult

9.6

Vacanta reusita

Resort curat, raport optim calitate-pret. Mare minus la plaja, foarte putine sezlonguri total insuficiente pentru turistii resortului. In plus, românii apareau de pe la ora 6 pe plaja, plantau prosoapele pe sezlonguri si plecau inapoi la somn - tipic românisme...
Recomand Travelplanner: Nu este prima oara cand organizez vacanta cu ei. Pe Bulgaria sunt top! Rapiditate, flexibilitate, profesionalism si proactivitate fata de clienti. Recomand cu incredere!

Arata mai mult

7.4

Vacanța Bulgaria

Hotelul spațios, curat, amplasare buna, camere mari și curate. Un minus la șezlongurile de pe plaja, sunt foarte putine, trebuie mers de dimineața pentru a prinde loc. In priviinta mâncării, ar trebui mai multă diversificare și inclus fructe de mare ( măcar in una din seri).

Arata mai mult

10.0

Excelent din toate punctele de vedere

Hotelul excelent, curățenie zilnică in camere, mâncare diversificata, pentru toate gusturile, fără excepții, mâncarea fiind disponibilă pe tot parcursul zilei, mini bar aprovizionat zilnic, personal mai mult decât amabil, toți vorbesc limba engleză, chiar și romană, nimic de reproșat in nicio privința! Cina de la restaurantul a la carte delicioasa, meniul echilibrat, nu foarte bogat, însă tind sa cred ca, totul este făcut in ideea sa comanzi atât cât poți mânca, sa nu se arunce foarte mult. Putine de șezlonguri la plaja, ce-i drept, însă sunt destule șezlonguri la piscine. Dacă vrem totuși sa căutam nod in papura, atunci putem spune ca, de fapt, adevărata problema o reprezintă clienții, care sunt de departe prea puțin educați pentru a da plus valoare locației și pentru a ne încadra intr-un nivel ridicat de evoluție umană. Romanii și in concediu se trezesc la ora 6 dimineața pentru a ocupa șezlongurile de la plaja, cu prosoapele, fiindca ei nu apar la plaja pana spre prânz in unele cazuri. Romanii își încarcă mesele cu farfurii pline pe care nu le consuma, doar pentru ca au plătit all inclusive. Gălăgie, cearta, bombardieri și amețite! Părinți care nu își supraveghează copiii, ca sa nu fiu exagerata și sa spun ca nu ii învață treburile primare, mersul la toaleta in locurile adecvate, nu lângă șezlongurile altor persoane

Arata mai mult

9.2

Vacanta bulgaria

Totul a fost foarte frumos

Arata mai mult

9.1

VACANTA DIT MAJESTIC

• Personalul a fost foarte amabil. • Camerele erau curate, dotate cu foarte multe aparate (plita, fierbator, cuptor cu microunde). In plus, mimibarul se aproviziona zilnic cu suc, bere si apa. • Curatenia, insa, lasa de dorit. Prosoapele au fost schimbate tarziu, doar o singura data in cele patru zile de sejur. • Mancarea gustoasa, insa nu prea diversificata. Sortimente de fructe foarte putine, la fel si la prajituri. Singurul plus: pastele si pizza foarte gustoase, iar inghetata a fost dementiala. • Plaja foarte mica, cu sezlonguri insuficiente pentru capacitatea hotelului. Foarte dragut personalul de la bar, atat cel de pe plaja cat si cel de la piscina.

Arata mai mult

6.4

Vacanta DIT Majestic

Ptr ca anul trecut am fost multumiti,anul acesta am revenit la acest hotel.Din pacate conditiile sau inrautatit.Cel mai deranjant a fost in legatura cu sezlongurile care sunt ca nr la mai putin de jumatate. 80 de umbrele la aprox.600 camere ?De aici certuri si discutii.In legatura cu parcarea din nou probleme.Daca erai "atent" cu cei de la paza gaseai parcare la hotel daca nu la 1 km. Calitatea mancarii si a bauturilor alcoolice si nealcolice a lasat f mult de dorit.In concluzie anul acesta a fost dezamagitor mai ales ca pretul a fost cu 30% mai mare.Recomand agentiei sa culeaga informatiile mai cu sarg.

Arata mai mult

6.3

Vacanta Bulgaria

La prima vedere hotelul părea ok, dar în cele 7 zile cât am stat nu a venit nimeni sa ne schimbe lenjeria de pat,proape am cerut noi de la femeile de servici iar intr-o zi ne-a dat cu aspiratorul în camere, acest lucru ca l-am cerut noi altfel nu venea deloc.
Recomand Travelplanner: Agentia este ok O recomandam.

Arata mai mult

9.8

Vacanta 08.2023

Hotel cu o amplasare excelenta, Camere curate,se face curat in camera zilnic Masa este destul de buna ,asta daca nu esti o persoana prea exigenta Gradina si piscinele sunt minunate Personalul amabil

Arata mai mult

9.9

Vacanta Bulgaria Sunny Beach

Hotel de 4****,foarte elegant,curat,cu servicii de calitate . Mancarea si bautura destul de diversificata si buna! Piscine curate si ingrijite. Singurul inconveniet este plaja privata ,care in comparatie cu marimea hotelului au foarte putine sezlonguri si din acest motiv daca nu esti la ora 07:00 sa ocupi unul,mai tarziu nu mai ai nicio sansa.

Arata mai mult

7.5

DIT MAJESTIC BEACH RESORT SUNNY BEACH

Ca la bulgari, nici prea prea, nici foarte foarte

Arata mai mult

6.1

De evitat!!

Pentru noi nu a fost o vacanță reușită! Am mai fost si la alte hoteluri de 4*, dar ca la asta nu am mai intalnit! Din punctul nostru de vedere și după criteriile noastre nu este de 4*! Parcarea ok, păzită, cu bariera! Hotelul învechit, pe holuri și în camera de simte mirosul de vechi! La capitolul mâncare stau foarte prost, aceleași feluri de mâncare și când spun asta nu ma refer la mic dejun..... cartofii prăjiți nelipsiți dimineața, la prânz și seara! Prăjiturile groaznice! Băuturile la dozator, diluate, proaste..... Sentiment de cantina și sa nu mai spun ca aveau "cod" sa nu intrii in papuci la cina..... adică Reina care este un hotel de 5 stele nu pune condiția asta și o pune Majesticul, care fix asta ii mai lipsea.... Doua zile nu a venit nimeni sa aprovizioneze frigiderul, a trebuit sa cumpărăm apa, pt ca în hotel apa este la dozator și sunt afișe ca nu ai voie sa pui în sticle, asa ca am fost nevoiți se ne cumpărăm. Enterteiment zero! Plaja comuna cu cea a hotelului Marvel, (care aveau pe cineva tot timpul acolo care avea grija sa nu li se ocupe șezlongurile, în schimb la Majestic nu era nimeni, fiecare se descurca cum putea..... Șezlongurile se ocupa la prima ora atât la plaja cât și la piscina. La 9 sunt slabe șanse sa mai găsești ceva liber.... Poate mi-a scăpat ceva, dar nu pozitiv.... Cu siguranță nu vom reveni la acest hotel!

Arata mai mult

8.7

Prima vacanță de familie

Hotelul este foarte frumos, modest, nimic extravagant. Ne-am luat pătuțul fetiței degeaba, deoarece în cameră era deja unul pregatit. Dimensiunea camerei a fost destul de spațioasă pentru noi. Să nu mai vorbim de mâncare, o varietate mare, diferită zilnic, foarte gustoasă. A mâncat și fetița cu cea mai mare pofta. Piscinele au fost spațioase pentru numărul de participanți si foarte curata. Serile cu spectacolele organizate de angajați, in special cele pentru copii, au fost foarte bine primite. Ne-am fi dorit: - organizare mai bună pe partea de plaja. Nu există indicator pentru cele câteva șezlonguri ale hotelului. Este un domn, nu foarte prietenos, care dă indicații cine unde trebuie sa stea, adună lucrurile/prosoapele lăsate de oameni pentru a-și păstra locurile și greu le găsești apoi. - beach bar este defapt un colțișor unde se servește cafea si câteva bauturi. - este o piscina pentru copii cam de 70 cm înălțime sau o intrare lină în una din piscine. Ar fi fost mai potrivit să fie organizat pentru copii ceva mai adecvat. Dar totuși recomandăm părinților, chiar și celor cu copii sub 2 ani.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (621) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel DIT Majestic Beach Resort

Intrebari frecvente despre Hotel DIT Majestic Beach Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel DIT Majestic Beach Resort, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria