OUTLET: Cumpara vacante de 1 mai cu cel putin 30% si de Paste cu cel putin 20% reducere!

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Anassa Studios Thassos Grecia. 2024

3 stele
Thassos, Grecia - Vezi pe hartă

9.3
100%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
9.6
Camere
9.6
Mancare
7.6
Personal
9.8
Atmosfera
9
Facilitati
9.8
Calitate / pret
9.6
Impresii pe Hotel Anassa Studios

5 impresii reale, verificate 100% - Hotel Anassa Studios

Impresii pe Hotel Anassa Studios

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
9.6

Vacanță Thassos

Raport calitate/preț excelent. Doamna Nicoleta și domnul Akis sunt mai mult decât excepționali. Camera foarte frumoasă și curată. Prosoapele erau schimbate în fiecare zi, iar cearșafurile și fețele de pernă erau schimbate odată la două zile. Acest hotel merită nota 20. Am fost cu adevărat impresionat când am întâlnit proprietarii, iar aceștia ne-au arătat camerele pentru a fi siguri că ne place. Este poziționat foarte bine, aproape de plajă și de zona restaurantelor. Doamna Nicoleta mi-a pus de fiecare dată un zâmbet pe buze. Mereu ne-a trimis locațiile de care eram interesați pe WhatsApp. Mai sunt multe lucruri bune de spus, dar în 4 cuvinte: cel mai frumos concediu. Recomand cu multă căldură! P.S: Camerele, în realitate, arată mai bine decât pe Booking.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Grecia

Gazde foarte primitoare, noi am primit chiar un apartament foarte mare peste drum in care bebe s-a distrat pe cinste cu noul lui prieten pe care l-am invitat în casa"La" așa e denumirea unui pui mic de pisic pe care bebe l-a adorat....sper că proprietara sa nu se supere, dar La a stat și în casă și a papat cu bebe....! Camere mari spațioase, curățenie impecabila! Nico, îți mulțumim pentru o vacanta minunata. Iar marea, e o splendoare, și aproape ...nu mai am cuvinte sunteți faini aveți mare faina și măsline și branzica buna! Va pup și ne vedem la anu'
Recomand Travelplanner: Au fost super implicați, au încercat să găsească cazarea potrivită pentru noi și îi vom mai solicita pe viitor, deoarece au fost foarte prompti!

Arata mai mult

8.5

Skala Potamia GR

Camera tripla draguta, balcon mare cu copertina. Baie mica. Dotat cu aparatura mic dejun, vesela. Pretul platit prin Travel planner a fost ft bun.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte activi, profesionisti, cazare cu 30% Mai putin fata de proprietar. Cu siguranta vom mai rezerva.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Thassos

Foarte frumos, dar cam departe de plaja.
Recomand Travelplanner: Super

Arata mai mult

9.7

O vacanta minunata

Hotelul este în primul rand foarte curat ceea ce contează mult pentru o familie cu copii si nu numai și în același timp este un hotel f frumos cu o gradina spectaculoasa și loc de joaca pt copii .În doua cuvinte : minunata locație .
Recomand Travelplanner: Recomand cu cea mai mare încredere agenția dumneavoastră ,eu fiind f mulțumită de serviciile și promptitudinea cu care răspundeți de fiecare data la fiecare cerință de a noastră pentru a ne oferi o vacanta frumoasa și reușită .Mulțumesc pe aceasta cale D nei Mihaela Miu :)

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Anassa Studios

Intrebari frecvente despre Hotel Anassa Studios

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.