TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

94 pareri si impresii Hotel Holiday Village Duni Royal Resort Duni

4 stele
Duni, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.1
90%
94 impresii
94 impresii
Impresiile Travel Planner (94)
Amplasare
9.1
Camere
8.4
Mancare
9
Personal
8.9
Atmosfera
9.5
Facilitati
9.2
Calitate / pret
9.4
Impresii pe Hotel Holiday Village Duni Royal Resort

94 impresii reale, verificate 100% - Hotel Holiday Village Duni Royal Resort

Impresii pe Hotel Holiday Village Duni Royal Resort

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Duni Bulgaria
8.7

Vacanța Bulgaria 2023

Camera am schimbat o prima avea mucegai apoi am primit apartament cu 2 camere în vilă și cu terasă Curățenie primele 3 zile ok după care doar prosoape schimbate pe jos nu s a spălat Mâncare bună Sucuri și cafea ar trebui îmbunătățite Sunt la dozator Animațoru nota 10 Spectacole nota 10 Distracție nota 10
Recomand Travelplanner: Nota 10 Mulțumim

Arata mai mult

5.1

Sejour Bulgaria la Hotel Holiday Village

Bucuria sejourului a fost umbrita de calitatea cazarii si a serviciilor conexe acesteia. In nici un caz conditiile de cazare nu corespund celor 4 stele de apreciere sau clasificare, site-ul nefiind clar asupra acesteia. Nemultumirile noastre au fost: * rigiditatea receptionerului de a oferi o alternativa la camera Renaisance 413 situata intr-o casuta la limita superioara a Village- cca 125 trepte de urcat, desi l-am rugat sa tina seama si de varsta noastra si de faptul ca eram insotiti si de 2 copii. Impresia a fost ca aceste camere foarte indepartate erau deja destinate unei categorii de clienti poate functie de nationalitate sau de de suma platita . * vedere spre "garden" era de fapt catre o parcare, o poteca montana, alte case, contrar ofertei acceptate de noi in care se specifica vedere spre gradina. de jur imprejurul casei gunoaie imprastiate, aspect neingrijit. *cele doua camere OK ca dimensiune, dar serviciul de curatenie lipsind aproape cu desavarsire: timp de 6 zile in afara de golirea cosurilor de gunoi, nu s-a maturat, nu s-a dat cu mopul prin camere. Panze de paianjen . Mucegai pe tavan. Asternuturile nu au fost schimbate in acest interval. Atasat foto. *am gasit la inceputul sejourului lavoarul din baie cu scurgerea infundata, ceea ce e drept ca s-a remediat a doua zi la cererea noastra. Totusi impresia si disconfortul din prima seara si dimineata de cazare ne-a marcat. * desi in oferta la Resort facilities sunt pomenite "Free toiletries" in baie nu exista decat un sapun iar receptia la intrebarea despre aceasta a raspuns ca aceasta este politica resortului?! In concluzie consider ca unele din aceste neplaceri si neconformitati sunt datorate intr-o mare masura si Agentiei dvs care ar trebui sa cunoasca realitatile resortului, sa fie mai clara atunci cand face oferta astfel incat turisti sa nu fie pusi in fata faptului ca au platit ceva si au gasit altceva. in opinia mea este posibil ca una din cauze sa fie si clauzele contractuale dintre Agentie si Resortul bulgaresc. Altfel nu-mi explic de ce in aceasi perioada cand am achizitionat sejourul prin agentie , crezand ca aceasta este un garant al serviciilor oferite, pretul unui sejour in aceleasi conditii pe booking era cu mult mai scazut. In concluzie nu as recomanda hotelul altor prieteni decat daca vor stii de la inceput unde vor fi cazati si cu rezerve. In alta ordine de idei, pentru alti cititori ai acestui comentariu, turisti , daca vor avea acces, mancarea foarte buna, piscine, distractiile in zona foarte bune. *

Arata mai mult

10.0

Vacanta excelenta cu copiii

Anul acesta am ales sa mergem la Duni Holiday Village, este pentru prima data si suntem foarte incantati de alegerea facuta. Este un resort care ofera si mare si munte, multa vegetatie, plaja curata si lejera. Activitati pentru toate varstele, piscine pentru fiecare categorie de varsta, spectacole, petreceri, mancarea foarte buna, diversificata, proaspata. Curatenie si schimbat prosoape zilnic, doamnele care se ocupau foarte amabile. Copiii au fost foarte incantati. Vom reveni cu siguranta.
Recomand Travelplanner: O placere sa colaborezi cu Travel Planner. Foarte rapizi , promti cu informatiile pe tot parcursul sejurului Va multumesc!

Arata mai mult

8.7

Hotel de buget

Pot spune ca este un hotel ok , de buget. Mancare foarte buna si diversificata, ospatari atenti, mesele sunt curatete imediat ce te ridici. Piscinele si parcul acvatic foarte distractive, dar bucatele de gresie sau ornamente se misca, chiar au si cazut. Camerele( am fost 4 familii) au un miros de umed-mucegai, nu poti dormi cu geamul inchis, dupa 2 zile s-au aerisit si nu se mai simtea acel miros. Au probleme cu umezeala si se vede ca s-a mai investit nimic de mult timp. Nisipul, curat si nu prea. 5 zile cat am stat, nu a fost curatat deloc de scoici, alge, etc. Intr-adevar, gunoaie nu erau deloc, fiecare umbrela are cosul ei de gunoi. Nu poti plati nimic cu cardul, doar cash si nu primesti bon fiscal( nu ca l-as vrea, dar totusi sa te vad ca-l scoti). Entertaiment destul de slabut. O mini discoteca se tinea in timpul programului de cina. Ce sa spun, a fost prima data un Bulgaria, dar mai mult ca sigur si ultima data.
Recomand Travelplanner: Toata colaborarea a fost foarte buna, nimic de reprosat.

Arata mai mult

9.6

Hotel Holiday Village Duni Royal Resort

Am fost cazati la vila Renaissance , nr 14, pe care o recomandam, fiind aproape de restaurant si de Aquapark. Am avut un apartament, cu un dormitor si sufragerie. Camere mari, curate, care era ncesar sa fie bine aerisite( era un miros greu, mai ales in sufragerie). Liniste, terasa avea vedere spre padure. Recomandam sa nu se doarma cu usa de la terasa deschisa, pentru ca am vazut doi serpi in apropierea vilei. La dormitor am avut plasa de tantari. Prosoapele au fost schimbate zilnic, lenjeria o singura data, doar in sufragerie, pentru ca vomitase unul dintre copii peste noapte, in pat. Doamna de la curatenie vorbea in romana. Mancarea buna, destul de variata, se repeta zilnic meniul, fructe de mare o singura zi, peste, zilnic, dar prost gatit, cu unt sau un sos cu rosii sau la grill. Prajituri specific bulgaresti, colorate si dulci, mai gustoase torturile. Bauturi slab calitativ. Berea de la barul restaurantului , buna. Este un restaurant si pe plaja, unde se poate servi pranzul. Totodata, pe plaja este si restaurantul unde se poate lua la pachet Gyros, pe care il recomandam. Aquapark- minunat si pentru copii, si pentru adulti. Curat, apa mai calda la cel pentru adulti si mai rece la cel pentru copii. Piscine mari, curate. Am gasit la orice ora sezlong, fie la plaja, fie la piscina. Plaja foarte frumoasa, curata, intrare lina in apa. Am avut noroc de apa calda, fara valuri( in perioada 7-12 august), fara alge. In fiecare seara spectacol in amfiteatru. Foarte frumos, in fiecare seara altceva, intr-o seara foc de artificii la piscina. Au o sala de fitnes bine organizata, cu acces liber, un parc pentru copii, terenuri de tenis, dar e bine sa aveti rachetele proprii, mese de tenis de masa, la fel, sa aveti paletele proprii. Am plecat din Bucuresti, prin Girgiu, am ajuns in 7 ore, cu tot cu vama. Am primit imediat bratarile( la ora 12;00), camera la ora 14:00. Un resort aproape de cele din Turcia, mai au de lucru la capitolul mancare, dar pe care il recomand. Cei de la agentia Travel Planner , profesionisti si seriosi. Am primit mail cu 2 zile inainte sa plecam cu informatii utile pentru drum/ cazare.
Recomand Travelplanner: Cei de la agentia Travel Planner , profesionisti si seriosi. Trimit mail inainte sa fie facuta plata , apoi trimit pe mail voucerul pentru hotel. Am primit mail cu 2 zile inainte sa plecam cu informatii utile pentru drum/ cazare.

Arata mai mult

9.5

Duni Bulgaria, garantat vacanță fără plictiseală, pentru toate vârstele.

Camera impecabila, baia la fel. Bauturile exceptionale, multe limonade, shake-uri, coktail-uri, bere buna. Mancarea a fost buna dar meniul de pește nu a fost diversificat. Am avut o zi festiva cu fructe de mare foarte bune. Personalul foarte amabil, plaja cu nisip fin si sezlonguri la discretie. Piscina usor incalzita. Entertainmentul a fost fantastic, felicitari tinerilor talentati brazilieni care nu obosesc.
Recomand Travelplanner: Foarte profesioniști în tot ceea ce fac!

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria Duni - Holiday Village

O vacanta conform asteptarilor, curatenie ireprosabila in tot resortul (curatenie zilnic in camere), activitati variate atat pentru copii, cat si pentru adulti: disco, aquapark, tenis, tras cu arcul, sala de fitness in aer liber, locuri de joaca pentru copii. Trupa de animatie la superlativ, amabili si zambitori oriunde ii intalneai in resort. Mancarea variata si praspata. Plaja prijata, sezlonguri si prosoape suficiente. Parcare gratuita in incinta. Singurul plus ce poate fi adus este marimea/diversitatea zonei de magazine. Check-in-ul neasteptat de placut, ne-au primit inclusiv la mic-ul dejun in ziua sosirii. Ni s-a cerut doar sa asteptam primirea camerelor de la ora 14.00.
Recomand Travelplanner: Totul la superlativ. Am cerut 2 camere alturate, pat suplimentar pentru o fetita de 2 ani si mocheta in camere. Toate cerintele ne-au fost indeplinite. Va multumim pentru o vacanta reusita!

Arata mai mult

9.5

Excelent

Mancare, plajă, distracție, totul excelent!
Recomand Travelplanner: Este al treilea an când plec cu Travel planner, ne auzim la anu!

Arata mai mult

9.5

Excelent

Mancare, plajă, distracție, totul excelent!
Recomand Travelplanner: Este al treilea an când plec cu Travel planner, ne auzim la anu!

Arata mai mult

9.5

Excelent

Mancare, plajă, distracție, totul excelent!
Recomand Travelplanner: Este al treilea an când plec cu Travel planner, ne auzim la anu!

Arata mai mult

5.9

Vacanta Duni Resort Bulgaria

Un mix bun de aquapark , all inclusive, plaja cu șezlonguri suficiente , activități de petrecere a seriilor cu spectacole bune și disco, parcare gratuita care compensează faptul că stațiunea are un aspect învechit.

Arata mai mult

5.9

Vacanta Duni Resort Bulgaria

Un mix bun de aquapark , all inclusive, plaja cu șezlonguri suficiente , activități de petrecere a seriilor cu spectacole bune și disco, parcare gratuita care compensează faptul că stațiunea are un aspect învechit.

Arata mai mult

8.5

Vacanta placuta

Servicii mai ieftine decat in Romania , dar calitatea produselor alimentare si serviciul de rooming a cam lasat de dorit.
Recomand Travelplanner: Despre agentie numai de bine, promtitudine si profesionalism.

Arata mai mult

9.9

vacanta Bulgaria

Totul a fost super

Arata mai mult

9.2

Recomand

+ camera, servicii, dotari, raport calitate/pret - drumul pana la casutele de sus e dificil pt copii mici, recomand un carucior

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria Duni

Totul a fost superb!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Duni Bulgaria

Totul a fost exact asa cum ma așteptăm. Este un loc în care îmi petrec vacantele în ultimii 6 ani împreună cu familia și câțiva prieteni. Începând cu oferta și îndrumările primite de la Travel Planner (mulțumesc!), continuând cu condițiile de cazare de la Duni Resort, pana la serviciile oferite (mâncare, băuturi, piscine, plajă, programe zilnice de entertainment copii + adulți, curățenie). Mulțumesc pentru vacantele frumoase petrecute la Duni, Bulgaria!

Arata mai mult

9.6

Vacanta Duni

A fost o vacanta reușită. Totul este la superlativ, mai puțin calitatea băuturilor, care sunt dintre cele mai ieftine.

Arata mai mult

6.7

Holliday Village Duni

Bună ziua. Voi fi sinceră în a vă împărtăși, pe scurt, câteva dintre amintirile cu care am rămas după sejurul petrecut la Holiday Village Duni și anume: la sosire , cazarea s-a făcut rapid într-o vilă situată pe un deal, aproape de parcare și departe de restaurant și mai departe de plajă... Apartamentul pe care l-am primit era curat dar, din păcate, un miros puternic de fum de țigară era îmbibat în pereți (chiar dacă geamurile au rămas deschise în permanență cele 7 zile...), mâncarea destul de bună...cam aceeași în fiecare zi, apa și berea erau ok, sucurile....nașpa rău, tacâmuri și farfurii murdare....probabil din lipsă de personal (era evident că erau obosiți și nu făceau față), zona de piscine ok, spectacole în amfiteatru de luni până sâmbătă (seara de la ora 21:30, o oră), plaja curată, terasă pe plajă, în apă au fost zilnic niște insecte care pișcau rău (asta e natura), în cameră se schimbau zilnic prosoapele, terenurile de sport inutilizabile....per ansamblu a fost o vacanță de nota 6/7 din 10 în această locație și nu am mai reveni.

Arata mai mult

9.4

Vacanță all inclusive Bulgaria

Am ales un apartament cu o cameră intr-una din vilele resortului, pe ultimul rând de sus al resortului ( pentru cei care cunosc locația), la care se ajunge pe aleile din resort (la 40 de metrii față de nivelul mării). Destul de mult de mers pe jos ,atât la urcare cât și la coborâre ( mișcarea face bine), se urca pe mai multe alei curate prin pădure. Am făcut drumul cam de 3,4 ori pe zi pentru a merge la masă sau la piscine/plajă. Apartamentul a fost la etajul 1,curat luminos cu un dormitor separat, balcon cu măsuță și scaune și uscător de întins rufele, baia mare cu cadă. Mobilierul decent,curat ,aer condiționat functional ,atât în dormitor cât și în living . Pe partea de restaurant ,se respectă orele de masă, felurile de mâncare sunt diversificate, nu de foarte înaltă calitate ,dar decente și pentru toate gusturile. Personalul de pe sală este alcătuit în mare parte de tineri în mare parte plictisiți sau fără chef ,nervoși pe alocuri ( poate și din cauza lipsei de bun simț a unor turiști, copii lăsați sa facă ce vor, sa umble cu mainile pe farfuriile curate,tacâmuri, prin mâncare, fetițe și nu numai cu parul desfăcut etc.) În rest se vede dorința de a fi curat si de a fi organizați . Intr-una din seri pe la ora 18.00 a venit o furtună care a durat aproximativ o oră și care a devastat partea de piscina, a rupt copaci,crengi . Până dimineață au curățat toate zonele publice, au înlocuit toate umbrelele rupte, au făcut totul pentru a ca oaspeții sa nu resimta evenimentul neplăcut. Per total raportul calitate/preț este unul corect și resortul merită vizitat, mai ales pentru cei cu copii mici. Dacă îți dorești liniște nu recomand.

Arata mai mult

8.4

Vacanta Duni

In general bine

Arata mai mult

8.4

Vacanta Duni

In general bine

Arata mai mult

8.2

Vacanta Bulgaria

Servicii foarte bune , camera de hotel mai necesita inbunatatirii si mai multa curatenie. Un minus este ca nu poti rezerva o zona anume( indiferent daca rezervi cu mult timp inainte) , ti se da o camera care este disponibila la acel moment.

Arata mai mult

9.0

Vacanța Duni Bulgaria

Sejurul la Holiday Village Duni foarte reușit privind camera noastră, masa, piscinele, serviciile si atmosfera. Singurul inconvenient au fost distantele f . mari ce trebuiau parcurse de câteva ori pe zi de la cazare la restaurant, piscina, plaja (scări cca 100 trepte si alei in panta).

Arata mai mult

7.1

Vacanta Bulgaria-Duni-Holiday Village

Intrucat am mai fost in acest resort de 5-6 ori in anii trecuti, pot spune ca in acest an, am constatat o scadere a calitatii atat in ceea ce priveste personalul , cat si in ceea ce priveste mancare si servirea acesteia. Concret, am constatat in acest an urmatoarele: personalul de la masa (debarasare si servire) avea imbracamintea si incaltamintea foarte murdare, chiar si la masa de dimineat; pantofi rui si foarte murdari, lucru care iti inducea o stare de dezgust; de multe ori, chiar la micul dejun, am gasit mizerie pe jos (resturi de mancare), scaune murdare sau mese necuratate corespunzator; in camera am observat pereti pe care se vedeau urme de infilitratii care probabil fusesera doar cosmetizate cu putina vopsea lavabila, urme de insecte pe pereti si chiar insecte in camera; oglinda din baie era deteriorata datorita trecerii timpului insa nu parea ca aveau de gand sa o inlocuiasca, etc. In ceea ce priveste mancarea, pot spune ca fata de anii trecuti si in comparatie cu mancarea servita anul trecut la hotelul HVD Miramar, este mult inferioara atat din punct de vedere al calitatii, cat si al gustului si varietatii. Dulciurile pot spune ca erau o mizerie de care nu ne-am atins decat in prima zi. La capitolul gratar, nu am vazut deloc piept de pui de ex. asa cum am primit cred ca zilnic la HVD, anul trecut. Nu exista dezinfectant la dispenserele de la intrarea in restaurante si nimeni din personal nu ii atentiona pe turistii care intrau in restaurant in costum de baie sau intr-o tinuta neadecvata, lucru pe care l-am observat zilnic ca era facut la HVD. Un alt lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca in acest an, majoritatea turistilor din acest resort erau din Bulgaria, ceea ce ma face sa cred ca fie acest resort a intrat in administrare bulgareasca, fie in Bulgaria exista un program gen "litoralul pentru toti" - ceea ce ar putea cumva justifica scaderea calitatii serviciilor, adica o mai proasta administrare decat in trecut sau o scadere a calitatii (costurilor) astfel incat sa poata vinde pachete si turistilor locali. Un alt aspect foarte slab l-am constatat la capitolul bauturi racoritoare care erau doar de la dozator, spre deosebire de HVD unde am primit, anul trecut, doar bauturi de buna calitate de la cutie. Despre cele alcoolice nu pot spune nimic intrucat nu consumam. La capitolul cafea, pot spune de asemenea ca era de foarte proasta calitate, cred ca gen solubila, iar toate expresoarele erau extraordinar de murdare, stropite si neingrijite. Intr-un cuvant, Duni nu mai este ceea ce era acum 10 ani. Nu as mai recomanda nimanui sa mearga in acest resort.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria Duni -Holiday Village

Vacanta noastra , a fost in mare parte asa cum ne asteptam, dat fiind ca am mai fost in Resort, la alte hoteluri. De data aceasta am ales Holiday Village, pentru ca era aproape de anumite atractii din resort- aquapark , disco, teatru spectacole, singurul dezavantaj a fost pozitionarea destul de sus, aproximativ 120 de trepte de urcat. Rest, totul foarte ok, camere, curatenie, personal, resortul foarte ingrijit ca de obicei. Mancarea ok in cea mai mare parte, un pic mai slabut fata de alte dati, dar nu avem ce reprosa, destule feluri si gustoasa. Locatie cunoscuta, am revenit pentru ca stiam , plaja mare , curata , libera, aqua park, spectacole, disco, spatii verizi si locuri de joaca pentru copii , multe alte posibilitati de petrecere a timpului. Totul inclus, fara costuri suplimentare, piscine, plaja, parcare, acces la toate restaurantele si barurile (mai putin cele din Royal 5*). Din 2008 am incercat multe hoteluri din Bulgaria, inclusiv din lanturile Hvd, Grifid, Riu, Sol, dar pana acum este singurul resort fe acest fel din Bulgaria, care sa ofere atatea fara alte costuri suplimentare.

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria Duni -Holiday Village

Vacanta noastra , a fost in mare parte asa cum ne asteptam, dat fiind ca am mai fost in Resort, la alte hoteluri. De data aceasta am ales Holiday Village, pentru ca era aproape de anumite atractii din resort- aquapark , disco, teatru spectacole, singurul dezavantaj a fost pozitionarea destul de sus, aproximativ 120 de trepte de urcat. Rest, totul foarte ok, camere, curatenie, personal, resortul foarte ingrijit ca de obicei. Mancarea ok in cea mai mare parte, un pic mai slabut fata de alte dati, dar nu avem ce reprosa, destule feluri si gustoasa. Locatie cunoscuta, am revenit pentru ca stiam , plaja mare , curata , libera, aqua park, spectacole, disco, spatii verizi si locuri de joaca pentru copii , multe alte posibilitati de petrecere a timpului. Totul inclus, fara costuri suplimentare, piscine, plaja, parcare, acces la toate restaurantele si barurile (mai putin cele din Royal 5*). Din 2008 am incercat multe hoteluri din Bulgaria, inclusiv din lanturile Hvd, Grifid, Riu, Sol, dar pana acum este singurul resort fe acest fel din Bulgaria, care sa ofere atatea fara alte costuri suplimentare.

Arata mai mult

9.7

Excelent

Pentru prima oara in Bulgaria cand nu simti ca esti in Bulgaria. Totul diferit fata de ce am vazut in ultimii 10 ani in Bulgaria, total un alt concept similar cu resolturi din Turcia, Egipt, etc. De la calitatea consumabilelor, mancare, curetenie, organizare, entertainment, piscine, plaja, restaurante, personal pana la locatie si conceptul de village, totul la superlativ. Pe scurt - pe viitor, doar aici voi merge in Bulgaria

Arata mai mult

10.0

Vacanța reușită

- locație excelenta, mult spațiu verde , - servicii ireproșabile - activități pentru copii

Arata mai mult

9.9

Vacanta perfecta

Foarte frumos, curat. Spariu foarte mare frumos amenajat si ingrijit. La masa foarte mare varietate. Camere curate, plaja curata si linistita. Recomand cu incredere.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (64) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Holiday Village Duni Royal Resort

Intrebari frecvente despre Hotel Holiday Village Duni Royal Resort

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.