TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

28 pareri si impresii Hotel Sofia Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.4
61%
28 impresii
28 impresii
Impresiile Travel Planner (28)
Amplasare
7.9
Camere
7.3
Mancare
6.7
Personal
7.2
Atmosfera
7.4
Facilitati
7.4
Calitate / pret
7.5
Impresii pe Hotel Sofia

28 impresii reale, verificate 100% - Hotel Sofia

Impresii pe Hotel Sofia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
3.4

Hotel sofia

Cea mai oribila mâncare,din cele 7 zile nu știu dacă am mâncat 1 data bine...în camere curățenia nu se face în fiecare zi,personal unul se uita bine alții urat,îți ia bani de la întrarea pana la ieșire! Hotelul nu arata de 4* niciodată! Cea mai proasta vacanță.

Arata mai mult

9.3

Nisipurile de Aur

Hotelul Sofia ne-a placut: camere curate, îngrijite, Baia la fel, doamnele de la curățenie foarte amabile. Barurile erau la dispoziția noastră, poate la mâncare am fost noi cam pretențioși Am fost a 2-a oara și poate vom reveni.
Recomand Travelplanner: Ne-am înțeles de la început, operativa, a răspuns imediat la telefon, e-mail

Arata mai mult

5.4
Camera urâta nu ai loc sa treci. 4 Stele ?Nu seamănă cu ce prezentați in oferta
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

6.8

Vacanta SOFIA

Hotelul nu este pentru pretentiosi.
Recomand Travelplanner: Recomand cu drag agentia. Sunt profesionisti, comunicare usoara, promptitudine, preturi bune.

Arata mai mult

9.3

Vacanta hotel sofia

Hotelul nu este de 4 stele.Camerele nu sunt antifoane și se aude tot.
Recomand Travelplanner: Despre agenție numai de bine. Nu am ce sa le reproșez. Cu siguranță următoarea vacanta tot cu ei. Recomand

Arata mai mult

4.8

Vacanța Bulgaria

Hotelul Ok, camera jalnica , mirosea urat și in camera și in baie , curățenie in fiecare zi , schimbat prosoape , dar degeaba
Recomand Travelplanner: Voi recomanda aceasta agentie

Arata mai mult

5.3

Vacanta Bulgaria

Dezamăgire totala, inca de la sosire am primit camera de 2 adulți în loc de 3. Dupa multe insistente la recepție au adus doua saltele in loc de un pat(foto atașat). Schimbul de prosoape se face la 3 zile tot la insistentele noastre, curățenia în camera facuta doar pe deasupra, dupa 6 zile am cerut alta lenjerie pentru paturi pe care am schimbat-o singuri, trebuia sa vezi cand vine camerista sa-ti ei hartia igiena. In sala de mese curgea apa print-un bec. Micul dejun a fost accelasi in toate cele 9 zile( cele mai ieftine produse), toate băuturile prefacute cu apa(fara gust, fara tarie) activitati la hotel 0 (animatori doar cu prezenta si cu scuza ca li s-a stricat boxa, si asta pe toata durata vacantei noastre) etc.... Comparativ cu un alt hotel tot de 4* la care am stat anul trecut, acesta nu merita nici 3*

Arata mai mult

8.6

Vacanta Bulgaria

Totul a fost bine spre foarte bine cu cateva exceptii.
Recomand Travelplanner: Agentia de turism Travel Planer o voi recomanda si altora, pacat ca se ocupa doar de statiunile din Bulgaria.

Arata mai mult

5.7

Nu e pentru pretentiosi

Un hotel mediu, camerele sunt mari si arata bine per total, are plaja privata cu sezlonguri si bar, distanta rezonabila pana la plaja (7-8 minute mers lejer), piscina mare si curata. De departe cele mai mari probleme sunt la mancare, fff putin diversificata, desert aproape inexistent, daca nu ajungeai la inceputul mesei nu mai prindeai unele feluri, si asa putine. La gust nu era rea dar foarte putina pentru capacitatea hotelului, se faceau cozi imense la fiecare masa, devine frustrant dupa primele 1-2 zile. Personalul plictisit si pe alocuri obraznic, nu au facut niciun efort sa ne faca sa ne simtim bine in concediu, ba din contra. Pacat, hotelul are potential dar mancarea si atitudinea personalului iti strica vacanta. Am fost un grup de 8 familii cu copii, si toti suntem de acord ca nu vom mai reveni la Sofia, nu suntem pretentiosi si la banii platiti nu aveam cerinte de lux, dar am fost dezamagiti, nu am murit de foame dar neaparat trebuie imbunatatita partea de mancare!!!

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Totul a fost OK.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte promti si au detaliat tot ce este necesar pentru calatorie.

Arata mai mult

8.4

Vacanță Bulgaria

Personal prietenos și profesionist. Mâncarea nu s-a ridicat la nivelul de 4 stele. Micul dejun era zilnic aceleași, ouă prăjite, fierte sau omletă cam nefăcută, cremwurst și cârnați prăjiți, margarină ( nu unt), două zile din 9 bacon. Angajații îți serveau mâncarea ca la împinge tava și, uneori, se uitau urât dacă cereai mai mult ( eu trebuia sa iau si pentru cei doi copii mici). Băuturile îndoite maxim cu apă, la fel si laptele la micul dejun. Semnal wi-fi în cameră inexistent pe toată perioada sejurului. Parcare în curtea hotelului 10 euro pe noapte.
Recomand Travelplanner: Am avut o colaborare foarte bună, mi-au facilitat cazarea cu animal de companie, deși hotelul nu acceptă. Recomand agenția. Vă mulțumesc!

Arata mai mult

9.1

Vacanta Nisipurile de Aur

Hotel de 4 stele clasic cu servicii foarte bune de masă, recepție, baruri , piscina, zona de plajă gratuita la mare.Reguli Covid respectate destul de bine, mult mai activi decât alte locuri similare.Masca la restaurant și servirea se făcea numai de personalul hotelului.Distanta fata de plajă mica, la fel față de centru și facilitățile de distracție și relaxare ale stațiunii..
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și prompți Am rezolvat rezervarea cu 3 zile înaintea plecării,in condițiile in care prima opțiune nu mai avea locuri disponibile.Au transmis mesaje de avertizare la plecare și sosire.Au informat despre schimbarea stării sanitare a Bulgariei.Utili.

Arata mai mult

9.0

Satisfăcător

Hotel frumos, camere spațioase și curate, curățenie în camere si prosoape schimbate zilnic, personal amabil, zâmbitor. Aer condiționat în camera funcțional și în lipsa noastră...aveam mereu răcoare în camera. Check-in făcut imediat cum am ajuns ( im jur de ora 12:00 ), chiar dacă la recepție era afișat ora 16:00. Mâncarea în schimb mai puțin diversificată, poate si din cauza pandemiei, restaurant micuț pentru numărul de turiști din hotel, astfel se crea coada la luat mâncarea. Distanta pana la plaja de 3-4 minute cu 2 copii mici după noi. Plaja privata cu o umbrela și 2 șezlonguri incluse pe camera și bar pe plaja.
Recomand Travelplanner: Cu agenția colaborarea a fost impecabila ca întotdeauna.

Arata mai mult

10.0

Superb

Mâncare diversificată Camere mari si spatioase cu vedere la mare Bai foarte mari

Arata mai mult

6.9

Hotel Sofia, Nisipurile de Aur

8.7

4 Stele trase de par

Hotelul are 4 stele, dar au rămas doar 3 din ele. Am avut 6 camere rezervate in acest hotel, la 4 din ele aerul condiționat nu funcționa. Lenjeriile erau schimbate doar la cerere, altfel doar le rearanja pe pat. Hotelul nu este accesibil persoanelor cu dizabilități!!! :( Camerele sunt spațioase, cu paturi single unite, rezultând un pat foarte mare.

Arata mai mult

7.7

Vacanță reușită

Este un hotel bun, curat, mâncare bună, proaspătă. Parcarea este prea scumpă, 16 leva pe zi-aprox 40 ron

Arata mai mult

8.0

Dezamagita

Nu prea e de 4 stele ,mai ales mancarea lasa de dorit

Arata mai mult

8.4

Nu a fost cum ma asteptam

Trebuie spus de la inceput ca hotelul are cotatia de 4 stele dar restaurantul de 3 stele(cotatia afisata la intrare). Hotelul are parcare inchisa cu bariera dar costa mult,16leva pe zi. Cand am ajuns personalul a fost primitor,am avut camera 506,cu vedere la padure, a fost bine ca nu era soare si nu se incalzea. Toate camerele au 2 paturi single,care se pot apropia (ne-au spus ca pat dublu exista doar in apartament) .trebuie sa stiti ca al 3-lea adult intr'o camera dubla e cam greu sa doarma pentru ca au fotoliu extensibil mic. Camera arata bine si este destul de mare,dotata corespunzator. Prosoapele hotelului nu te lasa sa le folosesti la piscina si nici nu poti sa închiriezi altele de acolo. Piscina are putine sejlonguri(max 40)care sunt mereu ocupate. Mancarea a fost buna la gust dar nu prea aveai de unde sa alegi (acesta a fost cel mai dezamagitor aspect) 4feluri de carne,4 garnituri si vreo 5 feluri de salata. In ultima zi ,mai multe persoane din grupul nostru au facut indigestie.

Arata mai mult

9.5

Hotel Sofia, Nisipurile de Aur, Bulgaria - Super!

Excelent! Camera spatioasa, curata, mobilata bine. Toate usile si sertarele au sistem de inchidere lina. Paturile au saltele noi, de lux, exceptionale. Baia curata si perfect functionala, cu prosoape schimbate zilnic de niste doamne foarte serviabile si vrednice. La receptie am fost tot timpul intampinati cu zambetul pe buze si cu amabilitate. Restaurantul a facut ca sejurul nostru sa fie foarte placut, mâncarea fiind foarte buna, variata si proaspata! In permanenta erau doua feluri de ciorba/supa, poate nu dintre cele mai apreciate de cei care sunt obisnuiti cu ciorbele, carne la gratar, la cuptor si gatita, de pui, porc, curcan, condimentate excelent, precum si peste (pane, la tava, la gratar, prajit). Brânzeturile si salatele au fost deosebit de bune, unele salate fiind cu asezonate cu branza cu mucegai nobil! Echipa de la restaurant e tanara si amabila, indrumata de o sefa de sala foarte atenta si muncitoare. La capitolul bauturi, hotelul nu sta la fel de bine... Pentru cei cu all inclusive, cum am fost noi, oferta este foarte slaba, doar vermuturile fiind de buna calitate, sucurile bune si berea de la dozator (Kamenitza rece si luuunga, asa cum e buna la plaja). Noi am avut de acasa tot ce ne-a trebuit. Piscina e ingrijita si curatata permanent, dezinfectata si cu spatii adiacente spalate zilnic (vedeam in fiecare dimineata cat se curata!). Parcarea hotelului nu este foarte mare, dar am stat linistiti pe toata perioada sejurului, platind 16 leva/zi. Hotelul nu are plaja proprie, asa ca fiecare merge unde ii place, la agitatie si muzica sau la multa liniste. Daca vrei sezlong, platesti 30 leva pe zi pentru 2 sezlonguri si umbrela, la pachet, nu merge separat. Dar sunt si destule zone de plaje libere, unde poti sa stai pe nisip, cu ce ti-ai adus de acasa. De la hotel la plaja nu mergi mult, cateva minute, marea fiind foarte aproape. In concluzie, a fost excelent!

Arata mai mult

8.9

Vacanta reușită .

Hotelul arata bine,camera e frumoasa,piscina mare,mâncarea nu e prea diversificata,iar cina se servește până la ora 20

Arata mai mult

6.5

Hotel Sofia**** - Nisipurile de Aur

4*...? Mai degraba 2*. Facilitati... Piscina mica si foarte aglomerata, ca sa fie un tablou perfect nu se respecta regulile afisate, toata lumea se joaca cu mingea si sare in cap... parca eram in Bucuresti la "3 cazane". Internet...lipsa, acest hotel de 4* nu are facilitatea de acces la WI-FI in camera, (nici contra cost), iar in lobby era doar de forma, nu putea deschide nici o pagina de FB. Mancarea... suficienta dar f proasta, fara gust... cu ciorbita din friptura servita in ziua precedenta, ca la All Inclusive. Am mancat mult mai bine la 3*. Sucul si berea... mai bine NU, apa... surpriza si aceasta lipsea, gaseai la sticla cu 5 leva... Eu nu recomand si nici nu am sa revin la acest hotel.

Arata mai mult

8.6

Hotel bun .plaja....dezamagitoare

Camere confortabile, spatioase, curate, personal amabil, mancare variata ,proaspata si gustoasa

Arata mai mult

10.0

O vacanta de neuitat

Am fost impresionat de dotarile hotelului,de staff si de serviciile pe care le-a oferit.Cu siguranta voi reveni pt ca am fost tratat exceptional de toti angajatii si foarte multumit de hotel.

Arata mai mult

9.5

O vacanta relaxanta de Paste si 1 Mai cu Travel Planner si Hotel Sofia

Un hotel primitor, aprope de plata, priveliste placuta, personal amabil

Arata mai mult

8.5

Hotel Sofia

Prima impresie a fost proasta. Hotelul este vechi si nerenovat. Fatada hotelului nu este ingrijita, in unele locuri tencuiala fiind desprinsa. Camerele sunt spatioase, iar paturile imense. Totusi mocheta din camera este veche si murdara. Peste tot am gasit mici defecte (suportul de uscator din baie era agatat intr-un holzsurub pe jumatate scos, gresia de pe balcon era ciobita, etc.). Pe langa aceste aspecte am avut si un eveniment neplacut. Chiar in prima zi ne-am trezit cu camerista intrand in camera sa dea un telefon, fara anunt prealabil, fara sa bata la usa sau sa ceara voie. Personalul mi s-a parut neprofesionist, incepand de la receptioneri pana la cameriste, chelneri si picoli. Foarte putini dintre ei stiau limba engleza.

Arata mai mult

8.9

Hotel Sofia

Hotelul de 4 stele,este curat,mult iubit de turistii germani ce petrec la barurile hotelului dar fara sa deranjeze,mentionez ca restaurantul hotelului este de 3 stele,meniuri diversificate.

Arata mai mult

9.1

sejur excelent

de 4 ani mergem acolo si de fiecare data ne simtim excelent,singura problema o constituie nemtii care se imbat ca porcii si noaptea sunt galagiosi,doar anul asta am avut problema asta poate si de faptul ca am fost in iulie,anii trecuti am fost in luna august si erau mai mult familisti cu copii,in rest totul a fost ok,inclusiv animatorii care sunt de gasca.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Sofia

Intrebari frecvente despre Hotel Sofia

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Sofia, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria