TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

110 pareri si impresii Hotel Hrizantema Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.6
88%
110 impresii
110 impresii
Impresiile Travel Planner (110)
Amplasare
8.8
Camere
8.3
Mancare
8.5
Personal
8.3
Atmosfera
8.7
Facilitati
8.3
Calitate / pret
8.8
Impresii pe Hotel Hrizantema

110 impresii reale, verificate 100% - Hotel Hrizantema

Impresii pe Hotel Hrizantema

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
10.0

Vacanta bulgaria

A fost super ,iar personalul foarte dragut. Locația este uimitoare
Recomand Travelplanner: Personalul agenției de turism au fost foarte rapizi cu închirierea camerelor

Arata mai mult

8.8

Vacanta Bulgaria- Hotel Hrizantema

A fost neașteptat de bine,torul la superlativ,de la mâncarea diversificata,la personal și inclusiv curățenie! Nu am nici un reproș,curățenie zilnica,prosoape schimbate zilnic...intr-un cuvant ..SUPERB
Recomand Travelplanner: Voi recomanda aceasta agenție mia departe! Foarte serioși și prompți

Arata mai mult

7.6

Vacanță Bulgaria

Buna ziua ! In afara faptului că check-in se face la ora 15 chiar daca turistul a plătit și ziua când se cazează la hotel , daca ajungi mai devreme ( cum a fost în cazul nostru ) a trebuit să așteptăm la recepție până la ora 15 . Nu mi se pare că este ok atât timp că plătim și ziua respectiva.
Recomand Travelplanner: Recomand agenția Travel Planer

Arata mai mult

8.2

Bună

Două minusuri am pentru hotel și anume : în cameră mirosea a mucegai și cameră era plină de niște musculițe, prosoapele în 5 zile nu au fost schimbate deloc. Iar șezlong la piscina trebuia sa te trezești de la 4 sa îți pui prosop de ocupat.
Recomand Travelplanner: Nota 10.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Hotel ok,amplasare buna,serviciile,ok,camere mari,curatenie ok
Recomand Travelplanner: nota 10, Va multumim si sper sa ne auzim si la anul.

Arata mai mult

9.5

Vacanța Bulgaria

Hotelul , piscina pe gustul nostru , totul a fost ok si de apreciat
Recomand Travelplanner: Foarte profesioniști . Voi recomanda

Arata mai mult

9.3

Hotel Hrizantema Sunny Beach

Ne-am simțit foarte bine
Recomand Travelplanner: Am fost mulțumiți cu Travel Planner

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria , hotel Hrizantema

Hotel Hrizantema in Suny beach .... este f frumos mancare buna destul de diversificata snack bar de dimi de la 11 pana la 17 unde gasesti cartofi prajiti hot dog inghetata prajituri etc...in restaurant sunt tot timpul mai multe feluri de mancare ai ce alege au chiar si kids zone dar nu este mancare pt bebelusi...cei care lucreaza in restaurant sunt ff tristi nu interactioneaza deloc cu turisti si aici ma refer ca macar un zambet politicos...desi eu am incercat sa le zambesc sa imi adun de pe masa dar ei nimik...iar piscina este minunata dar din pacate greu gasesti un loc pe sezlong poate daca mergi la prima ora...au si animatie toata ziua tot felul de concursuri la piscina dar cine sa le priveasca poate prosoapele care stau pe sezlonguri...iar multa lume se aseaza pe iarba langa..noroc ca au acea zona ff frumoasa cu iarba ff ingrijita copaci si flori...parerea mea este ca aici staful ar trebui sa intervina si sa adune prosoapele de pe sezlong...ca lumea sa se poata aseza si privi acele concursuri sau zumba ori ce fac ei acolo...in fiecare dimineata piscina este curatata si dezinfectata apa....in rest totul ff ok curatenie zilnica in camere prosoape schimbate zilnic ...asternuturile la 2-3 zile schimbate....doamnele de la curatenie f dragute cu zambetul pe buze chiar daca nu le intelegem limba...marea este aproape la 5 min de mers pe jos...per total nota 9.5 dupa parerea mea. Noi nu suntem pretentiosi nu ne deranjeaza daca nu gasim sezlong liber...am scris doar pt info. Per total noi suntem incantati de acest sejur . Multumim Travel planer pt sejur si Litoral Bulgaria pt recenziile citite pe grup. Recomand acest hotel familiilor cu copii.
Recomand Travelplanner: Nota 10

Arata mai mult

10.0

Minunat

Totul super
Recomand Travelplanner: Seriozitate,promptitudine Recomand

Arata mai mult

7.0

Totul inclus la 4 stele

Camera foarte curata Mancare slab spre medie calitativa. Cam haos la receptia hotelului, nu primesti info despre locatie/ haos si cu parcarea Nu am baut nimic de la ei --mi-a fost frica sa beau pauturi spirtoase din sticla de plastic In Romania la 3 Stele cu totul inclus primesti mai mult
Recomand Travelplanner: Promti

Arata mai mult

9.2

Vacanta Sunny Beach

Complex superb, mancare f buna, servicile de imbunatatit. Per total, hotelul se incadreaza la nivelul de 4* cu brio

Arata mai mult

9.5

Vacanta Bulgaria

Tocmai am încheiat un concediu minunat la Hotel Hrizantema Sunny Beach achiziționat prin Travel Planner cărora le mulțumim pentru seriozitate și implicare! Ne am cazat in cateva minute, ni s-au pus bratarile si am urcat in camera destul de mare, spațioasă, curată, cu sistem de AC. Clădirea este imensa, cu o recepție generoasa, casa de schimb valutar, mese de tenis, salon de masaj, sala de fitness, spațiu de activității pt copii, etc. Are un restaurant încăpător cu o terasa mare, și 3 baruri diferite de unde îți poți lua băutura( unul în lobby, altul exterior acestuia și încă unul la piscina). Micul dejun: Diferite feluri de pâine, croissante, checuri, brioșe, iaurt, fructe, clătite,gofre, gemuri, plăcinte, 4-5 feluri de branza, câteva de salam, legume, oua gătite în 3 variante, cârnăciori, sucuri neacidulate , diverse feluri de cafea. Pranz: Doua feluri de supa, cartofi gătiți în cel puțin 2 feluri, orez, carne de pui/porc atât cu sos cât și fără, crispy, inele de ceapa/calamar,curcan, legume la abur, salate direct preparate, legume pt a pregăti propria salata, paste si cel puțin 2 sosuri pt ele, tocanite, peste, pizza, multe feluri de prăjituri, inghetata, pepene galben, verde, pere, struguri, piersici, caise, mere,prune etc. Cina: Similar cu prânzul, dar nu aceeași mâncare de fiecare data. Gustari: între 11:00 și 15:00 se pregătesc pe o terasa a hotelului cartofi pai, pizza, hot-dog, sandvișuri si inghetata, prăjituri la lobby bar. Băuturi: clasicele băuturi de all inclusive cu puțin mai multe variante din care sa alegi. Preparau tot felul de cocktailuri, aveau dozatoare de Cola, Fanta, Sprite, etc și chiar erau bune, nu mi s-au părut diluate! Mâncarea a fost foarte multa și foarte gustoasa. Era imposibil sa nu poți găsi ceva pe placul tău. Piscina: mare, curata și pt toate vârstele. Exista doua zone delimitate pentru copii, iar în piscina mare, apa creste treptat, intrarea fiind potrivită și pentru cei mici. In fiecare zi aveau animatori si câte un program de distracție Curatenie zilnica in camere prosoape schimbate zilnic ...asternuturile la 2-3 zile schimbate. Aproape de plajă, unde șezlongul era 10 leva ,umbrela la fel. Parcare este ocupata la hotel si ne-au pus sa parcam peste drum de hotel platind taxa de 20 leva pe zi. Incantati de acest sejur . Multumim Travel planer pt sejur si Litoral Bulgaria pt recenziile citite pe grup. Recomand acest hotel familiilor cu copii.

Arata mai mult

8.8

Hotel Hrizantema

Totul a fost superb. Mâncarea și curățenia fără cusur.

Arata mai mult

9.8

Vacanta in Bulgaria. Hotel hrizantema

A fost o vacanță reușită. Recomand hotel Hrizantema. Mergeți fara nici o frică. Raport calitate preț foarte bun.

Arata mai mult

8.9

Vacanta Bulgaria

Aproape totul a fost conform așteptărilor. Hotel curat, curățenie zilnica , aproape de plaja. Mâncarea foarte bună deși nu foarte diversificata. Activități pentru copii aproape tot timpul. Minusuri: hotelul nu are parcare si plaja privata.

Arata mai mult

9.7

Hotel Hrizantema!

A fost o vacanta reusita,camera mare,spațioasă,mâncare diversificata,plaja aproape(aproximativ 5 min fata de hotel).Un mare dezavantaj îl constituie lipsa internetului în camera.

Arata mai mult

9.7

Vacanta reusita cu copii mici (sub 3 ani)

Sunt foarte multumita de alegerea facuta. Am fost in august 2023 si, desi am prins o saptamana mai rece, am avut totusi o vacanta reusita, cu distractie si odihna. Hotelul: foarte mare, curat, personal amabil si atent, mereu se facea curatenie in spatiile publice. Check in foarte rapid, desi am ajuns la 14.30 cand era ora de varf la check in - am asteptat maxim 10 min, baietii de la receptie s-au miscat foarte rapid, vorbeau engleza cu totii, au fost politicosi si zambitori, dornici sa rezolve orice cerere. Ba chiar au sunat la parcare si i-au cerut parcangiului sa vina sa vorbeasca cu noi cand i-am intrebat daca nu cumva ne-au pacalit la bani. Costul era 20leva per zi, insa noua ne-a calculat 8 zile in loc de 7 - spre surprinderea noastra, parcangiul a venit si ne-a dat inapoi banii pe o zi de parcare. Atentie aici: in Sunny Beach cursul e mult mai prost decat in tara: acolo se calculeaza la 3.99 in loc de 2.54 cat era acum. Pt 7 zile am platit 390 ron parcarea (in ron ne-a acceptat) Camera: am avut camera confort si a fost peste asteptarile noastre. Mare, spatioasa, mobila moderna, curatenie ireprosabila, ne-au schimbat asternuturile si cearceafurile de 3 ori in sejur de 6 nopti, fara sa cerem macar. Baie moderna, parea recent renovata. Restaurantul: foarte mare cu multe mese si scaune, nu am asteptat niciodata sa se elibereze vreo masa, mereu am gasit loc. Picolo atenti, strangeau repede de pe mese lucrurile, dadeau cu matura si mopul constant, mai ales unde erau asezati copii care aruncau mancare pe jos. Mancarea: nu e wow, dar a fost mancare ok si am avut de unde alege mereu. Zilnic era ceva fiert, copt si prajit, aveau 2 optiuni de ciorbe zilnic, mancarea nu foarte variata, dar suficient cat sa nu te plictisesti. Au servit intr-o zi vita, in alta rata, zilnic aveau pui si porc. Piscina si atmosfera: apa curata in piscina, piscina mare, cu 2 zone pt copii unde apa e de 30-40cm adancime. Atmosfera frumoasa, au fost animatori care faceau dansuri, yoga, fitness in apa, zumba, jocuri pt copii. Seara era discoteca pana la ora 22.30. Este un kid's club cu multe jucarii unde copiii s-au jucat. Gradina este foarte mare, are si un loc de joaca cu tobogan, leagan si diverse distractii pt cei mici. Snack bar cu inghetata, sandwich, pizza etc. Bautura e de la dozator, cea inclusa in pret. Pt bauturi de import se plateste extra. Plaja este la 3-4 min pe jos. Bine intretinuta. Costul este 10 leva per sezlong si 10 leva umbrela.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria

Am avut o vacanță reușită, hotelul foarte drăguț, personal amabil, mâncare diversificată și bună. Distanță mică față de plajă și centrul stațiunii.

Arata mai mult

9.1

Vacanta hotel Hrizantema

Buna ziua, o sa las pe scurt o recenzie despre hotel Hrizantema din statiunea Sunny Beach: Am ajuns la acest hotel in jurul orei 09:00, la inceput de august, am primit bratarile avand acces la piscina, mic dejun si pranz,cazarea s-a facut incepand cu ora 14:00. Locurile de parcare nu sunt suficiente pt toti turisti, dar vis-a-vis de hotel este o parcare cu plata, taxa fiind de 20 leva pe zi. Distanta pana la plaja este de aprox. 5 min. Mancarea: * mic dejun cam acelasi in fiecare zi dar destul de diversificat (nu mori de foame) *pranz destul de ok (la fiecare masa aveau cate doua feluri de supa, salate,mezeluri, gratar,pizza, mancare gatita, fructe, prajituri, torturi) *cina (doua feluri de supa, gratar, mancare gatita, salate, fructe, prajituri etc) Divertisment: La piscina era muzica pana la ora 23:00,pt familiile cu copii care aveau camera pe partea cu piscina ar putea fi un inconvenient. Semnalul wifi nu ajunge in camerele mai indepartate. Semnal bun la piscina, restaurant si receptie. Camera este f.spatioasa, dotata cu doua paturi de o persoana si o canapea.,aerul condionat cam slabut pe partea de racire dar isi face treaba cat de cat (nu mori de cald, dar nici nu-ti face 20grade in camera)

Arata mai mult

9.6

Vacanță Bulgaria

Foarte bine!Hotelul este mult mai frumos decât în imagini.Are o piscină înconjurată de verdeață si o gradină de relaxare la etajul 3 al hotelului.Se poate stă sub umbra pomilor pe șezlong.Restaurantul unde se servește masă are o terasă ce dă spre acest parc.Mâncarea foarte bună nu neapărat foarte diversificată, totul curat.Raport calitate preț excelent!Până la plajă 5 minute mers lejer.

Arata mai mult

9.0

Vacanta Bulgaria hotel Hrizantema

Hotel curat, camere mari spațioase. Noi am avut vedere spre piscina și gradinuta de la et 2 era minunata. Mâncarea diversificata ,bună. Cocteiluri grozave. La lift era un pic aglomerat dar dacă ne grăbeam mergeam pe scări. A fost o vacanta frumoasa și ne-am relaxat . Distanta pana la plaja nu e mare în max 10 minute ajungeai

Arata mai mult

9.9

Vacanță la hotel Hrizantema Sunny Beach

A fost o vacanță plăcută , hotelul excepțional, camerele curate,spațioase, plaja aproape, piscinele super ok, mâncare diversificata. Cu mare drag o sa revin și anul viitor cu compania Travel. Va încurajez sa mergeți la acest hotel Hrizantema din stațiunea Sunny Beach!

Arata mai mult

10.0

Vacanta 2023

Tocmai am încheiat un concediu minunat la Hotel Hrizantema Sunny Beach achiziționat prin Travel Planner cărora le mulțumim pentru seriozitate și implicare! De cum am ajuns ne-au dat camerele și brățările pentru a ne bucura de tot ce ei ne-au oferit. Mâncarea este diversificată și pentru toate gusturile,au și un stand Kids. Angajați foarte respectuoși și dornici să ajute la orice era nevoie. Curățenie în cameră zilnic, programe pentru copii și nu numai la piscină. Aproape de plajă, unde șezlongul era 10 leva ,umbrela la fel. Seara în stațiune nu te poți plictisi și multă distracție! Cei ce vor alege hotelul nu vor fi dezamăgiți și vor avea parte de un concediu minunat! #SuntInfluencerTravelPlanneriulie

Arata mai mult

10.0

Super

O vacanta frumoasa, un complex curat din toate punctele de vedere,cu camere spațioase , curate ,cu grădini îngrijite, personal foarte amabil și atent la dorința clientului, mancarea foarte gustoasa si proaspăta, prăjituri pentru toate gusturile, fructe de sezon , lapte , fagure cu miere , clătite, etc.Loc de parcare cu plata in incinta si pazit. Distanta pana la mare ,maxim 5 minute de mers pe jos. Recomandăm cu încredere acest hotel.

Arata mai mult

6.4

Mini-vacanță Bulgaria

Am primit o cameră în dreptul ușii de acces pe palierul etajului -> permanent gălăgie și nu am putut primi altă cameră, pentru că aparent era plin hotelul. În cameră furnici peste tot (baie, paturi, mese) și un miros groaznic, care am tot sperat că se va duce, am semnalat și aceste aspecte la recepție, fără rezultat. Mobilier vechi, mochetă mizerabilă în toată camera. Vasul de toaletă a început să curgă, au motivat că este condens de fapt -> pe jos în baie permanent bălți. În total, un hotel de 2 stele din 4 și nu vom mai călca acolo.

Arata mai mult

8.5

Vacanță Bulgaria

Hotelul este ok, camerele mari și curate, mancarea buna, dar sunt probleme cu parcarea platesti 20 de leva /zi si masina este dusa intr-o parcare mai indepartată de hotel.

Arata mai mult

9.8

Sunny Beach hotel Hrizantema

O vacanta meritata, este a doua oara cand mergem la hotelul Hrizantema bineinteles prin agentia Travel Planner pe care am recomandat-o si o recoamand in continuare. O vacanta reușita, cazare + mancare pentru toate gusturile. Multumim Travel Planner

Arata mai mult

9.4

Vacanta Sunny beach

Eu mi-am ales hotelul Hrizantema dupa reweurile citite si binenteles dupa ce mi-au confirmat cei de la Travel Planner ca sunt ok,asa ca voi lasa o descriere destul de lunga,sper sa nu va plictisesc. Camera dubla standard,exact asta am avut pana cand s-a stricat baia si mi-a ajuns apa pana la jumatatea camerei .Am fost la receptie,a venit un domn sa constate,a zis ca se rezolva,a plecat,se intoarce dupa 5min.sa imi spuna ca imi da alta camera,buuun.Am primit o alta camera,pe acelasi etaj(etaj 1) doar ca nu era standard.Nu m-a deranjat ca nu era standard ca nu o iau acasa ,m-a deranjat ca era in fundul fundului unde nu aveam nici semnal la wifi si era fix deasupra barului de la piscina care se inchidea la ora 23:00.Sasar....nici asta nu mi-a stricat concediul.Mancarea a fost foarte buna,peste gatit nu prăjit in fiecare zi,principiile care au gust(anul trecut am stat la un hotel de 5*iar prăjiturică nu au avut nici un gust),supa de pui si de vita excelente,mancarea per total buna!Un pont:daca sunteti ca mine si nu mancati decat daca arata intr un fel mancarea,incercati sa depasiti chestia asta si veti descoperi niste mâncăruri extraordinare.Bauturilor in schimb.....dar,aia,nu pe poti avea pe toate.Am intalnit personal care mi-a vorbit in limba romana,felicitari pentru asta! Piscina un mare 10+++.....extraordinar de curata,nu ma asteptam la un hotel de 4*sa fie piscina atat de curata si sa gasesti locuri pe sezlonguri ,asta daca te duci dimineata....dupa amiaza,gasesti dar vreo 2,3 răsfățat!Distractia pe toate gusturile,cei pretentiosi sa stea acasa sau sa mearga in Dubai. La capitolul curatenie in camera....hmmmm nu prea fac...mocheta este plina de nisip si daca nu stai cu papuci iti pui in pat tot nisipul(eu am scuturat prosopel pe balcon si ne-am dezbrăcat in cabina de dus ca sa nu lasam nisip pe jos,deci sigur nu de la noi era).Intr o zi ne-au luat prosoape si au uitat sa ne puna altele,si de nu am cautat o tanti de la curatenie de imi venea sa le caut in carucioare prosoape curate ca ele nu apareau.Am rezolvat si asta intr un final. Parcarea am avut o vis a vis(140 lector tot debutul)si am fost luat din parcare si aduse la hotel iar cand am plecat duse in parcare si la hotel inapoi!Un gest dragut! Per total isi dau silinta sa te multumesc,daca nu esti o persoana foarte pretentioasa asta este un hotel f bun si un mare plus care il au....in loc de aer conditionat au clima ceea ce la hotelul de 5*de anul trecut nu am avut. Va multumesc ca ati citit pana la final si sper ca va ajutat aceasta "mica"descriere!

Arata mai mult

10.0

Sejur 5 nopti

Un hotel foarte curat, camere decente, curate, se facea curatenie zilnic in camere, se schimbau prosoapele si lenjeria ori de cate ori era nevoie. Mâncarea a fost foarte bună, diversă și gustoasă, prăjituri și torturi foarte bune și diverse, fructe proaspete și gustoase, sucuri destul de bune și concentrate, cocteiluri foarte bune și destul de tari, berea era destul de buna. Personal zâmbitor și foarte dragut. Am avut acces și la gradinita pentru copii(4ani-12 ani) era de 2 ori pe zi, aveau activități foarte frumoase și diverse, se vorbea chiar și romana. Pe timpul zilei erau diverse activitati( zumba, dart, aerobic), seara era discoteca pentru copii și după pentru adulți, unde ne-am distrat foarte tare. Piscine foarte curate și întreținute, curtea era curata, te puteai relaxa sub umbra copacilor. Este foarte aproape de plaja, maxim 5 minute, cu o plaja curata, nisip fin, si intrare lina in apa. Pentru prețul plătit, am rămas plăcut surprinși și foarte mulțumiți de absolut tot. Recomand cu placere. Familie cu un copil în vârstă de 4 ani.

Arata mai mult

7.9

vacanta Bulgaria

Amplasarea foarte buna , chiar in centrul statiunii , la 5 minute de plaja . Hotelul a fost ok , curatenia in camere se facea zilnic . Mancarea nu foarte diversificate , dar gustoasa .

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (80) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Hrizantema

Intrebari frecvente despre Hotel Hrizantema

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Hrizantema, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria