TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

208 pareri si impresii iHotel Sunny Beach Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.1
94%
208 impresii
208 impresii
Impresiile Travel Planner (208)
Amplasare
8.9
Camere
9
Mancare
8.8
Personal
9.3
Atmosfera
9.2
Facilitati
8.9
Calitate / pret
9.1
Impresii pe iHotel Sunny Beach

208 impresii reale, verificate 100% - iHotel Sunny Beach

Impresii pe iHotel Sunny Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
10.0

Vacanta in octombrie

Cu toate că sejurul a fost începând cu 1 octombrie,și ei pe 6 au închis hotelul totul a fost perfect,au fost profesioniști până în ultima zi.Hotel aproape de plaja,mâncare bună, curățenie, piscina interioara,sauna,seara activități,personal prietenos(în mare parte ucraineni) amabili.Totul a fost perfect,chiar am prins și câteva zile de plaja și am făcut și baie in mare.Multumim IHOTEL
Recomand Travelplanner: Totul a fost cum am programat.Este al doilea an când am fost cu aceasta agenție.Fara probleme,recomand!!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

deja a 4 oara la acest hotel!totul a fost foarte bine de fiecare data!
Recomand Travelplanner: de 5 ori deja cu această agenție!nota 10 ️

Arata mai mult

9.7

Vacanta iHotel Sunny Beach

Curățenie impecabila, angajați pregătiți și foarte atenți la nevoile turiștilor,mâncare nu foarte variata dar de calitate și proaspătă. Camere spațioase decorate cu bun gust.Animatie foarte bună. Recomand acest hotel din toate punctele de vedere.
Recomand Travelplanner: Ca de obicei Travel Planner a excelat în promtitudine eficienta si informații utile , intr-un cuvânt profesionalism.Va mulțumesc

Arata mai mult

9.5

Vacanta super în Bulgaria

O vacanță excelenta în familie pentru a doua oara la I Hotel in Bulgaria. Cazare foarte bună , personal exemplar începând de la recepție pana la doamnele de la curățenie. Mancare bună, pe toate gusturile. Prăjituri, fructe . Mulțumesc Travel Planner o agenție de turism pe care o recomand tuturor prietenilor cu mare încredere.
Recomand Travelplanner: Agenție de turism profesionista. Recomand serviciile lor tuturor celor care vor sa călătorească .

Arata mai mult

9.5

O vacanta reușită!

Hotelul este ok . Mâncarea este diversificata, curățenia se face zilnic în camere. Personal foarte amabil.
Recomand Travelplanner: Recomand travel planner!

Arata mai mult

9.9

Minivacanta IHotel - Sunny Beach August 2023

Sunt pregătită să vorbesc jumătate de oră încontinuu despre cum a fost weekendul meu. Și asta e o subestimare Oh well… dar când Travel Planner te trimite în mini- vacanță în același loc pe care l-ai vizitat cu 3 luni în urmă, stai strâmb ( și judeci drept) dacă o să te mai surprindă cu ceva.. Despre IHotel, numai de bine! Cameră faină, grădină generoasă, parcare, mâncare diversificată, program organizat la piscină sau programe artistice seara, fitness & spa.. Știți voi, bifează o găleată de criterii pe care le urmărim cu febrilitate atunci când planuim următoarea escapadă. Total neinteresant când ești la un click distanță de toate informațiile astea. Ce NU găsești facil printre rânduri, recenzii și reels-uri, este cum te simți, de fapt acolo. OAMENII: de la sosire la plecare ești întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Ospitalitate sinceră și profesionalism; tineri serviabii ce roiau în jurul turiștilor poate și câte 10 ori pe zi; doamnele responsabile cu curățenia, bucătarii, ospătarii, animatorii, băieții de la bar. O gașcă mare care, în ciuda unui sezon aglomerat și a oboselii indubitabil acumulate, își păstrau natural zâmbetul pe buze. DESIGN: hotelul ăsta respiră prin toți porii lui: tihnă, confort, destindere. Numeroase spații de relaxare care te invită la tras sufletul, la trăit intens ultimele pagini din cartea Agathei Christie, la board games, la depănat amintiri cu prietenii sau la un pahar ( de vorbă), două ( de vin). GRĂDINA: înconjurat de verdeață și amplasat falnic în grădină, un foișor găzduiește tacit doamnele la yoga. Aceeași grădină ține umbră și pretențioșilor de la piscină pe care i-a perpelit un pic prea bine soarele. Iar în mijlocul hotelului construit sub formă de dreptunghi, piesa de rezistență și locul meu preferat de tihnă: grădina interioară, pustie ziua, dar gazdă seara râsetelor colorate ale turiștilor care aleg să își odihnească oasele aici în defavoarea unei plimbări nocture pe plajă. M-aș întoarce cu drag aici și recomand cu căldură hotelul, dar mai ales oamenii din spatele lui.
Recomand Travelplanner: Sunteti misto! Rapizi, responsivi, responsabili. Multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor mele. Apreciez emailul informativ cu toate detaliile necesare anterior plecarii si chiar si mesajul primit la intoarcerea acasa. Customer service impresionant pentru Romania, sper sa ramaneti tot asa

Arata mai mult

9.3

Vacanța Bulgaria

-
Recomand Travelplanner: Prima experiența cu agenție, super mulțumit!

Arata mai mult

9.2

Vacanta reusita din toate punctele de vedere

Anul acesta am vrut sa incercam altceva, drept urmare am optat pentru Ihotel Sunny Beach, 4 stele. Am fost placut impresionati, vom reveni. De amintit serviciile Travel Planner care au fost impecabile, la fel ca in ultimii 10 ani de cand apelam la serviciile acestora.
Recomand Travelplanner: Serviciile impecabile, la fel ca in ultimii 10 ani de cand apelam la serviciile acestora.

Arata mai mult

9.8

Despre ihotel, anul trei de vizita.

Și anul acesta serviciile oferite au fost pe măsura așteptărilor. O singura remarca ce nu tine de hotel. Anul acesta au fost turiști foarte gălăgioși. Pe primul loc al topuiu sunt rusii, urmați de către romani. Vineri și sâmbătă seara nu am putut adormi mai devreme de ora 02:00. Anul viitor cu siguranță vom schimba destinația și nu din vina hotelului. Mulțumim Ihotel pentru serviciile oferite in ultimii 3 ani, nimic de reproșat.
Recomand Travelplanner: Una dintre cele mai bune agenții de turism.

Arata mai mult

9.6

Relax

Încep prin a spune că a fost a fost o alegere reușită din toate punctele de vedere, de la agenție până la hotel.Am ales hotelul după recenziile de la travelplanner și a fost ok.Hotelul este frumos aproape de plaja,personalul foarte amabil și zâmbitor,mesele foarte bogate și diversificate și din ce am observat se pune accentul pe curățenie. Per total a fost un concediu reușit recomand cu încredere atât hotelul cât și agenția travelplanner
Recomand Travelplanner: Recomand cu încredere această agenție și va mulțumim travelplanner pt toate

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria, Sunny Beach

O vacanta reusita alături de familie! Serviciile foarte bune. Personalul foarte prompt si atent. Mancarea diversificata si pe gusturile tuturor. A fost cea mai frumoasa vacanta de pana acum, iar pentru parintii mei a fost primul concediu in care chiar s-au putut relaxa si simti bine.

Arata mai mult

8.1

Vacanta in Sunny beach

Camerele la hotel sunt ok,nu au fost așa multe activități că anul trecut, foarte puține concerte seara, mâncarea față de anul trecut este in scădere,multe feluri repetitive.

Arata mai mult

9.8

Vacanță în iulie la iHotel

Hotelul arată foarte bine. Am fost aici și anul trecut și de aceea am revenit. Copiii au fost foarte încântați de tobogane. Am fost cazați în sectorul 6, cu vedere spre spatele hotelului unde se parchează mașinile (parcarea este 10 euro/zi). Față de anul trecut, a scăzut calitatea deserturilor. Personalul este întotdeauna zâmbitor și amabil. Am întâmpinat o problemă cu aplicația cu care se deschide ușa de la cameră, când mi-au anulat cheia din aplicație (mi-au spus că numărul maxim de utilizatori este 7). Au casă de schimb valutar lângă recepție, spre bucuria copiilor cărora le-am cumpărat fise la jocurile din hotel... În penultima zi au avut toboganele închise pentru lucrări de mentenanță și ne-au oferit vouchere pentru Nessebar Aquaparc. Singurul lucru supărător este parcul de distracții de vis-a-vis care dă muzica tare seara în timpul spectacolelor de la hotel. Marțea personalul care se ocupă de animație este liber și este puțin trist. Au niște saltele foarte bune și am dormit bine. Per total a fost un concediu reușit și vom reveni cu drag.

Arata mai mult

9.6

O vacanta reusita (Iunie 2023)

Un hotel prietenos cu turistii, cu personal amabil si servicii de calitate. Daca nu ai pretentii deosebite , practic nu ai de ce sa nu te simti bine la acest hotel. Se pune accent pe curatenie, divertisment (animatori tineri), pe starea de bine a oaspetilor - un lucru care m-a surprins placut au fost mesajele pozitive de peste tot , incepand de la receptie ("Aratati bine", "Astazi este o zi frumoasa" ) pana la pliculetele de zahar de la restaurant care purtau inscrise citate intelepte si mesaje de dezvoltare personala :)) In rest, mancare buna , desi nu foarte variata, dar indestulatoare - pentru toate gusturile (cate 2 feluri de ciorbe diferite la pranz si cina, carne de toate felurile, peste de mai multe tipuri, inclusiv rechin ! La capitolul deserturi, fructe, inghetata - acceptabil ). Piscinele foarte ok, apa incalzita de soare in piscinele exterioare avea o temperatura acceptabila pt sfarsitul lui iunie, iar pentru frigurosi - piscina interioara cu apa incalzita face toti banii. Am optat si pentru un masaj cap-umeri-spate la salonul cu servicii Spa TAO, insa nu m-a impresionat , puteti sa va folositi banii mai bine de atat, nu recomand. Per total a fost o experienta frumoasa si un concediu asa cum ne-am dorit.

Arata mai mult

6.8

Sunny Beach IHotel All inclusive

Hotelul e ok, camerele sunt in regula, cu mobilier Ikea, dusul destul de ok, doar ca e imposibil sa nu faci apa in toata baia pentru ca scurgerea se infunda (ca la toate hotelurile si pensiunile din lume). Camera cu pat dublu si doua paturi suprapuse pentru copii este perfecta chiar pentru o familie de 5, ca a noastra, cu doi copii mai mari si un bebelus. Mancarea multa, diversa, dar nu extraordinara, dar gasesti ce sa mananci chiar daca esti mai pretentios.

Arata mai mult

9.3

Vacanță Bulgaria Sunny beach

Am o impresie foarte buna atât de hotel , cât și de Travel Planer. Mâncare foarte bună. Hotelul curat , camere mari

Arata mai mult

7.8

Decent!

Hotelul decent! Din pacate nu putem susține ca are 4*, mancatrea foarte slaba, aproape la fel in fiecare zi, multe produse congelate iar pentru copii nu prea existau opțiuni. Piscina interioară mirosea groaznic a clor, te lua durerea de cap si amețeala, nu puteai sa stai. Piscina exterioara Ok, dar arata ca o piscina de acum 20 de ani, cu pavele de beton si șezlonguri de plastic. Personalul foarte amabil, curatenia Ok faceau zilnic curat. Camerele foarte mici. Amplasarea buna, fix pe faleza. Hotelul arata mult mai bine in poze fata de realitate. Nu recomand pentru persoanele care sunt obișnuite cu hoteluri de lux!

Arata mai mult

10.0

Vacanta

Totul a fost minunat! Am apreciat atitudinea animatorilor care au fost mereu cu zambetul pe buze, in special Tanya. S-a ocupat de fetita noastra cat sa ne putem bea cafeaua linistiti. Ne-a placut foarte mult si camera, curata si spatioasa. Vom reveni cu siguranta!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

deja am fost a 3 a oara la acest hotel si il recomand cu încredere!vom reveni si in August cu siguranță in concediu împreună cu cei mici!e locul perfect pt o familie cu copii!mancarea buna si diversificata, curățenie zilnica in camere!f aproape de plaja 3-4 min de mers pe jos.... practic ocolești hotelul din fata!ihotel se afla in linia a doua!insa e f aproape de plaja!100-150 de metri maxim!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

la o luna distanta de vacanța cu prietenii m-am reîntors pt un weekend la mare si tot la ihotel!totul a fost minunat la fel ca si prima data!️

Arata mai mult

10.0

Vacanță în Bulgaria

Un hotel renovat foarte curat,camere curate,piscina interioară curată, piscină exterioară cu 2 topogane, piscine pentru copii,o curte superbă in interiorul hotelului ,o liniște desăvârșită.Personalul foarte amabil,mâncarea este pentru toate gusturile iar prăjiturile extraordinare.Totul a fost perfect.

Arata mai mult

10.0

Vacanta iHotel Sunny Beach

Hotelul este foarte OK. Personalul este de nota 10. Camerele sunt curate si curatate zi de zi. Plaja este la 5 minute de mers pe jos. Este o plaja comuna fara sezlong si umbrela, asta e un punct negativ, dar nu e mare problema. Mancarea a fost OK, destul de variata, la pranz mai ales. Echipa de animatie a fost de nota 10. In totalitate a fost o vacanta destul de reusita.

Arata mai mult

10.0

iHotel vacation

The hotel is a beautiful, quiet place. The personal was very nice and helpful. The food was good and various. The hotel is not so far from the beach, but they don't have deck chairs and parasol at the beach. The animation team was amazing. In total was a very good vacation!

Arata mai mult

9.9

Vacanța Bulgaria IHotel

Având in vedere ca este al doilea an consecutiv in care ne întoarcem la IHotel, totul a fost foarte bine pentru noi. Ne simțim ca acasă acolo. Totul a fost ok.

Arata mai mult

9.4

iHotel Sunny Beach - Bulgaria

Amplasare bună, camere curate cu personal dedicat si empatic, mancarea exceptională, gătit curat si foarte variat, atmosferă tinereasca cu o gălăgie a copiilor plăcută si revigorantă. Raport calitate- preț foarte corect.

Arata mai mult

9.9

Vacanta in Bulgaria

Am fost cazaţi la Ihotel in Sunny Beach . Totul a fost ireproşabil. Camere curate, lenjerie schimbata la 2 zile, mancare si prajituri la discreţie, peşte si fructe de mare, personal foarte atent, piscina , lobby bar, animatori pentru copiii si adulti. O vacanta excelenta! Hotelul ne - a fost recomandat de Agentia Travel Planner. Multumim!

Arata mai mult

10.0

Un sejur excelent

Camera frumoasă cu vedere spre mare . Personal serviabil ,atent la cerințele noastre .Mincarea bună. Totul la superlativ .

Arata mai mult

9.8

Vacanța Bulgaria

Am fost foarte multumiți de camera ..încăpătoare…curată…personalul amabil. La 2 zile se făcea curat…se aduceau prosoape curate

Arata mai mult

9.6

Vacanta Bulgaria Sunny Beach

Hotel curat, destul de mare si multa lume, cu toate aceastea, nu se simtea aglomeratia - nu am stat la nici o coada (la masa, la bar, tobogane etc) mai mut de 30 secunde inainte sa fiu servit Curte interioara foarte frumoasa si cosy Aruncate pe ici pe colo balansoare, locuri de relaxare, etc unde gaseai mai mereu loc de stat in liniste daca voiai ceva mai retras Sezlongurile la piscina mare interioara - in permanenta puteai gasi locuri (desi normal ca in perioada de varf locurile "bune" erau ocupate) Cateva minute pana la plaja, necesar a ocoli o cladire - no big deal Per total foarte multumit de hotel, mancare, staff, de tot in gneral

Arata mai mult

9.0

Vacanța Bulgaria - 2 adulti și 2 copii

In primul rând va felicit pentru profesionalism! Reminder-ele cu toate condițiile rezervării, nr de urgenta, urările de vacanța plăcută, link urile cu INFO utile - aprecieri maxime și mulțumiri! Cu privire la hotel - camera rezervată suficient de spațioasă, personal foarte ok, amabili. La noi nu a fct aparatul de ventilație/ aerul condiționat sau scotea niște zgomote infernale, dar ne-am descurcat. Piscina cam murdara, vopseaua se ia pe corp, comuta si cu urme serioase de mizerie pe pereți. Altfel, curățata de frunze si alte plutitoare in mod constant. Cu privire la mâncare, puțin dezamagita: recondiționată, ce nu se consuma dimineața era făcut cu sos la prânz, la fel si seara. Prea multe prăjeli, cam aceleași zilnic, dar nu am văzut un șnițel, de ex, pentru copii. Ciorbele picante, fără excepție. Cea mică nu a putut mânca, de exemplu, decât o singura data, si foarte puțin, pana ne-am dat seama care e motivul… Echipa de animatori foarte ok, mai ales Iva, foooarte drăguța și îndrăgita instant de cei mici. In concluzie, locația e ok dacă nu ai prea multe pretenții.

Arata mai mult

Incarca inca 30 impresii (178) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu iHotel Sunny Beach

Intrebari frecvente despre iHotel Sunny Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de iHotel Sunny Beach, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria