TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Riva Sunny Beach Bulgaria. 2024

3 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.1
57%
14 impresii
14 impresii
Impresiile Travel Planner (14)
Amplasare
8.2
Camere
7
Mancare
6.3
Personal
6.8
Atmosfera
7.4
Facilitati
6.3
Calitate / pret
7.2
Impresii pe Hotel Riva

14 impresii reale, verificate 100% - Hotel Riva

Impresii pe Hotel Riva

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.6

O vacanta reusita

Servicii de calitate
Recomand Travelplanner: Profesionalism, experienta si operativitate!!!

Arata mai mult

5.9

Vacanta Bulgaria

Este a treia oara cand merg la acest hotel , dar serviciile au fost mult mai slabe ca data trecuta. Camerele miroseau a igrasie, angajati lasa de dorit, animație deloc , mâncarea aceași tot timpul . Anii trecuți au stat foarte bine la toate serviciile , de aceea am ales sa merg tot acolo . Sincer nu merita nota care o are acest hotel .
Recomand Travelplanner: Recomand aceasta agentie

Arata mai mult

8.3

Vacanta Bulgaria

Hotelul a fost ok echivalent cu prețul plătit. Cat plătești, atât face. Doua chestii au fost foarte deranjante: - la ora 14 când se face check-in toată lumea se baga in fata și se crează un haos, nimeni nu își păstrează rândul. Cel mai bine e check-in-ul după ora 16, atunci e liber; - cei cazati dinainte își lăsau prosoapele pe șezlongul de la piscina noaptea că sa nu îl ocupe nimeni a doua zi. Abia găseai șezlong. Am fost in fiecare zi numai la mare, deloc la piscina.
Recomand Travelplanner: A fost prima dată când am plecat prin agenție și am avut anumite temeri. Mi-a plăcut agenția, la anul tot cu Travel Planner ne facem concediu!

Arata mai mult

9.7

Vacanta Bulgaria Hotel Riva

Raport calitate pret, totul a fost ok. Personalul foarte amabil Mancarea ok, tinand cont de pret. Curatenie se facea zilnic in camere si in ciuda faptului ca intrau in lipsa noastra in camera nu ne-a lipsit absolut nimic, pentru acest motiv nota 10. Doresc sa specific faptul ca am fost si anul trecut la hotel Riva. Nu este o locatie pentru pretentiosi, este o locatie perfecta pentru oameni de rand. Piscinele foarte, foarte curate, nota 10.
Recomand Travelplanner: Au fost foarte rapizi. Cu siguranta voi mai apela la serviciilor acestei agentii si o voi recomanda si cunoscutilor.

Arata mai mult

9.5

Un sejur frumos

Hotel frumos,curat,aproape de mare. Mâncare buna, diversificata, pentru toate gusturile. Am fost foarte mulțumiți!
Recomand Travelplanner: Servicii ireproșabile,nota 10!

Arata mai mult

7.3

Vacanta Sunny Beach

Hotelul a fost relativ aproape de plaja (6-7 min de mers pe jos), însă camerele au fost mici si pline de praf, ușile la balcon si baie nu se închideau bine, iar in baie nu exista cabina de dus, ci doar o baterie cu para de dus. Mâncarea nu a fost foarte diversificata, dar nu asta a fost neaparat problema, ci aglomerația care se crea in restaurant si pe terasa (trebuia sa stai la o coada aiurea pentru că unii se băgau in fata). Piscinele ok, iar pentru personal sentimentele sunt amestecate. Au fost si persoane drăguțe si amabile, dar si persoane ușor deranjate de tot ce le întrebai.
Recomand Travelplanner: Super comunicare. Am primit toate documentele intr-un timp foarte scurt si mi-a plăcut mult faptul ca am primit informații legate de calatorie, de starea granițelor, a drumurilor, a taxelor si a tot ce mai era nevoie si bine de stiut. Recomand cu caldura agentia si voi reveni cu siguranța pentru următorul sejur.

Arata mai mult

4.9

Sub nivelul asteptarilor

Camera in care am stat avea geamul de la balcon crapat si lipit cu scotch,capacul de la wc se misca & miros urat in baie,lenjeria nu a fost schimbata tot sejurul,vesela si tot ce tine la sala de mese era uneori cu mizerie...Totul in conditiile in care am avut un copil mic cu noi... Personal,m-a deranjat si faptul ca la capitolul mancare nu am vazut produse lactate decente(doar un lapte,probabil praf si o "branza"feta(?). Ce tine de colaborarea cu dumneavoastra,nota 10.Multumim. Pentru anul urmator,cu siguranta vom face alte alegeri(in ceea ce priveste locatia ). Toate cele bune!
Recomand Travelplanner: Implicati,seriosi,responsabili. Inca o data,multumim.

Arata mai mult

8.4

Impresie Riva Hotel

Hotelul foarte curat, pisicine foarte ok, in schimb nu exista mancare diversificata, aceleasi feluri in fiecare zi. Mancarea este punctul slab al acestui hotel si unele persoane din staff, care sunt in stare sa iti ia mancarea din fata in timp ce mananci si care se uita urat la tine cand mergi sa iei prajituri
Recomand Travelplanner: Au fost foarte rapizi si foarte comunicativi, nu ma asteptam sa fie totul atat de easy colaborand cu ei. Ii recomand oricum doreste sa isi planifice o vacanta.

Arata mai mult

6.7

Vacanta Riva hotel

Hotel modest, în camere mobilier vechi, așternuturi si prosoape cam invechite. Baia fără perdea dus, se uda totcand faceai dus.. Wc, chiuveta, oglinda,hârtie igienica.Gresie peste tot, atât în baie cât și în camere. Personalul sec, rece, își făcea treaba și atât. Animatoarele în schimb sunt de apreciat. Nu îți fac check- in ul mai repede de ora doua chiar dacă aștepți pe hol și ei doar stau la recepție. Și după check în, mai aștepți jumătate de ora sa ți se pună brățările, ca nu cumva sa mai ai timp sa ajungi la masa. Mi a părut urat și comic în același timp. Hotelul are 3 piscine, frumoase, îngrijite, cu șezlonguri suficiente. Băuturile alcoolice, răcoritoare și cafeaua foarte slab calitative. Mâncarea e ok, e gustoasa, nu foarte variata dar e buna. Deserturile, în schimb, foarte proaste,dar poți sa le înlocuiești cu fructe. Nu as reveni... E sub trei stele
Recomand Travelplanner: Recomand agenția, foarte promiți, serioși, sunt mereu alături de tine, revenind cu telefon la ore în afara programului. Preturi foarte bune!

Arata mai mult

7.1

Nu recomand

Am mai fost la alte hoteluri de 3 și 4 stele in regim AI ,dar acesta este cel mai rău . Dacă te cazeză in partea de 3 stele camerele sunt banale ,nu exista paturi duble cu doar două twin .baia este execrabilă ,nu există cabina de duș ,ci bateria pleacă direct din perete ... La bar te duci și îi ceri un cuba libre ,el îți pune rom ,și te invita sa îți pui tu cola de la dozator . Dacă îi cereai gheață niciodată nu avea ... Dacă ajungi mai devreme de ora două pe lângă faptul de că îți dă camera nu te lăsa nici măcar sa parchezi ( care oricum e contra cost ) Mâncarea e banala și nu foarte gustoasa . Nu recomand ,chiar dacă prețul a fost decent
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.8

RECOMAND

Hotel Riva Rezumat 4,2 Foarte bun 1.128 de recenzii Camere 3,7 Locație 3,9 Serviciu 4,3 Familii 4,0 Cupluri 4,2 Recenzii Căutați recenzii Menționate frecvent în recenzii Ramona Ramona 5/5 acum o oră pe Google Recunosc că am plecat cu sufletul la gură din cauza unor recenzii Dar, ajungând akl am observat că nu e nici pe departe ce sa scris. Ni s au dat brățările de la ora 12:30 cnd am ajuns.Am beneficiat de masa de prânz,iar apoi ne au dat cheile de la camera, doamnele de la recepție fiind f drăguțe Am urcat în cameră,fiind cazați în aripa noua corpul E,totul exact ca in poze..camera mare și spațioasă,baia la fel, balconul la fel.Curatenie,că acasă. Doamnele de la curățenie intrau zilnic , aspirat SI spălat ,schimbat prosoape zilnic, hârtie igienică la 2zile,așternuturi de 2ori in 9 zile. Mâncarea f bună și diferită la toate 3 mesele,ptr toți pofticioșii și ptr toți mofturoșii pește în fiecare seară, prăjituri 3/4feluri, baclavale dădeau la greu,budincă,orez,gris cu lapte nu au lipsit.Bauturile și sucurile acceptabile.Cocktailurile erau preferatele noastre.Angajatii f amabili și cu zâmbetul pe față tot sejurul.Plaja la max 10 minute de mers pe jos (cu tot cu căscat ochii la tarabe)nisip alb,, fin, apa limpede și intrare lina. Piscinele f curate și găseai loc indiferent de oră. Noi am fost f mulțumiți,vom reveni cu mare drag Când copii snt fericiți și noi suntem la fel Tipul călătorieiVacanță Camere5,0Locație5,0Serviciu5,0

Arata mai mult

9.4

vacanta minunata

8.7

ok șederea liniștită ,hotel Riva 3 trei/patru stele

in general, totul bun, pentru ca am incercat deja alte 3 hoteluri din zona, unele note pentru a se imbunatati putin, lipsesc muzica de difuzie in partile exterioare, mai ales in piscina, hotelul este pastrat complimente foarte curat, camerele merg dar în băi nu am o priză de bărbierit electrică, nu doar un uscător de păr, pentru a crea înăuntru sau în afara ceva pentru a distra oaspeții (un pic de divertisment sau o masă de ping pong, o masă de biliard etc. ) Am uitat să iau o persoană care să vorbească, de asemenea, în franceză și în italiană! mulțumiri

Arata mai mult

7.7

Vacanta foarte reusita

o vacanta buna, hotel foarte bun,mancare buna,am fost multumiti. calitate-pret super bine ,recomand ! un minus ar fi la curatenia in camere,trebuia solicitata si au schimbat doar o data prosoapele desi era nevoie de cel putin 2 ori

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Riva

Intrebari frecvente despre Hotel Riva

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Riva, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria