Caută
x
Vacanta linistita cu bune si mai putin bune.
8.1
8.1

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

Hotelul are un mare avantaj, acela ca este amplasat aproape de plaja, camere mici, fara frigider, mobilier invechit, bai mici urat mirositoare, etc.

9
9

Despre Albena, Bulgaria

Albena este statiune frumoasa recomandata familiior cu copii si celor mai in varsta. Plaja este minunata, nisip marunt si curat.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Am cuvinte de multumire pentru serviciile oferite. Promptitudine si multa grija pentru beneficiari.

Hotel cu bune și mai puțin bune. Ușile par luate de la second hand, nu poți deschide sau inchide o ușă fără să facă zgomot. Miros stătut în camere și mai ales în dulapuri. Mâncare suficientă, dar puțin variată; fructe au fost zilnic numai pepene verde, mere și niște cireșe răscoapte, iar la snack ...Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."O prima experienta placuta! Rapizi, comunicativi si foarte atenti la solicitarile clientilor. Voi reveni cu siguranta cu alte solicitari."

- Doina, agent de vanzari, 28 ani | Impresii despre Travel Planner >>