Caută
x
Vacanta linistita cu bune si mai putin bune.
8.1
8.1

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

Hotelul are un mare avantaj, acela ca este amplasat aproape de plaja, camere mici, fara frigider, mobilier invechit, bai mici urat mirositoare, etc.

9
9

Despre Albena, Bulgaria

Albena este statiune frumoasa recomandata familiior cu copii si celor mai in varsta. Plaja este minunata, nisip marunt si curat.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Am cuvinte de multumire pentru serviciile oferite. Promptitudine si multa grija pentru beneficiari.

Hotelul are un mare avantaj, acela ca este amplasat aproape de plaja, camere mici, fara frigider, mobilier invechit, bai mici urat mirositoare, etc....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ...9,33
98% 12634 impresii

FOARTE SERIOSI SI PROMTI.MAI RAR ASA CEVA IN ROMANIA.FELICITARI!VOM COLABORA SIGUR SI PE VIITOR....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Am fost foarte multumit de agentie, de interesul vostru pentru clienti, as mai cumpara de la voi, dar cred ca in Bulgaria nu mai merg.Poate mai aveti si alte destinatii in afara de Bulgaria."

- TURBULEASA GABRIEL, inginer, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>