Caută
x
O altă față pt.Amelia
7.8
7.8

Despre Hotel Amelia, Albena, Bulgaria

Amelia superior este sora bogata a hotelului.Camere acceptabile ca marime aranjate cu gust.Pot folosi pisina hotelului vecin Paradis Blue 5*unde servesc si masa.

7.5
7.5

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea putin cam izolata fara prea multe posibilitati de recreere. Aceleaș probleme cu insectele care intepau groaznic.

5
5

Despre Agenţia Travel Planner

Nu au informat corect conditiile de la Amelia.

Amelia superior este sora bogata a hotelului.Camere acceptabile ca marime aranjate cu gust.Pot folosi pisina hotelului vecin Paradis Blue 5*unde servesc si masa....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ...9,33
98% 12634 impresii

FOARTE SERIOSI SI PROMTI.MAI RAR ASA CEVA IN ROMANIA.FELICITARI!VOM COLABORA SIGUR SI PE VIITOR....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Amelia nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Am cumparat biletele prin compania Travel Planner care ne-au oferit servicii de nota 10. Domnisoara Carmen care ne-a oferit biletele a dat dovada de profesionalism, am fost contactata si indrumata pana la sfarsit, cand am rezervat biletele la hotel. Trebuie sa recunosc ca ideea de a merge la H Victoria Pallace mi-a apartinut, nu a venit din partea companiei. Eu am vazut imagini si rewiewuri bune despre acest hotel si de aceea l-am ales. Insa am ales gresit, iar aceasta alegere am platit-o cu timpul meu de vacanta si nervii intinsi. Pacat. Degeaba hotelul este de 5***** daca serviciile nu ..."

- Lacrima Stejar, expert fonduri externe, 41 ani | Impresii despre Travel Planner >>