Caută
x
O altă față pt.Amelia
7.8
7.8

Despre Hotel Amelia, Albena, Bulgaria

Amelia superior este sora bogata a hotelului.Camere acceptabile ca marime aranjate cu gust.Pot folosi pisina hotelului vecin Paradis Blue 5*unde servesc si masa.

7.5
7.5

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea putin cam izolata fara prea multe posibilitati de recreere. Aceleaș probleme cu insectele care intepau groaznic.

5
5

Despre Agenţia Travel Planner

Nu au informat corect conditiile de la Amelia.

Pentru oricine la alegere.Fiind in centrul stațiunii si aproape de plaja i-l recomand cu călduță....Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Amelia nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."AGENTIE SERIOASA, AM FOLOSIT PT. PRIMA(SI SPER NU PT. ULTIMA) DATA SERVICIILE ACESTEI AGENTII.NE-AM SPUS DOLEANTELE SI S-AU RESPECTAT.AM FOST INFORMATI DIN TIMP IN LEGATURA CU PARCAREA, SI ALTE NECESITATI---ASIGURARE, CALATORIA CU MINORI.(UN SINGUR LUCRU ATI UITAT--SA NE SPUNETI DE MODIFICAREA OREI DE PLECARE--S-A PLECAT LA 7.00---SI NU LA 6.00--CUM PRIMISEM PROSPECTUL)"

- GHEORGHE, INSPECTOR RESURSE UMANE, 54 ani | Impresii despre Travel Planner >>