Caută
x
Doua hoteluri o cladire !
5.2
5.2

Despre Hotel Amelia, Albena, Bulgaria

Amelia Standard este parte a hotelului Amelia care arata destul de rău. Camere asa mici nu am intalnit in celelalte statiuni.Frigider lipsa, piscina lipsa,paturi mici cu saltele mai mari cu 10-15cm. Balconul arata mai bine si era orientat spre parc.La capitolul mancare a fost OK(nu sunt un tip pretentios).Hotelul nu are parcare(incaseaza banii si elibereaza un card de acces).

7
7

Despre Albena, Bulgaria

La conditile avute parcă am fost in tabără .Pe plaje am avut probleme cu niste insecte care intepau groaznic.Plaja repartizata pt. Amelia standard este diferta de cea pt. Amelia superior dar sunt aceleas facilitati.

5
5

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia nu a informat că cele doua Amelii sunt ca fata mosului si fata babei asa ca sejurul petrecut cu Nepoțica(care a fost cazată la Amelia superior)a fost un esec. Plaje separată,masa separată si patru etaje intre noi.

Pentru oricine la alegere.Fiind in centrul stațiunii si aproape de plaja i-l recomand cu călduță....Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Amelia nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Si anul trecut am colaborat cu ei pentru vacanta la Nisipurile de aur. Sunt prompti si bine documentati , au aproape de fiecare data cele mai mici preturi."

- Simona, economist, 30 ani | Impresii despre Travel Planner >>