TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

49 pareri si impresii Hotel Helios SPA Nisipurile de Aur Bulgaria

4 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

7.1
57%
49 impresii
49 impresii
Impresiile Travel Planner (49)
Amplasare
7
Camere
7.4
Mancare
6.5
Personal
7.1
Atmosfera
7.7
Facilitati
6.6
Calitate / pret
7.1
Impresii pe Hotel Helios SPA

49 impresii reale, verificate 100% - Hotel Helios SPA

Impresii pe Hotel Helios SPA

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
9.7

Vacanta la Apollo Spa

Am fost cazați la Apollo unde totul a fost la superlativ. Helios Spa este lipit de acest hotel.
Recomand Travelplanner: O agenție care își respecta clienții.Merg cu această agenție de 5 ani și sunt super mulțumită

Arata mai mult

6.7

Nu mi-a placut

Aceeasi mancare in fiecare zi,putina si fara gust Curatenid in camere doar la cerere Foarte aglomerat
Recomand Travelplanner: Da

Arata mai mult

9.2

Vacanța reușită

Un hotel interesant din toate punctele de vedere , servicii bune spre foarte bune , singurul lucru care a fost mai puțin satisfăcător, conexiunea la internet , dar cine are nevoie de internet in vacanța
Recomand Travelplanner: Este prima data când apelez la agenția dumneavoastră , cu siguranța voi apela și pe viitor , personal de nota 10

Arata mai mult

9.5

Foarte bine

Am fost cazați la Double Tree,dar pot sa spun ca si Helios Spa arata destul de bine ! Singurul lucru de care se plângeau cei cazați acolo ,era mâncarea (aveau la grătar mai mult hamburger sau chiftele,ce or fi fost) Amabilitate ,curățenie ,confort.Minusuri-parcarea,gustările dintre mese si ciorbele .In rest ,mancare buna si suficienta .
Recomand Travelplanner: Al treilea an de colaborare ,super mulțumita

Arata mai mult

8.8

Felea-parere vacanta Bulgaria 2018

Am fost redirectionati la hotelul Double Tree. Hotelurile Helios SPA si Double Tree sunt alipite unul de celalalt.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.7

Foarte buna

Am fost cazat la Double tree by Hilton. Totul a fost bine. Mancare, curățenie, majoritatea ospătarilor vorbeau românește.
Recomand Travelplanner: Este al doilea an în care apelez la dvs. Amabili si profesioniști. Vă mulțumesc

Arata mai mult

6.5

concediu la helios spa bulgaria

Un hotel de 1 stea,nici vorba de 4 stele,mincarea nu avea gust ,putine feluri de mincarea,in toata ziua aceleasi feluri de mincare.Personalul slab,in camere cam de 2 stele,animatia in schimb a fost ok,in toata seara era program fain.
Recomand Travelplanner: Agentia a fost ok ,ne-a preintimpinat din timp ca hotelul holios spa nu e de 4 stele,un 3 stele.

Arata mai mult

6.7

Foarte slab hotelul și serviciile

Mâncare putina pentru un sistem ultra allinclusiv și fără să fie diversificata,cam aceeași in fiecare zi și uneori ai afumata.Personalul nu a fost amabil iar hotelul este unul de 3 stele.
Recomand Travelplanner: O părere foarte buna

Arata mai mult

8.2

Satisfacator

Un hotel destul de mediocru (nicidecum de 4*); pacat de amplasare si priveliste, nu stiu sa profite la maximum de potentialul pe care il are zona si facilitatile ce le ofera cu adevarat un hotel de 4*. Degeaba plaja este la 350 m..... plaja pe care o au inchiriata este la capatul statiunii (Nirvana Beach) in imediata apropiere a plajei pentru nudisti (ceea ce nu este ok pentru familiile cu copii)
Recomand Travelplanner: Ca si anul trecut nu am nimic de reprosat agentiei, singura chestie ar fi sa ajute clientii cu detalii mai bune si mai complete referitoare la toate dotarile hotelurilor

Arata mai mult

9.0

o vacanta reusita

Un hotel frumos, cu angajati(majoritatea ) neimplicati ! Am vazut multe probleme inca de la cazare nu a functionat cartela de la intrare, fapt care a fost rezolvat cu o cheie la 4 persoane si acest lucru a dus la neputiinta menajerelor de a face curat cele 10 nopti cat am stat, fiindca nu au cheie , ca sa intre sa faca curat trebuia sa stau sa urmaresc pe hol si sa o rog sa faca si la mine curat ! Au angajate ca menajere niste tinere din Moldova care nu prea stiu cu ce se mananca aceasta meserie !
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

7.9

Vacanță la nisipuri

10.0

Superb

8.5

vacanta dupa asteptari

Amplasare buna

Arata mai mult

9.9

Sejur ok

Un hotel foarte bun, mâncare ok,diversificata și pe gustul tuturor, personal ok, amabil, curățenie,in doua zile, prosoape de baie schimbate de doua ori

Arata mai mult

9.5

SUPER VACANTA

9.5

Super

Am fost cazati la Double Tree Hilton

Arata mai mult

9.1

I like That !!! It was great !

Very Good !

Arata mai mult

5.3

goood

Mi-a placut, este un loc linistit, am fost in ff multe locuri, asta a fost intre primii.. Mie mi-a placut si mancarea..au fost multe feluri de mancaruri, am gasit si pt mine ce-mi placea... ce mi-a placut, ca general managerul era tot timpol acolo, se uita la toate ce se petrece, tinea in mana totul, chiar facea si curatenie ! Asa ar trebui sa fie peste tot, ar mergea mai bine si ar fi mai mare curatenie si ordine peste tot ! Ne-am simtit bine, animatori extraordinari, draguti, a good team ! THX !

Arata mai mult

3.3
La un hotel 4* as fi crezut ca receptia ar fi trebuit sa vorbeasca mai bine engleza (lucru care romanii il fac mult mai bine chiar daca nu au pronuntia perfecta). Angajatii...cam ca in hotelurile romanesti: corecti dar fara implicare; ai senzatia ca ii deranjezi... Ar fi fost bine ca la 2 ore de la check out sa poti intra in camere fara alte asteptari(am primit bonus o masa) In general a fost bine, dar pentru un hotel de 4* as fi asteptat mai multa atentie catre client.

Arata mai mult

4.5

DEZASTRU

Hotel Helios SPA nu mai are camere de 4 stele de aproape 3 ani ,ofera camere de 3 stele. Double tree by Hilton ,din acelasi complex ofera camere de 4 si 5 stele, dar aceste aspecte le stie foarte bine orice Agentie de Turism. Am avut noroc cu personalul hotelului care au inteles situatia si mia-u dat camera la Hilton ,agentia a incercat doar sa mai stoarca ceva bani in plus ,jalnic ,dupa ce mia-u luat 1000 eur pentru 7 nopti .....!!!!!!

Arata mai mult

3.8

Groaznic

Inafara de piscine (care apartineau Double Tree by Hilton), absolut nimic nu este bun la hotelul acesta. Usile nu se inchideau, apa la toaleta nu curgea, lenjeriile erau patate si urat mirositoare, minibarul era gol, la receptie nu gaseai niciodata pe nimeni... ORIBIL! Nu este hotel de 4* Double tree mi-a lasat o impresie cu mult mai placuta.

Arata mai mult

6.3

NU MAI E CE A FOST

Hotelul nu mai e ce a fost ,personalul foarte slab ,lasa mult de dorit ,mari probleme cu curatenia.

Arata mai mult

4.8

Slab

Am intrebat la receptie cate stele are hotelul si ni s-a aratat un certificat pe care erau 5 stele. Oricum angajatii nu aveau idee cate stele are acest hotel, nici macar restaurant manager ul. Nu recomand acest hotel.

Arata mai mult

9.1

Bine

Impresia despre hotel buna, cand am ajuns akolo ne-au zis k suntem cazati la doubletree by hilton per total impresie buna de recomandat si altora

Arata mai mult

6.7

Dragut

As spune ca e un hotel de nota 7, se spune ca este de 4 stele desi arata de 3 stele ... Dar a fost ok, am avut o vacanta frumoasa eu si familia mea ne-am simtit bine. Pana la urma nu iti petreci vacanta in camera (alti poate vor sa se rasfete si vor ceva mai de lux, pentru acele persoane nu recomand acest hotel) . Mancarea e acceptabila, nu sunt f multe feluri dar bune. Conteaza si gusturile fiecaruia si pretentiile. Daca nu sunteti pretentiosi va va placea. Si preturile sunt pe masura.

Arata mai mult

5.3

aproape acceptabil

camere murdare, baie de 2 stele, aceeasi mancare timp de 7 zile, mizerie la restaurant, nu functioneaza toate barurile in regim all inclusive,nu au plaja privata, nu am gasit restaurantul cu specific pescaresc,nu este hotel de 4 stele

Arata mai mult

9.7

O vacanta reusita

Un hotel curat, camere mari si frumos mobilate, balcon mare. Pozitia foarte buna, linistita, langa o zona impadurita. Aproape de Aquapolis dar si de plaja. S-a asteptat o ora la cazare dar nu a fost un capat de tara.

Arata mai mult

10.0

Un altfel de vacanta

Tin sa va spun ca nu am cuvinte sa descriu in cuvinte ce fel de concediu am avut anul acesta.Vacanta pe care am petrecut-o datorita ofertei pe care mi-ati facut-o a fost minunata.Este pentru prima data cand am fost plecata in Bulgaria la Nisipurile de aur.Ospitalitatea pe care am gasit-o la Hotelul Helios SPA 4 stele a fost deosebita,tinand cont de faptul ca anii trecuti mi-am petrecut impreuna cu familia vacantele pe litoralul romanesc unde ospitalitatea de aici nu se compara cu cea din Bulgaria(raportat la pret-calitate).Am fost placut surprinsi de faptul ca cu putini bani am avut tot ce ne-am dorit:cazare frumoasa,masa excelenta,piscina si accesorii de recreere foarte bune,atat pentru adulti cat si pentru copil.Pentru anul viitor ne facem deja planuri cun ne vom petrecem concediul in Bulgaria.Va multumesc pentru colaborarea pe care am avut-o impreuna cu agentia dumneavoastra,iar la inceputul anului viitor o sa apelez din nou la serviciile dumneavoastra privind vacanta urmatoare de vara.

Arata mai mult

7.6

A fost ok :)

Un hotel curat, cu conditii de calitate, dar personal insuficient numerit, si deficitar pregatit pentru fluxul si pentru intampinare celor cale aleg un hotel de 4 stele. Atmosfera rece si neprietenoasa.

Arata mai mult

7.7

-

hotelul este ok merita incercat

Arata mai mult

Incarca inca 19 impresii (19) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Helios SPA

Intrebari frecvente despre Hotel Helios SPA

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Helios SPA, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria