Caută
x
Concediu reusit
8.4
8.4

Despre Hotel Gergana, Albena, Bulgaria

Hotelul a fost ok,camerele curate, se facea curatenie zilnic, personal amabil, dar in ce priveste manacarea, ar fi fost bine sa fie mai diversificata, in schimb un mare plus pentru amplasarea pe plaja.

9.2
9.2

Despre Albena, Bulgaria

Este o statiune linistita, ideala pentru familiile cu copii

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii.

Hotelul este amplasat foarte frumos langa rezervatia naturala Baltata. Pentru familiile cu copii, pentru cei iubitori de natura si care doresc liniste amplasarea hotelului este minunata. Am primit bonus apartamentul de lux care e fabulos. Aripa noua de apartamente este facuta recent si arata super, are si lift separat....Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Gergana nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Toate laudele agentiei, si in special Marianei Beghes cu care am colaborat, pentru promptitudine si pentru informarea corecta.Initial optasem pentru alt hotel, dar nu am mai prins locuri libere, si am fost indrumati catre Hotel Gardenia.Desi am stat cu inima stransa, eram organizator de grup si nu prea am avut timp sa ma documentez, s-a dovedit a fi o recomandare buna. Le pasa de satisfactia clientilor."

- deculescu, jurist, 41 ani | Impresii despre Travel Planner >>