Caută
x
Concediu reusit
8.4
8.4

Despre Hotel Gergana, Albena, Bulgaria

Hotelul a fost ok,camerele curate, se facea curatenie zilnic, personal amabil, dar in ce priveste manacarea, ar fi fost bine sa fie mai diversificata, in schimb un mare plus pentru amplasarea pe plaja.

9.2
9.2

Despre Albena, Bulgaria

Este o statiune linistita, ideala pentru familiile cu copii

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii.

Camere sunt foarte spatioase si curate. Plaja este usor accesibila din hotel. Toate serviciile oferite sunt de calitate. Personalul este dragut, mancarea este diversificata si de buna calitate....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ...9,33
98% 12634 impresii

FOARTE SERIOSI SI PROMTI.MAI RAR ASA CEVA IN ROMANIA.FELICITARI!VOM COLABORA SIGUR SI PE VIITOR....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Gergana nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."foarte buna. chiar i-am frecat putin cu pretentiile noastre, am anulat vreo 2 rezervari, iar ne-am razgandit..... au fost extrem de draguti si am primit mereu oferte si sugestii pana ne-am hotarat la ceva bun. Am primit si un nr de telefon mobil in caz de probleme la hotel , la cazare. AM RAMAS PLACUT IMPRESIONATI!!!"

- COCIUBA GABRIELA, ECONOMIST, 41 ani | Impresii despre Travel Planner >>