Caută
x
O experienta inedita
9.4
9.4

Despre Hotel Berlin Green Park, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Am plecat 2 adulti cu 2 copii si am primit o camera foarte generoasa cu vedere la mare. Micul dezavantaj a fost legat de baie ca nu mirosea prea bine de la canalizare insa cu usa inchisa nici nu s-a sesizat acest dezavantaj. La capitolul masa, au fost zile mai interesante si zile provocatoare insa intotdeauna am avut de unde alege ca sa mancam. Raportul pret calitate a fost unul corect pentru un hotel de 3 stele desi se mentioneaza ca are 4 stele. Daca ar fi sa mai mergem o data, cu siguranta l-am pune pe lista de destinatii.

10
10

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

Anul acesta am descoperit partea de Nord a statiunii si am fost placut surprinsi de oaza de liniste si apa frumoasa, limpede. Eram in cautarea unui hotel cat mai departe de galagia din centrul statiunii si a fost super fain, fara muzica galagioasa pe plaja si nici prea multi vanzatori ambulanti care pot fi obositori la un moment dat. Plaja privata a hotelului este de nota 20, curata, cu sezlonguri de buna calitate exact cum apar in pozele de pe site. Iar barul de pe plaja a fost binevenit ca ne potolea setea.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am fost incantata de relatia de colaborare cu aceasta agentie prin prin persoana responsabila de concediul nostru si multumim pe aceasta cale de grija purtata.Urmatorul concediu cu siguranta o sa il planificam cu Travel Planner.

Am plecat 2 adulti cu 2 copii si am primit o camera foarte generoasa cu vedere la mare. Micul dezavantaj a fost legat de baie ca nu mirosea prea bine de la canalizare insa cu usa inchisa nici nu s-a sesizat acest dezavantaj. La capitolul masa, au fost zile mai interesante si zile provocatoare insa intotdeauna am avut ...Anul acesta am descoperit partea de Nord a statiunii si am fost placut surprinsi de oaza de liniste si apa frumoasa, limpede. Eram in cautarea unui hotel cat mai departe de galagia din centrul statiunii si a fost super fain, fara muzica galagioasa pe plaja si nici prea multi vanzatori ambulanti care pot fi obositori la...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Berlin Green Park nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentia travel planner este cea mai tare sunt niste oameni de cuvant si te poti increde in ei.Astept cu nerabdare ofertele pentru anul viitor ,de data asta vom fi 5 familii..:D"

- SULTANA ALEXANDRU, agent paine, 25 ani | Impresii despre Travel Planner >>