Caută
x
Dulce, amar
7
7

Despre Hotel Marina Royal Palace, Duni, Bulgaria

Nu e prima data cand mergem la Marina Royal Palace. De aceasta data nu mi-a mai placut la fel de mult. Hotelul este mare, frumos, dar camera nu a fost pe placul nostru. Poate pentru ca era la demisol, mirosea ingrozitor a igrasie, era umeda si foarte rece. Ca niciodata, am tremurat la mare in toate cele 7 nopti, cu paturi pe noi. In plus, vederea spre piscina pentru care am optat, era de fapt o vedere spre un boschet. Altceva nu se vedea. De soare nici nu se mai pune problema. Dar consider ca a fost vorba doar de ghinion. Fiica mea a avut o alta camera, in alt corp de cladire, fara probleme. Cu soare, lumina si fara miros cumplit. Nici nu cred intr-o teorie a conspiratie impotriva romanilor. Nu cred ca ni s-a dat special aceasta camera. Alaturi era o familie de nemti, care "beneficiau" de aceleasi conditii. In rest, se facea curat zilnic si se schimbau prosoapele si fara sa fie necesar acest lucru.

9.7
9.7

Despre Duni, Bulgaria

Duni arata foarte bine, ingrijit, curat si cu mult, mult spatiu verde. Aveai unde sa te plimbi si sa te relaxezi. Plaja ingrijita, apa limpede. Mancarea nu foarte diversificata. Practic, era cam aceeasi zilnic, dar gustoasa. Animatorii se straduiau sa- si faca treaba, te antrenau in tot felul de activitati, dar fara a fi foarte insistenti, cum am intalnit in alte locuri. Practic, nu te deranjau daca citeai, sau nu pareai interesat de activitatile lor.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Nu e prima vacanta realizata cu ajutorul Travel Planner si cu siguranta nici ultima, deoarece niciodata nu am avut vreo problema cu rezervarea. Pretul a fost ok, comunicarea foarte buna. Poate in curand vom gasi o oferta buna pentru Grecia, de data acceasta. Mergem de cativa ani doar in Bulgaria. Cum copiii au crescut, vom cauta si altceva.

Locația a fost perfectă pentru a petrece vacanța alături de copii, plajă foarte bine intretinuta și marea foarte curată. Cu mâncarea am avut o problemă, foarte multe feluri care se tot repetau zilnic. ...Duni arata foarte bine, ingrijit, curat si cu mult, mult spatiu verde. Aveai unde sa te plimbi si sa te relaxezi. Plaja ingrijita, apa limpede. Mancarea nu foarte diversificata. Practic, era cam aceeasi zilnic, dar gustoasa. Animatorii se straduiau sa- si faca treaba, te antrenau in tot felul de activitati, dar far......Despre Duni și Oferte

Alte oferte de cazare în Duni, Bulgaria

Dacă Hotel Marina Royal Palace nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Duni, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.