Caută
x
O agentie de top!
4.7
4.7

Despre Hotel Preslav, Nisipurile de Aur, Bulgaria,

Un hotel modest, trei stele, nici una mai mult nici mai putin.Curat, nimic de spus, gradina din mijloc ridica valoarea hotelului. Personalul hotelului foarte dezinteresati, nu cunosc alta limba in afara de bulgara, nici macar la receptie.

3
3

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria,

O statiune galagie si destul de murdara. O singura terasa am gasit cu muzica buna si unde sonorul Nu era la maxim. In rest, bubuiau boxele pana in miez de noapte.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O agentie excelenta ! Cu grija fata de client.

Un hotel modest, trei stele, nici una mai mult nici mai putin.Curat, nimic de spus, gradina din mijloc ridica valoarea hotelului. Personalul hotelului foarte dezinteresati, nu cunosc alta limba in afara de bulgara, nici macar la receptie. ...Este o stațiune frumoasă, plină de viață, dar sunt supărătoare cluburile zgomotoase din timpul nopții (muzica se aude chiar și cu geamurile închise). Nu aș recomanda-o celor ce doresc o vacanță liniștită.......Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria,

Dacă Hotel Preslav nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria, . Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.