Caută
x
O agentie de top!
4.7
4.7

Despre Hotel Preslav, Nisipurile de Aur, Bulgaria,

Un hotel modest, trei stele, nici una mai mult nici mai putin.Curat, nimic de spus, gradina din mijloc ridica valoarea hotelului. Personalul hotelului foarte dezinteresati, nu cunosc alta limba in afara de bulgara, nici macar la receptie.

3
3

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria,

O statiune galagie si destul de murdara. O singura terasa am gasit cu muzica buna si unde sonorul Nu era la maxim. In rest, bubuiau boxele pana in miez de noapte.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O agentie excelenta ! Cu grija fata de client.

Un hotel modest, trei stele, nici una mai mult nici mai putin.Curat, nimic de spus, gradina din mijloc ridica valoarea hotelului. Personalul hotelului foarte dezinteresati, nu cunosc alta limba in afara de bulgara, nici macar la receptie. ...Anul acesta am descoperit partea de Nord a statiunii si am fost placut surprinsi de oaza de liniste si apa frumoasa, limpede. Eram in cautarea unui hotel cat mai departe de galagia din centrul statiunii si a fost super fain, fara muzica galagioasa pe plaja si nici prea multi vanzatori ambulanti care pot fi obositori la...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria,

Dacă Hotel Preslav nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria, . Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."O agentie serioasa , as recomanda si prietenilor agentia deoarece de aproape 5 ani am luat vacantele numai prin intermediul acestei agentii si am fost foarte multumit ."

- Amzu Claudiu Adrian, bugetar, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>