Caută
x
Good value for money
8.5
8.5

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus.

9.2
9.2

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Categoric multumita de colaborare cu agentia: promptitudine, atentie si implicare, overall o comunicare foarte buna.

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ...9,33
98% 12634 impresii

FOARTE SERIOSI SI PROMTI.MAI RAR ASA CEVA IN ROMANIA.FELICITARI!VOM COLABORA SIGUR SI PE VIITOR....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentia a fost amabila dar nu toate informatiile au fost reale. Am intrebat la agentie de baby cot si daca trebuie facuta vreo modificare pe voucher si mi s-a spus ca va fi in camera un baby cot pt copilul de 1 an si un fotolui extensibil pt copilul de 3 ani. In camera nu a fost nici un baby cot si cand am cerut unul mi s-a spus ca este 10 leva pe zi si ca am fost gresit informat de la agentie."

- Vlad Bogdan , Inginer, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>