Caută
x
Good value for money
8.5
8.5

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus.

9.2
9.2

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Categoric multumita de colaborare cu agentia: promptitudine, atentie si implicare, overall o comunicare foarte buna.

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus....Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare....9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentia este minunata cu angajați atenți si mereu prompți la orice nevoie și cerere. De 6 ani merg in Bulgaria cu Travel Planner si mereu agentia a fost ireproșabilă, niște profesioniști"

- Moldovan Viorel Costin, Reprezentant vânzări, 39 ani | Impresii despre Travel Planner >>