Caută
x
Good value for money
8.5
8.5

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus.

9.2
9.2

Despre Albena, Bulgaria

Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Categoric multumita de colaborare cu agentia: promptitudine, atentie si implicare, overall o comunicare foarte buna.

Este a doua oara cand mergem. Totul ca si anul trecut. La aqua parc au mai adus noutati. Mancare si cazare f bune....Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Serviciile au fost foarte bune. Angajatii m-au asigurat ca o sa-mi placa. Asa a fost. Am gasit raspuns la orice intrebare si un lucru foarte bun mi s-a parut ca angajatii agentiei cunosteau hotelul si au putut furniza informatii. Adica atunci cand vinzi un produs consider ca este destul de important sa stii cine il face, cum arata, etc."

- Victor, Editor imagine, 25 ani | Impresii despre Travel Planner >>