Caută
x
As reveni cu drag orcand in această licatie.
9.7
9.7

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Bună ziua. Da fost ceva neașteptat de frumos și am ramas incantat de cum am intrat în hotel până la repartizarea camerei care a fost foarte curata și cu bun gust. Deasemenea la restaurant șeful de sala până la toți colegii din subordinea sa ssu comportat de nota 10. De acea la anul doresc să revin tot în aceeași locație dar cu mai multe persoane care le-am recomandat și lor aceast resort .Vă mulțumesc că neam simțit ffffff bine .Felicitări tuturor.O zi frumoasă vă doresc.

9.7
9.7

Despre Albena, Bulgaria

Față de anul 2015sau văzut vizibil schimbari in bine si mia placut.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

De nota 10 mai ales d-na Mihaela care ma ajutat in rezolvarea perioadei .

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ......Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.