Caută
x
Sunny Day-locul unde iti incarci bateriile
8.2
8.2

Despre Hotel Marina, Sunny Day, Bulgaria

Hotelul este amplasat superb,intre mare si padure. Camerele cu vedere la mare sunt in egala masura la fel de placute ca si cele cu vedere la padure. Liniste perfecta pentru un somn odihnitor. Traficul de masini este aproape inexistent. Din cand in cand vin taxiuri cu clientii hotelului sau turistii care se cazeaza. Acesta este si motivul pentru care aerul de padure si briza marii se simt foarte placut. Camerele nu sunt prea mari. Pentru doi parinti si un copil destul de aglomerate. In rest, ne-am bucurat sa vedem rasaritul intr-o piscina cu apa termala sau sa inotam in piscina interioara. Retaurantul este ok. NU are minuni insa nici nu mori de foame.

8.7
8.7

Despre Sunny Day, Bulgaria

statiunea este mica si f linistita. Cuprinde un complex de apartamente(Port Palace, 2 hoteluri deschise(Marina si Palace) si un hotel in constructie. Neobisnuit fata de Ro, acolo pe toata perioada sezonului turistic nu se lucreaza in santier :). 90% din tristi sunt seniori. Din acest motiv probabil ca este liniste si curatenie in toata statiunea. Spatiile verzi sunt atent ingrijite. Strada si trotuarele zilnic curatate. Nu exista comert stradal si balci ca in alte statiuni. Un supermarket Aldo asigura strictul necesar si cam atat. Foarte aproape de statiunea Constantin si Elena si de Varna.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Comunicarea a fost f buna cu doamna Mihaela asa ca ii multumim si cu aceasta ocazie. Am apreciat si sms-urile de vacanta transmise de agentie. Un gest foarte dragut !

Hotelul este amplasat superb,intre mare si padure. Camerele cu vedere la mare sunt in egala masura la fel de placute ca si cele cu vedere la padure. Liniste perfecta pentru un somn odihnitor. Traficul de masini este aproape inexistent. Din cand in cand vin taxiuri cu clientii hotelului sau turistii care se cazeaza. Ac...statiunea este mica si f linistita. Cuprinde un complex de apartamente(Port Palace, 2 hoteluri deschise(Marina si Palace) si un hotel in constructie. Neobisnuit fata de Ro, acolo pe toata perioada sezonului turistic nu se lucreaza in santier :). 90% din tristi sunt seniori. Din acest motiv probabil ca este liniste si c......Despre Sunny Day și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Day, Bulgaria

Dacă Hotel Marina nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Day, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.


  • 5 stele