Caută
x
Depinde de tine.
6
6

Despre Hotel Flamingo, Sunny Beach, Bulgaria

Daca nu ești un pretențios poți trece cu vederea minusurile hotelului. Doar ai venit sa te distrezi nu sa analizezi. Ai pat, baie si masa asigurate restul depinde de tine.

7.5
7.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Ai ce alege mai ales dacă ești însoțit si de prieteni, distracția este asigurata.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Intr-o ora si 30 min am avut camera rezervată mai ales ca era pentru aceeași zi. . S-au mișcat destul de eficient pt mine. Opțiunile de pe site sunt si in realitate.

Daca nu ești un pretențios poți trece cu vederea minusurile hotelului. Doar ai venit sa te distrezi nu sa analizezi. Ai pat, baie si masa asigurate restul depinde de tine. ...Un hotel pentru cele mai bune gusturi,camere curate ,aranjate frumos,cu tot ce ai nevoie ,oricat de pretentios esti tot gasesti sa servesti cate ceva de mancare ,recomand cu drag atat celor familisti cu copii cat si celor tineri !......Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Flamingo nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.