Caută
x
Depinde de tine.
6
6

Despre Hotel Flamingo, Sunny Beach, Bulgaria

Daca nu ești un pretențios poți trece cu vederea minusurile hotelului. Doar ai venit sa te distrezi nu sa analizezi. Ai pat, baie si masa asigurate restul depinde de tine.

7.5
7.5

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Ai ce alege mai ales dacă ești însoțit si de prieteni, distracția este asigurata.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Intr-o ora si 30 min am avut camera rezervată mai ales ca era pentru aceeași zi. . S-au mișcat destul de eficient pt mine. Opțiunile de pe site sunt si in realitate.

Daca nu ești un pretențios poți trece cu vederea minusurile hotelului. Doar ai venit sa te distrezi nu sa analizezi. Ai pat, baie si masa asigurate restul depinde de tine. ...zonele de plaja free = foarte murdare si neintretinute (cos de gunoi, mizerii in nisip, etc.)...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Flamingo nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Multumim pt concediul oferit,ati planificat totul pana la ultimul detaliu ca si cum ar fi vacanta voastra. Multumim ca va faceti treaba ca niste adevarati profesionisti."

- Stefan Gianina Madalina, Tehnician confectii textile, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>