Caută
x
Raport ok pret/ calitate
6.2
6.2

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Hotelul merita 3 stele, nicidecum 4. Piscina exterioara e mare, insa cea interioara ff mica( un jacuzzi mai mare). Curatenia lasa mult de dorit( balconul plin de mizerie,nu se curata niciodata, mocheta in camera plina de pete vechi, in baie nu se sterge, doar se schimba prosoapele zilnic). Asternuturile sunt curate si se schimba la 3 zile. Camerele f mici-nu pot trece doua persoane. Mancarea variata si f ok la capitolul legume/fructe, branzeturi, gratar si garnituri. Minus pe ciorbe si mancare gatita. Cel mai mare minus e lipsa igienei: fire de par in mancare si muuulte farfurii murdare!!!! Aerul conditionat din restaurant e groaznic, insa pe terase e frumos! Plusul hotelului e aqua parcul situat la 100m de hotel! Plaja e departe insa exista autobuz din 30 in 30 minute care pleaca din fata hotelului. Plaja e f mare, nisip fin- ff frumoasa. Si restaurantul de pe plaja e frumos si e o optiune buna pt cei care vor sa stea o zi intreaga la plaja. Mini disco- frumos! Animatie seara - slaba/ aproape inexistenta. Plimbarea prin resort -linistitoare( multi pomi, aer curat). Per ansamblu- ok.

7.7
7.7

Despre Albena, Bulgaria

Statiune pt familii cu copii mici

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Exemplara

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ......Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.