Caută
x
O vacanta reusita !
9.2
9.2

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Totul a fost in regula , servicii pe masura stelelor hotelului , curatenie , standarde ok .

10
10

Despre Albena, Bulgaria

Curat , totul foarte bine organizat , am fost surprins placut de investitiile facute intr-un an ( scarile rulante de la promenada cu vedere catre Marea Neagra , barierele pentru parcari rezervate si trotuarele proaspat asfaltate ) .

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Foarte bine organizati , am primit e-mail cu privire la noua politica in privinta parcarilor , atentionari punctuale in privinta calatoriei iar doamna Mariana a excelat in tot ceea ce este legat de relatia client -agentie .

Este a doua oara cand mergem. Totul ca si anul trecut. La aqua parc au mai adus noutati. Mancare si cazare f bune....Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Serioasa...nu am avut probleme pina acum.imi plac foarte mult mesajele care le primesc inainte de plecarea in vacanta si dupa..."

- CERNEA, administrator firma, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>