Caută
x
O vacanta reusita !
9.2
9.2

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Totul a fost in regula , servicii pe masura stelelor hotelului , curatenie , standarde ok .

10
10

Despre Albena, Bulgaria

Curat , totul foarte bine organizat , am fost surprins placut de investitiile facute intr-un an ( scarile rulante de la promenada cu vedere catre Marea Neagra , barierele pentru parcari rezervate si trotuarele proaspat asfaltate ) .

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Foarte bine organizati , am primit e-mail cu privire la noua politica in privinta parcarilor , atentionari punctuale in privinta calatoriei iar doamna Mariana a excelat in tot ceea ce este legat de relatia client -agentie .

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus....Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare....9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Am fost pe deplin multumit de promptitudinea personalului agentiei in rezolvarea solicitarilor mele. In concluzie ... ati castigat un client si pentru anul urmator..."

- Adrian, Inginer, 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>