Caută
x
O vacanta reusita !
9.2
9.2

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Totul a fost in regula , servicii pe masura stelelor hotelului , curatenie , standarde ok .

10
10

Despre Albena, Bulgaria

Curat , totul foarte bine organizat , am fost surprins placut de investitiile facute intr-un an ( scarile rulante de la promenada cu vedere catre Marea Neagra , barierele pentru parcari rezervate si trotuarele proaspat asfaltate ) .

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Foarte bine organizati , am primit e-mail cu privire la noua politica in privinta parcarilor , atentionari punctuale in privinta calatoriei iar doamna Mariana a excelat in tot ceea ce este legat de relatia client -agentie .

Primasol Ralitsa Aqua Club este in ansamblu un hotel foarte ok, cu un raport corect intre serviciile/facilitatile/comfortul oferite versus pretul achitat. Aqua park-ul a fost un mare plus....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ...9,33
98% 12634 impresii

FOARTE SERIOSI SI PROMTI.MAI RAR ASA CEVA IN ROMANIA.FELICITARI!VOM COLABORA SIGUR SI PE VIITOR....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Despre agentie pot sa spun ca mi s-a pus la dispozitie inca de la inceput o persoana de contact dar la care nu am apelat ptr ca nu am avut nevoie.Iar din ce am vorbit la receptie nu am avut ce sa reprosez."

- Moraru Mirel, Tehnician , 39 ani | Impresii despre Travel Planner >>