Caută
x
o vacanta foarte reusita
9.5
9.5

Despre Hotel White Lagoon, Balchik, Bulgaria

foarte bine pozitionat, camera curata si mare, am avut un apartament, curatenie zilnic, 2 lifturi functionale, si multe altele.

9.2
9.2

Despre Balchik, Bulgaria

statiunea curata, cu locuri pentru fumat bine stabilite, cu parcare pazita si gratuita.

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

ca de obicei agentia foarte serioasa, cu mesaje de drum bun la dus si intors, multumim dnei Camelia, si agentiei pentru un sejur foarte odihnitor.

Superba locație, camere exact ca în poze., spațioase si curate. Personal amabil, mâncarea excelenta, berea și vinul de calitate. Piscine, 4 la număr, curate. Un resort de familie pe care îl recomand! Minusuri: apa menajera are un miros sulfuros, prosoapele albe sunt curate, dar cam pătate, plaja este cam mica ...Balchik e o statiune recomandata pentru cei care isi doresc liniste, insa cu plaje foarte slabe din punctul meu de vedere ... daca vrei plaje frumoase trebuie sa te misti cu masina cativa (10-40) km pentru asta......9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Balchik și Oferte

Alte oferte de cazare în Balchik, Bulgaria

Dacă Hotel White Lagoon nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Balchik, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Mentionez faptul ca am fost foarte surprinsa de promptitudine. Aveti nota suplimentara pentru toata experienta de care am avut parte cu ajutorul dumneavoastra, si anume, EVIDENT ... 10 !!!"

- VACARIU NICOLETA , Consilier, 43 ani | Impresii despre Travel Planner >>