Caută
x
Hotel bun pt familie cu 2 copii- buget redus
8
8

Despre Hotel Oasis, Albena, Bulgaria

Amplasare buna fata de plaja si privelistea foarte frumoasa din camera spatioasa a corpului D. Chiar in fata hotelului sunt 94 locuri parcare albastra. Dpdv al mancarii as sta mai putin de 9 zile cat am stat noi, iar curatenia din camera a fost facuta mai mult la cerere. Un raport general calitate/pret ok.

7.5
7.5

Despre Albena, Bulgaria

Mi-ar fi placut sa gasesc si jocuri/locuri de joaca si pentru copii mai mari, peste 10 ani. Este o statiune pentru familii cu copii mici.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Am mers pentru prima data cu voi, dar nu v-as mai schimba. Toate cele bune!

Amplasare buna fata de plaja si privelistea foarte frumoasa din camera spatioasa a corpului D. Chiar in fata hotelului sunt 94 locuri parcare albastra. Dpdv al mancarii as sta mai putin de 9 zile cat am stat noi, iar curatenia din camera a fost facuta mai mult la cerere. Un raport general calitate/pret ok. ...Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare....9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Oasis nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentie prompta . Asigura o foarte buna comunicare , iar produsele si serviciile vandute corespund in totalitate descrierii."

- Puiu George, profesor, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>