Caută
x
Hotel bun pt familie cu 2 copii- buget redus
8
8

Despre Hotel Oasis, Albena, Bulgaria

Amplasare buna fata de plaja si privelistea foarte frumoasa din camera spatioasa a corpului D. Chiar in fata hotelului sunt 94 locuri parcare albastra. Dpdv al mancarii as sta mai putin de 9 zile cat am stat noi, iar curatenia din camera a fost facuta mai mult la cerere. Un raport general calitate/pret ok.

7.5
7.5

Despre Albena, Bulgaria

Mi-ar fi placut sa gasesc si jocuri/locuri de joaca si pentru copii mai mari, peste 10 ani. Este o statiune pentru familii cu copii mici.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Am mers pentru prima data cu voi, dar nu v-as mai schimba. Toate cele bune!

Buna ziua, am sa redau in cateva cuvinte sejurul la hotel oasis. La primire personalul de la receptie a fost foarte necomunicativ, nu accepta o parere de la clienti,ce camera se ofera trebuie acceptata,sustinand faptul, camerele sunt in functie de banii platiti pe excursie. Si toti romanii si moldovenii eram in acelas...Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Oasis nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Pentru prima experienta sunt multumit de cum a decurs relatia si rezervarea. Mai ales de faptul ca documentele de calatorie se pot regasi foarte usor, online, pe site-ul agentiei. "

- Dragos, functionar, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>