Caută
x
Acceptabil
8.2
8.2

Despre Hotel Berlin Green Park, Nisipurile de Aur, Bulgaria

O vacanta placuta, locatia foarte linistita, mai ales ca este situata in padure si cu acces foarte usor de a ajunge la plaja(distanta foarte mica), plus faptul ca exista si transport din fata hotelului. Calitatea hotelului acceptabila, desi cred ca este cam mult cotat la 4 stele. Personalul amabil. Mancarea nu prea stralucita.

9.2
9.2

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

Excelenta

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O companie care stie sa-si respecte clientii.

Extraordinar,lux,liniste,mancare fff buna,imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau indiferent cat de pretentios esti.Am numai cuvinte de lauda si cu siguranta vom reveni la acelasi hotel.Agentie de nota 1000....Este o stațiune frumoasă, plină de viață, dar sunt supărătoare cluburile zgomotoase din timpul nopții (muzica se aude chiar și cu geamurile închise). Nu aș recomanda-o celor ce doresc o vacanță liniștită.......Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Berlin Green Park nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.