Caută
x
Majestic, un hotel excelent.
9.4
9.4

Despre Hotel DIT Majestic Beach Resort, Sunny Beach, Bulgaria

Hotelul este foarte bine amplasat, pe plaja, foarte curat, cu o gradina impresionanta, cele 2 piscinele deosebit de mari, poate cele mai mari din Sunny Beach, mancarea foarte diversificata si un plus pentru masa de seara, prin adaugarea celor 2 bauturi de persoana, care nu erau incluse cand am fost in 2015.

10
10

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, o statiune de vis, excelenta pentru o vacanta minunata.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Profesionalism, promptitudine si eficienta deosebită.

Hotelul este foarte bine amplasat, pe plaja, foarte curat, cu o gradina impresionanta, cele 2 piscinele deosebit de mari, poate cele mai mari din Sunny Beach, mancarea foarte diversificata si un plus pentru masa de seara, prin adaugarea celor 2 bauturi de persoana, care nu erau incluse cand am fost in 2015. ...Un hotel pentru cele mai bune gusturi,camere curate ,aranjate frumos,cu tot ce ai nevoie ,oricat de pretentios esti tot gasesti sa servesti cate ceva de mancare ,recomand cu drag atat celor familisti cu copii cat si celor tineri !......Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel DIT Majestic Beach Resort nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.