Caută
x
Sejur reusit
9
9

Despre Hotel Nessebar Beach, Sunny Beach, Bulgaria

Hotel cu raport calitate-pret foarte bun. Chiar daca exteriorul nu este unul spectaculos, este curat, asezat intr-o zona linistita a statiunii dar aproape de atractiile statiunii. Nu are parcare proprie dar se asigura in apropiere la alt hotel (10 leva pe zi). Nu este galagios, turisti cehi, rusi, nemti... Personal amabil (cunoscatori de engleza), zambitor, serviabil. Piscina cu nisip, bine asezata si frumos amenajata. Restaurant cu mancaruri variate, bune (fara probleme digestive). Camere mari, curate, cu balcon, curatenie, aer conditionat. Amplasare buna, la etaj se vede marea f. bine, se traverseaza o duna pana la mare (3 min.).

10
10

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Statiune animata, gasesti tot ce vrei in ea (distractie copii+adulti, restaurante bune, cluburi, aqua-park, magazine, etc.), curata.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentie de incredere, prompta la solicitari, atenta la detalii (mesaje drum bun, intoarcere placuta, etc)

Hotel cu raport calitate-pret foarte bun. Chiar daca exteriorul nu este unul spectaculos, este curat, asezat intr-o zona linistita a statiunii dar aproape de atractiile statiunii. Nu are parcare proprie dar se asigura in apropiere la alt hotel (10 leva pe zi). Nu este galagios, turisti cehi, rusi, nemti... Personal ama...zonele de plaja free = foarte murdare si neintretinute (cos de gunoi, mizerii in nisip, etc.)...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Nessebar Beach nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."pana in momentul de fata agentia s-a dovedit a fi f serioasa prompta in raspunsuri beneficiind de cele mai bune oferte pt litoralul bulgaresc."

- prajinaru emanuel ovidiu , administrator, 42 ani | Impresii despre Travel Planner >>