Caută
x
Cât platesti, atat primesti
7.4
7.4

Despre Hotel Royal, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Camera a fost super, cu vedere spre mare, et14 , dar nu prosop schimbat, nici atat cearsaf. La bar primeau gheata doar cei care lasau ceva in paharul mare pe care scria spaga!!!! Mancare destula si cred ca putea satisface orice gust, a lipsit gratarul!

7.7
7.7

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

Desi erau foarte multe cluburi de noapte , destul de multa liniste , dupa ora 23 se stingeau majoritatea luminilor de la balcoanele hotelurilor. Parcul de distracii pt copii micut cu putine oportunitati.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Pentru ca am mers prima data in concediu prin agentie, am avut emotii, dar agentia a fost la inaltime atat inainte de a pleca dar si cand am ajuns oferindu_mi toate informatiile necesare!

Camera a fost super, cu vedere spre mare, et14 , dar nu prosop schimbat, nici atat cearsaf. La bar primeau gheata doar cei care lasau ceva in paharul mare pe care scria spaga!!!! Mancare destula si cred ca putea satisface orice gust, a lipsit gratarul!...Anul acesta am descoperit partea de Nord a statiunii si am fost placut surprinsi de oaza de liniste si apa frumoasa, limpede. Eram in cautarea unui hotel cat mai departe de galagia din centrul statiunii si a fost super fain, fara muzica galagioasa pe plaja si nici prea multi vanzatori ambulanti care pot fi obositori la...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Royal nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."nu au fost comunicate toate detaliile (nu s-a mentionat necesitatea unei asigurari medicale ) si avand probleme urgente de sanatate cu copilul a trebuit sa platim o suma considerabila un alt aspect este ca oferta initiala a fost pe un pret iar cea finala alt pret"

- NEAGU DANIELA, economist, 47 ani | Impresii despre Travel Planner >>