Caută
x
pareri hotel belevuie
6.8
6.8

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Am fost 4 familii,cazarea a fost ok pentru 3 familii dar pentru fam mea cazarea a fost la et.2 vederea la mare sau partiala a fost....ventilatoate.conducte si terasa(acoperisul et 1) recomand doar etajele de la 6 in sus!

9
9

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Foarte animaata.curata.aerisita

8.7
8.7

Despre Agenţia Travel Planner

Am sunat la nr care mi a fost trimis in momentul cand am facut cazarea dar nu a raspuns nimeni.am mai fost cu agentia.si totul a fost foarte bine.multumim!

Superb, camere curate, se schimbau prosoapele zilnic,mâncare mai mult decât suficienta,buna și diversificată.Personal amabil, socinabilitatea și respectuoși....Un hotel pentru cele mai bune gusturi,camere curate ,aranjate frumos,cu tot ce ai nevoie ,oricat de pretentios esti tot gasesti sa servesti cate ceva de mancare ,recomand cu drag atat celor familisti cu copii cat si celor tineri !......Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.