Caută
x
pareri hotel belevuie
6.8
6.8

Despre Hotel Bellevue, Sunny Beach, Bulgaria

Am fost 4 familii,cazarea a fost ok pentru 3 familii dar pentru fam mea cazarea a fost la et.2 vederea la mare sau partiala a fost....ventilatoate.conducte si terasa(acoperisul et 1) recomand doar etajele de la 6 in sus!

9
9

Despre Sunny Beach, Bulgaria

Foarte animaata.curata.aerisita

8.7
8.7

Despre Agenţia Travel Planner

Am sunat la nr care mi a fost trimis in momentul cand am facut cazarea dar nu a raspuns nimeni.am mai fost cu agentia.si totul a fost foarte bine.multumim!

Am fost 4 familii,cazarea a fost ok pentru 3 familii dar pentru fam mea cazarea a fost la et.2 vederea la mare sau partiala a fost....ventilatoate.conducte si terasa(acoperisul et 1) recomand doar etajele de la 6 in sus!...zonele de plaja free = foarte murdare si neintretinute (cos de gunoi, mizerii in nisip, etc.)...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Sunny Beach și Oferte

Alte oferte de cazare în Sunny Beach, Bulgaria

Dacă Hotel Bellevue nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sunny Beach, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Felicitari agentiei pentru seriozitate si comunicare. Multumesc pentru rabdarea care a avut-o cu mine atunci cand am cumparat biletul. Multumesc pentru mesajele care le-am primit cand noi ne indreptam si cand ne intorceam din Bulgaria."

- Prodanel Emilia, Montator subansamble-prototipuri, 43 ani | Impresii despre Travel Planner >>