Caută
x
Fara cuvinte
6.4
6.4

Despre Hotel Berlin Green Park, Nisipurile de Aur, Bulgaria

A fost o vacanta reusita, hotelul este pozitionat intro zona foarte buna ,linistita ,destul de aproape de mare cu o priveliste superba . Mancarea e destul de buna dar se cam repeta cel putin dimineata si seara .In rest a fost totul bine .

8
8

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

Statiunea este una foarte frumoasa ,curata,cu multe tarabe de unde poti cumpara divese lucruri. Nisipul e destul de fin . Portul este foarte aproape si poti face diferite activitati precum plimbare cu yachtul sau banana etc . Totul in zona este superb inclusiv restaurantele si barurile care au o tematica gen Perla neagra sau turnul Eiffel . O statiune care merita vizitata.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

S-a dovedit a fi o agentie serioasa ,punctuala,la care sigur voi reveni pentru urmatoarea vacanta.

Extraordinar,lux,liniste,mancare fff buna,imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau indiferent cat de pretentios esti.Am numai cuvinte de lauda si cu siguranta vom reveni la acelasi hotel.Agentie de nota 1000....Este o stațiune frumoasă, plină de viață, dar sunt supărătoare cluburile zgomotoase din timpul nopții (muzica se aude chiar și cu geamurile închise). Nu aș recomanda-o celor ce doresc o vacanță liniștită.......Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Berlin Green Park nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.