Caută
x
Profesionism prietenos
10
10

Despre Hotel Grifid Foresta, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Acest Grifid de 3 stele întrece lejer hoteluri non-Grifid de 4 stele. Nu sunt un tip pretenţios. Dar sunt uşor de vexat când simt lucruri făcute de mântuială. La Grifid Foresta nu e cazul. Mâncare pe alese, proaspătă şi îndestulătoare (nu-i ascultaţi pe cei ce spun că "nu e variată"! Dar cât, Doamne-fereşte, ai vrea să mănânci?). E linişte, e profesionism, toţi îţi zâmbesc şi sunt gata să te ajute.

9.5
9.5

Despre Nisipurile de Aur, Bulgaria

Merg aproape anual la Nisipurile de Aur. Asta cred că spune totul în legătură cu ce cred despre ea.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Totul a fost conform aşteptărilor. Nu au fost surprize neplăcute, iar comunicarea, excelentă. Mi-au plăcut mesajele de atenţionare şi de urare primite pe telefon. Îţi dau sentimentul (real) că Travel Planner se ocupă de tot cu profesionism - nu doar că vrea să-ţi ia banii şi salut! :)

Hotel linistit, curatenie zilnica, mancare pe toate gusturile, personal amabil si zambitor....Anul acesta am descoperit partea de Nord a statiunii si am fost placut surprinsi de oaza de liniste si apa frumoasa, limpede. Eram in cautarea unui hotel cat mai departe de galagia din centrul statiunii si a fost super fain, fara muzica galagioasa pe plaja si nici prea multi vanzatori ambulanti care pot fi obositori la...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Nisipurile de Aur și Oferte

Alte oferte de cazare în Nisipurile de Aur, Bulgaria

Dacă Hotel Grifid Foresta nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Nisipurile de Aur, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Multumesc pe aceasta cale Mihaelei Miu pentru rabdare, profesionalism si mai ales pentru ofertele si sfaturile pe care mi le-a dat. Am avut o comunicare excelenta"

- TUTA SILVIA, pensionar, 74 ani | Impresii despre Travel Planner >>