Caută
x
Dezamagitor
4.4
4.4

Despre Hotel Gergana, Albena, Bulgaria

Am ramas profund dezamagita: curatenia in camere, mai ales in bai lasa muuuult de dorit la modul ca vasele de toaleta miros a urina, pe jos fire de par plimbate cu mopul, prosoape de multe ori nu mai aveau, si multe altele. Pe de alta parte, personalul de la hotel este respingator si slab pregatiti. Eu, personal, nu recomand!

5.7
5.7

Despre Albena, Bulgaria

1.2
1.2

Despre Agenţia Travel Planner

Am facut plata prin banca pentru familia mea si inca o familei. Cand am ajuns la hotel cealalta familie a fost nevoita sa doarma o noapte intr-o camera provizorie pentru ca nu aparea in sistem rezervarea facuta de agentie. Nu vom mai colabora!

Camere sunt foarte spatioase si curate. Plaja este usor accesibila din hotel. Toate serviciile oferite sunt de calitate. Personalul este dragut, mancarea este diversificata si de buna calitate....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ......Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Gergana nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.