Caută
x
Dezamagitor
4.4
4.4

Despre Hotel Gergana, Albena, Bulgaria

Am ramas profund dezamagita: curatenia in camere, mai ales in bai lasa muuuult de dorit la modul ca vasele de toaleta miros a urina, pe jos fire de par plimbate cu mopul, prosoape de multe ori nu mai aveau, si multe altele. Pe de alta parte, personalul de la hotel este respingator si slab pregatiti. Eu, personal, nu recomand!

5.7
5.7

Despre Albena, Bulgaria

1.2
1.2

Despre Agenţia Travel Planner

Am facut plata prin banca pentru familia mea si inca o familei. Cand am ajuns la hotel cealalta familie a fost nevoita sa doarma o noapte intr-o camera provizorie pentru ca nu aparea in sistem rezervarea facuta de agentie. Nu vom mai colabora!

Hotelul a fost ok,camerele curate, se facea curatenie zilnic, personal amabil, dar in ce priveste manacarea, ar fi fost bine sa fie mai diversificata, in schimb un mare plus pentru amplasarea pe plaja. ...Statiunea este foarte potrivita pentru familiile cu copii mici. Liniste si verdeata in zona de parc, plaja foarte mare, intrarea lina in mare....9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Gergana nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați." Pentru prima data am gasit o agenrie cu care am putut discuta deschis si am simtit ca cei care ne sfatuiesc vor sa ne simtim bine, nu doar sa ne convinga sa le dam banii nostri."

- Trasnea Constantin, Administrator, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>