Caută
x
HOTEL ELITSA--O VACANTA REUSITA!
9.8
9.8

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

HOTELUL ESTE EXACT CUM A FOST PREZENTAT:PE PLAJA, CURAT, O OAZA DE ODDIHNA, DE RECOMANDAT CELOR CU COPII.PERSONALUL DE LA RECEPTIE FOARTE AMABIL, NE-A OFERIT CAMERELE EXACT CUM AU FOST SOLICITATE DE AGENTIA DVS.---ETAJ SUPERIOR, ALATURATE, CU VEDERE LA MARE.PERSONALUL DE LA CURETENIE--PE ETAJ ERA O FATA DRAGUTA, NE SALUTA CU UN ZAMBET IN FIECARE ZI, INTRA SI FACEA CURETENIE, SCHIMBA CE ERA DE SCHIMBAT.SI CEI DE LA BARURI ERAU SERVIABILI SI SARITORI, MAI ALES UN TANAR DE LA BARUL DE PE PLAJA, CARE, ISI OFEREA AJUTORUL PT CARUCIORUL COPILEI (CU HANDICAP).

10
10

Despre Albena, Bulgaria

AM FOST SI IN ALTE STATIUNI DIN BULGARIA. TOTUSI, POT SA SPUN CA MI-A PLACUT ALBENA, ESTE O STATIUNE LINISTITA, DAR TOTUSI DESTUL DE INTINSA,,,AI UNDE SA TE PLIMBI SEARA, NU TE PLICTISESTI.FOARTE CURATA--NU CA, STATIUNILE NOASTRE, NU ZGOMOTOASA--RELAXARE INTR-UN CUVANT.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

AGENTIE SERIOASA, AM FOLOSIT PT. PRIMA(SI SPER NU PT. ULTIMA) DATA SERVICIILE ACESTEI AGENTII.NE-AM SPUS DOLEANTELE SI S-AU RESPECTAT.AM FOST INFORMATI DIN TIMP IN LEGATURA CU PARCAREA, SI ALTE NECESITATI---ASIGURARE, CALATORIA CU MINORI.(UN SINGUR LUCRU ATI UITAT--SA NE SPUNETI DE MODIFICAREA OREI DE PLECARE--S-A PLECAT LA 7.00---SI NU LA 6.00--CUM PRIMISEM PROSPECTUL)

Hotelul are un mare avantaj, acela ca este amplasat aproape de plaja, camere mici, fara frigider, mobilier invechit, bai mici urat mirositoare, etc....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ...9,33
98% 12634 impresii

FOARTE SERIOSI SI PROMTI.MAI RAR ASA CEVA IN ROMANIA.FELICITARI!VOM COLABORA SIGUR SI PE VIITOR....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Problemele pe care le-am avut legate de overbooking au fost, dupa mai multe insistente, solutionate de catre agentie. Inteleg acum, dupa ce am fost acolo, ca sunt in cea mai mare parte datorate partii bulgare. Am fi apreciat insa daca ni s-ar fi spus de la inceput (din luna martie cand am achitat integral pretul) ca aceste probleme sunt frecvente la Duni. Mai multa transparenta din partea agentiei mi s-ar parea binevenita pentru ca turistul sa aleaga in cunostinta de cauza si sa isi asume, daca doreste, posibilitatea modificarii hotelului, perioadei, etc."

- Balasan Roxana, farmacist, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>