Caută
x
HOTEL ELITSA--O VACANTA REUSITA!
9.8
9.8

Despre Hotel Elitsa, Albena, Bulgaria

HOTELUL ESTE EXACT CUM A FOST PREZENTAT:PE PLAJA, CURAT, O OAZA DE ODDIHNA, DE RECOMANDAT CELOR CU COPII.PERSONALUL DE LA RECEPTIE FOARTE AMABIL, NE-A OFERIT CAMERELE EXACT CUM AU FOST SOLICITATE DE AGENTIA DVS.---ETAJ SUPERIOR, ALATURATE, CU VEDERE LA MARE.PERSONALUL DE LA CURETENIE--PE ETAJ ERA O FATA DRAGUTA, NE SALUTA CU UN ZAMBET IN FIECARE ZI, INTRA SI FACEA CURETENIE, SCHIMBA CE ERA DE SCHIMBAT.SI CEI DE LA BARURI ERAU SERVIABILI SI SARITORI, MAI ALES UN TANAR DE LA BARUL DE PE PLAJA, CARE, ISI OFEREA AJUTORUL PT CARUCIORUL COPILEI (CU HANDICAP).

10
10

Despre Albena, Bulgaria

AM FOST SI IN ALTE STATIUNI DIN BULGARIA. TOTUSI, POT SA SPUN CA MI-A PLACUT ALBENA, ESTE O STATIUNE LINISTITA, DAR TOTUSI DESTUL DE INTINSA,,,AI UNDE SA TE PLIMBI SEARA, NU TE PLICTISESTI.FOARTE CURATA--NU CA, STATIUNILE NOASTRE, NU ZGOMOTOASA--RELAXARE INTR-UN CUVANT.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

AGENTIE SERIOASA, AM FOLOSIT PT. PRIMA(SI SPER NU PT. ULTIMA) DATA SERVICIILE ACESTEI AGENTII.NE-AM SPUS DOLEANTELE SI S-AU RESPECTAT.AM FOST INFORMATI DIN TIMP IN LEGATURA CU PARCAREA, SI ALTE NECESITATI---ASIGURARE, CALATORIA CU MINORI.(UN SINGUR LUCRU ATI UITAT--SA NE SPUNETI DE MODIFICAREA OREI DE PLECARE--S-A PLECAT LA 7.00---SI NU LA 6.00--CUM PRIMISEM PROSPECTUL)

Hotel cu bune și mai puțin bune. Ușile par luate de la second hand, nu poți deschide sau inchide o ușă fără să facă zgomot. Miros stătut în camere și mai ales în dulapuri. Mâncare suficientă, dar puțin variată; fructe au fost zilnic numai pepene verde, mere și niște cireșe răscoapte, iar la snack ...Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Elitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."- NOI AM FOST DE DOUA ORI LA MURA PENTRU CA NE-A PLACUT; hotelul fiind pe plaja cu toate conditiile; - Am rezervat din ianuarie, AGENTIA TRAVEL PLANNER ESTE O AGENTIE FOARTE SERIOASA,D-NA MARIANA BERCHES A FOST FOARTE AMABILA, NE-A INFORMAT CORECT SUNTEM DE FIECARE DATA CU TOT CE ERA NECESAR SI SUNTEM MULTUMITI DE AGENTIA DV., DOMNULE DIRECTOR GENERAL, CU RESPECT POPESCU RADU SI POPESCU ANETA BUCURESTI"

- POPESCU, PENSIONARI, 62 ani | Impresii despre Travel Planner >>