Caută
x
Vacanta Ralitza Aquaclub Albena
4.2
4.2

Despre Primasol Ralitsa Aqua Club, Albena, Bulgaria

Camera si baia mica, mancarea nu foarte variata. Fara prosoape de plaja, fara burete pe sezlonguri, animatia aproape lipsa. Singurul avantaj a fost intrarea libera la aquapark.

6.2
6.2

Despre Albena, Bulgaria

Mica, destul de saracacioasa. Ne-au placut masinutele de inchiriat si strada cu suveniruri. In rest, nu e nimic de vazut.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Este a doua oara cand mergem. Totul ca si anul trecut. La aqua parc au mai adus noutati. Mancare si cazare f bune....Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Primasol Ralitsa Aqua Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Multumesc Agentiei Travel Planner pentru amabilitate,profesionalism si promtitudine.Voi apela din nou la serviciile d voastra atat pt Grecia cat si pt Bulgaria. Multumesc, Grabriela Girjoaba"

- Gabriela, Economist, 32 ani | Impresii despre Travel Planner >>