Caută
x
o vacanta buna
7.1
7.1

Despre Hotel Mura, Albena, Bulgaria

amplasare peplaja camerele mari dar fara a excela in curatenie a fost nevoie sa chemam camerista pentru a luat paianjenii de pe pereti care ne-au facut franzuri, mancare ok pentru toate gusturile la prajituri se putea mai bine, personal ok. stiu chiar si romana, atomosfera aproape inexistenta, inafara de biciclete si un magazin destul de scump nu am vazut altceva, nu am verificat alte preturi insa cam multa murdarie, muste campeste totsi nu stiu cum se facea ca le apucau maturatul in timpul mesei. Daca nu aveti prea multe pretenitii si ma refer la curatenie este ok hotel pe plaja, camere mari in general curatenie cu exceptia paianjenilor.

8.5
8.5

Despre Albena, Bulgaria

este a 2 a oara cand am fost in albena nu asi mai alege acest hotel asi prefera Dobrotisa, Arabela, Nona, statiunea este ok si destul de cocheta, club de calarie, aqua parc, centru cu multe terase si magazinase.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

nu am ce descriere sa fac din punctul meu de vedere a fost mai mult decat ok modul in care am lucrat cu dvs. si o sa am in vedere acest lucru

amplasare peplaja camerele mari dar fara a excela in curatenie a fost nevoie sa chemam camerista pentru a luat paianjenii de pe pereti care ne-au facut franzuri, mancare ok pentru toate gusturile la prajituri se putea mai bine, personal ok. stiu chiar si romana, atomosfera aproape inexistenta, inafara de biciclete si u...In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ......Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Mura nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.