Caută
x
Impresie in general buna
6.4
6.4

Despre Hotel Althea, Albena, Bulgaria

Hotel situat destul de departe de plaja, pe jos (cu copil mic, mai mult in brate) cca. 25 min. de mers. Hotel de 3 stele (Bulgaria), camere in general curate la prima vedere, zona linistita, umbra copacilor ofera adapostul cautat. Loc de parcare aproape de camera, fara evenimente. Zona linistita, ideala pentru familii, cu buget "economy". La receptie comunicare ok (engleza), piscina curata, Cafea, inghetata, bauturi racoritoare, alcoolice (bulgaresti), bere la discretie. Mancare variata, ai din ce alege, legume/ fructe proaspete, nimeni nu ramane nemancat. Putin mai multa igiena nu s-ar strica. Personalul restaurantului: conducere batrana, personal tanar...cu toate rele si bune ce implica caracterizarea acestor generatii :-)

8.5
8.5

Despre Albena, Bulgaria

Statiune frumoasa, linistita, unde poti sa te relaxezi impreuna cu familia. Plaja destul de departe de hotel, dar scarile rulante si peisajul care se intinde in fata ochilor cum te urci pe scari, marea si plaja curata te compenseaza. Cararea catre mare este printre copaci, care asigura umbra necesara in zilele insorite de vara. Pe plaja: exista jetsky, banana, parasuta trase de barca cu motor, hidrobicicleta pentru cine doreste mai multa adrenalina. Parc de distractii,inchirieri de biciclete, quadriciclete, masini electrice pentru o plimbare in statiune.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentie corecta, serioasa! Am primit toate informatiile de care aveam nevoie, iar sms-urile inainte de plecare, in ziua plecarii si in ziua intoarcerii chiar ne-au surprins in mod pozitiv! Am simtit ca le pasa, si acest sentiment ne-a conferit un sentiment de siguranta mai mare. RECOMAND!

Hotel situat destul de departe de plaja, pe jos (cu copil mic, mai mult in brate) cca. 25 min. de mers. Hotel de 3 stele (Bulgaria), camere in general curate la prima vedere, zona linistita, umbra copacilor ofera adapostul cautat. Loc de parcare aproape de camera, fara evenimente. Zona linistita, ideala pentru familii,...Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Althea nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Nu am avut prea mult contact cu agentia, si asta se intampla numai atunci cand ii sunam eu. Cred ca ar trebui sa aveti o comunicare mai buna cu clientii, nu doar atunci cand trebuie achitata excursia sau trimise actele."

- SIMION, Irelevant, 28 ani | Impresii despre Travel Planner >>