Caută
x
Albena - Paradise Blue
8.4
8.4

Despre Paradise Blue Hotel & SPA, Albena, Bulgaria

Constructia noua, facilitatile si amplasarea langa plaja, sunt atuuri. Serviciile sunt discriminatorii pentru romani, insa. La cazare ti se ofera o camera / apartament inferior celui platit. Motivul : sunt asemanatoare si la aceleasi etaje (dar au suprafete si facilitati mult diferite), iar acestea sunt oferite preponderent turistilor din Germania sau Rusia. Cu alte cuvinte, turistul din Romania plateste pentru 1 apartament de 46 mp si este cazat in unul inferior ca pret (35 mp), iar cel din Rusia plateste unul inferior, dar contra unor "atentii" este cazat in cel platit de catre turistul roman. Cu toate ca aveam dreptul si am si confirmat rezervarea pentru un loc de parcare in garajul subteran, la sosire mi s-a comunicat la receptie ca nu mai sunt locuri. Contra unei mici "atentii" mi s-a gasit un loc. Garajul era de fapt gol.

7.5
7.5

Despre Albena, Bulgaria

Statiune destinata celor care cauta relaxare si odihna. Plaja si apa : foarte bune.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Comunicarea informatiilor si sistemul de rezervare au fost foarte bune. Sistemul online este bine proiectat pentru acest tip de activitate.

Foarte frumos hotelul, totul nou, curat, servicii bune.Recomand pe viitor sa introduca sistemul all inclusive, au doar demipensiune....In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ......Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Paradise Blue Hotel & SPA nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.