Caută
x
Albena - Paradise Blue
8.4
8.4

Despre Paradise Blue Hotel & SPA, Albena, Bulgaria

Constructia noua, facilitatile si amplasarea langa plaja, sunt atuuri. Serviciile sunt discriminatorii pentru romani, insa. La cazare ti se ofera o camera / apartament inferior celui platit. Motivul : sunt asemanatoare si la aceleasi etaje (dar au suprafete si facilitati mult diferite), iar acestea sunt oferite preponderent turistilor din Germania sau Rusia. Cu alte cuvinte, turistul din Romania plateste pentru 1 apartament de 46 mp si este cazat in unul inferior ca pret (35 mp), iar cel din Rusia plateste unul inferior, dar contra unor "atentii" este cazat in cel platit de catre turistul roman. Cu toate ca aveam dreptul si am si confirmat rezervarea pentru un loc de parcare in garajul subteran, la sosire mi s-a comunicat la receptie ca nu mai sunt locuri. Contra unei mici "atentii" mi s-a gasit un loc. Garajul era de fapt gol.

7.5
7.5

Despre Albena, Bulgaria

Statiune destinata celor care cauta relaxare si odihna. Plaja si apa : foarte bune.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Comunicarea informatiilor si sistemul de rezervare au fost foarte bune. Sistemul online este bine proiectat pentru acest tip de activitate.

experienta generala super ok. angajatii prietenosi si de ajutor, super curatenie, mancarea foarte bogata si diversificata, plaja curata , divertisment pentru copii, loc de joaca indoor si outdoor special. ...Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Paradise Blue Hotel & SPA nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."este prima oara cand am apelat la aceasta agentie.O agentie foarte serioasa.PROMPTITUDINE,AMABILITATE,PROFESIONALISM.Cu siguranta voi mai apela.Multumim frumos d-neiCAMELIA TICU"

- NICOLETA, INGINER, 41 ani | Impresii despre Travel Planner >>