Caută
x
Vacanță minunată!
9.7
9.7

Despre Hotel Althea, Albena, Bulgaria

Hotelul Althea este curat, camerele au aer condiționat, personalul amabil, lenjeria schimbata de câte ori dorim ( doamna care se ocupa de curățenie ne întreba zilnic dacă dorim să schimbăm lenjeria, prosoapele...) Masa foarte bună, diversificată, produsele proaspete, bine gătite, băutură la disctreție, răcoritoare și dulciuri asemenea. Piscina curată permanent, personal de îngrijire tot timpul atent, masă de tenis, masă de biliard... semnal de internet inexistent în camere, slab chiar si la recepție.

10
10

Despre Albena, Bulgaria

Stațiunea Albena este foarte frumoasă, în plină dezvoltare, e liniștită, curată, mulți salariați pentru curățenie spații verzi ,,pe teren”; se construiesc terenuri de tenis de câmp, de baschet, plajele sunt foarte curate, sunt multe flori, pădure ... e o adevărată plăcere să vii aici. Recomand tuturor Albena!

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agenția Travel Planner are o echipă de profesioniști, care vin în sprijinul clienților cu sugestii, cu soluții și promptitudine.

Hotel situat destul de departe de plaja, pe jos (cu copil mic, mai mult in brate) cca. 25 min. de mers. Hotel de 3 stele (Bulgaria), camere in general curate la prima vedere, zona linistita, umbra copacilor ofera adapostul cautat. Loc de parcare aproape de camera, fara evenimente. Zona linistita, ideala pentru familii,...In luna septembrie este foarte linistita, aerul este foarte curat, plaja este bine ingrijita. ......Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Althea nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.