Caută
x
Vacanță minunată!
9.7
9.7

Despre Hotel Althea, Albena, Bulgaria

Hotelul Althea este curat, camerele au aer condiționat, personalul amabil, lenjeria schimbata de câte ori dorim ( doamna care se ocupa de curățenie ne întreba zilnic dacă dorim să schimbăm lenjeria, prosoapele...) Masa foarte bună, diversificată, produsele proaspete, bine gătite, băutură la disctreție, răcoritoare și dulciuri asemenea. Piscina curată permanent, personal de îngrijire tot timpul atent, masă de tenis, masă de biliard... semnal de internet inexistent în camere, slab chiar si la recepție.

10
10

Despre Albena, Bulgaria

Stațiunea Albena este foarte frumoasă, în plină dezvoltare, e liniștită, curată, mulți salariați pentru curățenie spații verzi ,,pe teren”; se construiesc terenuri de tenis de câmp, de baschet, plajele sunt foarte curate, sunt multe flori, pădure ... e o adevărată plăcere să vii aici. Recomand tuturor Albena!

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agenția Travel Planner are o echipă de profesioniști, care vin în sprijinul clienților cu sugestii, cu soluții și promptitudine.

Hotel situat destul de departe de plaja, pe jos (cu copil mic, mai mult in brate) cca. 25 min. de mers. Hotel de 3 stele (Bulgaria), camere in general curate la prima vedere, zona linistita, umbra copacilor ofera adapostul cautat. Loc de parcare aproape de camera, fara evenimente. Zona linistita, ideala pentru familii,...Statiune mai mult pentru familisti.Un pic scumpe suvenirurile. Aqua park super....9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Albena și Oferte

Alte oferte de cazare în Albena, Bulgaria

Dacă Hotel Althea nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Albena, Bulgaria. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."sincer nu ma asteptam sa fie asa de oky la inceput am avut o oarecare temere doar a fost o impresie in rest totul a iesit cum am planuit si de aceea va multumim"

- Feraru, agent, 33 ani | Impresii despre Travel Planner >>