TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

24 pareri si impresii Sirines Hotel Thassos Grecia. 2024

2 stele
Thassos, Grecia - Vezi pe hartă

8.6
92%
24 impresii
24 impresii
Impresiile Travel Planner (24)
Amplasare
8.5
Camere
8.8
Mancare
8.1
Personal
8.9
Atmosfera
8.8
Facilitati
8.3
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Sirines Hotel

24 impresii reale, verificate 100% - Sirines Hotel

Impresii pe Sirines Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
9.0

Vacanță Thassos

Hotelul este amplasat aproape de ieșirea din potos,in schimb,este foarte aproape de "centrul distracției " ,unde sunt toate cafenelele,restaurantele și plaja. La hotel curat ,modern , angajați foarte amabili,in schimb,la micul dejun mai au de lucrat . Parcare vis-a-vis de proprietate,dar este primul venit, primul servit .Per total a fost ok !

Arata mai mult

9.7

Thassos -Potos - Hotel Sirines

Totul a fost excepțional . Mai bine că în poze sau in prezentarea de pe site . Mulțumim Travel Planner ! Pentru următoarea vacanță sigur vom apela din nou la dvs .
Recomand Travelplanner: Foarte prompți și amabili . Mulțumim !

Arata mai mult

9.3

Vacanță Thassos, Grecia

Totul a fost frumos, întotdeauna există loc de mai bine !
Recomand Travelplanner: Am colaborat destul de frumos cu dna Camelia ,foarte prompți și totul bine pus la punct ! Mulțumim frumos

Arata mai mult

8.7

Vacanta Grecia, Thasos,Potos, Sirines Hotel

Hotel curat, camere mari,spatioase, pat confortabil, canapea. Mic dejun acceptabil, nu foarte diversificat, cafea instant. Personal amabil. Singurul minus presiunea apei de la dus, insa nu este o problema majora.
Recomand Travelplanner: Recomandam Travel Planner, prompti, fara probleme de comunicare.

Arata mai mult

8.2

Vacanta Grecia

Apartament spatios,mic dejun foarte bun,locatie excelenta,personal amabil
Recomand Travelplanner: Foarte buna comunicare,promti si profesionisti.Recomand

Arata mai mult

9.3

O vacanță reușită

9.3

O vacanța reusita

Locație super, liniste Personalul de nota 10
Recomand Travelplanner: Sunteți o agenție foarte serioasă. Este al treilea an când merg cu agenția Dvs. Mulțumesc!

Arata mai mult

10.0

Plăcut

Un hotel elegant, cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță frumoasă.
Recomand Travelplanner: Foarte serioasă și promptă.

Arata mai mult

9.8

Familia Tarau

Foarte curat, Camere mari si Nou renovate
Recomand Travelplanner: Profesionisti

Arata mai mult

9.0

Excelenta

Excelent
Recomand Travelplanner: Serioasa

Arata mai mult

9.3

Hotel de 3 stele, nu 2.

Hotelul arata mai bine decat ce vazusem in poze,dupa parerea mea merita 3 stele, in fiecare zi s-a aruncat gunoiul si s-au facut paturile, referitor la lenjerie nu stiu la cat o schimba, pt ca eu imi iau lenjeria personala indiferent unde merg. La baie, la dus intradevar nu era constanta apa la temperatura, insa nu se schimba mult incat sa nu poti face baie si nici des. La piscina se mai simtea putin miros de canalizare, dar nu persista. Micul dejun a fost suficient as spune eu, tinand cont de faptul ca sunt pretentioasa, desi e loc de mai bine tot timpul, dar a fost ok. Personalul amabil, nu am avut probleme cu nimic.
Recomand Travelplanner: Este o agentie de incredere, am lucrat pt prima data cu ei, insa a fost foarte ok. Dna Camelia Ticu a fost persoana mea de legatura, o doamna foarte ok.

Arata mai mult

8.6

O vacanță frumoasa

7.7

O vacanță frumoasa

8.7

Frumos!

Foarte ok

Arata mai mult

8.2

Impresionant

9.4

Concediu hotel Sirines, Potos, Thassos

8.5

hotel sirines

Nu pot sa imi fac o parere prea clara despre hotel deoarece a fost prima data cand vizitam Grecia, pot insa compara cu Turcia si Bulgaria. Hotelul este amplasat chiar pe strada care duce catre plaja, noi am primit o camera cu vedere la strada prin urmare a fost foarte mare galagie, nu puteai sa stai noaptea cu usa de la balcon deschisa din cauza atv-urilor si a scuterelor ce treceau pe acolo, mancarea la fel in fiecare zi, nimic schimbat in 7 zile, prosoapele noi le-am schimbat de 2 ori, se facea curatenie in fiecare zi, lenjeria nu a schimbat-o niciodata, piscina ok, inchisa intre orele 14 si 17, in rest camera destul de spatioasa, la intrare avea si o chicineta utilata cu un minim necesar, aerul conditionat avea ventilatia directionata in jos ceea ce nu e tocmai bine pentru ca nu puteai dormi cu el mult timp (noi am prin si o perioada in care a fost foarte cald). Personalul dragut, daca le cereai ceva te ajutau.

Arata mai mult

9.4

vacanta de neuitat

nu de 2 stele....de 3 spre 4 :)

Arata mai mult

8.3

Dulce si amar.

Hotelul este bun, dar administratorul il face sa para un sanatoriu sau un ospiciu de nevrotici, impune clientilor propiile reguli stricte , de exemplu , nu ai voie sa folosesti piscina intre orele 14.00-18.00. Probabil agentia nu are cunostinta de regulile patronului. Personalul nu cunoaste limba engleza. Mancarea nu are nimic in comun cu traditia greceasca , putina si de proasta calitate, lipsesc fructele din meniu, iar mustele ,albinele si viespiile, daca nu esti atent iti ia rosia din farfurie. La cazare aveam rezervate doua apartamente si patru camere, nu am avut parte decat de un singur apartament ,o familie formata din trei adulti si un copil de 10 ani au fost nevoiti sa doarma inghesuiti intr-o camera normala, cand i-am spus patronului ca nu este ce-a ce am rezervat , a raspuns ca daca nu ne convine putem pleca . A reusit sa ne strice sejurul am fost permanent monitorizati personal de acest patron , urmariti la masa . Din acest motiv am incercat sa stam cat mai putin in hotel, Aceste lipsuri au fost compensate din plin de frumusetea insulei, si tavernele Irene si cele din Theologus.

Arata mai mult

8.2

Vacanta in Potos

Curat, camere spatioase.

Arata mai mult

8.7

Vacanta in Thassos

Un hotel care oferă servicii peste categoria afisata

Arata mai mult

9.9

O vacanta reusita

Am ajuns la ora 7 am, cazările se fac începând cu ora 14. Ne-Am plimbat pana la ora 9 am, eram obosiți. Am mers la hotel sa întrebăm la ce ora ne putem caza. Spre surprinderea mea ne-au cazat imediat imediat fără sa fie nevoie sa insistam. Personal drăguț, camera spațioasă, curata. Intr-un cuvânt o vacanta reușită.

Arata mai mult

8.8
8.7

Ok pentru low budget

Hotel de 2* care isi depaseste conditia. Atmosfera de vacanta este o chestie subiectiva, te poti simti in vacanta si in tren :). Pentru alte facilitati, trebuie sa le soliciti ca sa le poti aprecia, dar fiind ca la gazda, ce poti cere?

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Sirines Hotel

Intrebari frecvente despre Sirines Hotel

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.