TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

36 pareri si impresii Aparthotel Premier Fort Beach Sveti Vlas 2024

4 stele
Sveti Vlas, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.3
92%
36 impresii
36 impresii
Impresiile Travel Planner (36)
Amplasare
9.3
Camere
9.2
Mancare
9.1
Personal
9.2
Atmosfera
9.4
Facilitati
9.4
Calitate / pret
9.4
Impresii pe Aparthotel Premier Fort Beach

36 impresii reale, verificate 100% - Aparthotel Premier Fort Beach

Impresii pe Aparthotel Premier Fort Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sveti Vlas Bulgaria
9.5

Mi-a placut

Am fost cu familia (sotul si cei doi baieti - 5 si 2 ani) pentru 6 zile la final de august. Ne-au placut atat apartamentul in care am stat (foarte spatios, curat, echipat cu tot ce am avut nevoie), cat si complexul in sine. Personalul a fost saritor si primitor. Mancarea ni s-a parut foarte buna si destul de variata. Am fost si la spectacolele de seara, care au fost dragute. Ca minus major: zona de piscina pentru copii ni s-a parut extrem de inghesuita, de unde a rezultat haos si senzatie de agitatie permanenta. Sezlongurile erau puse pana in marginea piscinei, care oricum era destul de micuta si pur si simplu nu mai ramanea spatiu pentru copii sa se joace, toti ne inghesuiam unii pe langa altii sa trecem. Plaja din dreptul hotelului era curata si usor accesibila dar foarte mica. Nu stiu cum ar fi acolo in sezon de varf si daca ai avea loc sa stai. Zona de intrare in apa a fost lina - perfecta pentru copii. Iar pentru cei care construiesc castele din nisip - o mentiune poate atipica - nisipul este genial pentru modelat!
Recomand Travelplanner: Legat de colaborarea cu agentia: chiar numai cuvinte de bine. Persoana de contact a fost foarte draguta, de ajutor si EXTREM DE PROMPTA. Cu siguranta voi reveni pe viitor.

Arata mai mult

8.9

VACANTA SVETI IVLAS

Lucrul care nu ne-a satisfacut a fost canapeua extensibila, pe care nu aveau cum sa doarma 2 persoane. Am fost 4 persoane, unul din noi a dormit pe saltea adusa de acasa. Legat de amplasare, nu au plaja privata, desi sunt la malul marii si sunt departe de Sunny Beach. Legat de masa, faptul ca nu au inclus macar vin, la cina si pranz.
Recomand Travelplanner: Au preturi bune, in comparatie cu ce este pe piata

Arata mai mult

10.0

Vacanta Sveti Vlas - Bulgaria

Ne-a placut foarte hotelul, intreg personalul foarte amabil si ospitalier. Copiii au fost incantati de jucariile primite, dar si de spectacolele din fiecare seara. Mancarea de la restaurante foarte delicioasa, iar servirea impecabila. Foarte atenti la copii, intordeauna aduceau comanda la timp. Plaja destul de ingusta, dar ne-am bucurat mai mult de piscina. Felicitari! Cu siguranta vom reveni.

Arata mai mult

8.3

Okish

Hotelul arata decent. 2 piscine mari, aproape de plaja. Ai tot ce ai nevoie în complex. Singurul minus sunt camerele. Salteaua este oribila, plina de arcuri și neschimbata de ceva ani iar antifonarea camerei este 0. Din păcate se aude absolut tot din exterior. Dacă vrei sa te odihnești te poți orienta către altceva. Micul dejun a fost cam același însă ai din ce alege. Per totul nota 7!

Arata mai mult

10.0

Pt a treia oara la acest hotel

Este a 3-a oara cand mergem la acest hotel, in decurs de 6 ani, presupun ca asta vorbeste de la sine, dat fiind faptul ca-n ceilalti ani am fost in Grecia :) Nu ne-a dezamagit nici acum, desi prima oara l-am descoperit acum 6 ani. Recunosc ca pentru mine curatenia este pe primul loc, iar apoi calitatea si diversitatea mancarii, dat fiind faptul ca avem 2 copii. Acest hotel merita un 10+ la aceste capitole. Dar, pe langa curatenie si calitatea mancarii, amplasamentul este ideal - pe plaja, iar majoritatea camerelor au o vedere splendida catre mare. Plaja este curata, intrarea este lina, ideala pt copii. Au 2 piscine, una dintre ele are 2 tobogane cu apa - distractia din plin la piscina, daca nu doresti sa mergi pe plaja. Intr-un cuvant - Recomand! Recomand cu mare drag acest hotel, noi sigur ii ramanem clienti fideli pt concediile in Bulgaria.
Recomand Travelplanner: Acum 10 ani am apelat pentru prima oara la serviciile acestei agentii si am ramas impresionati de profesionalismul si promptitudinea cu care ne-au ajutat sa gasim ceea ce ne doream. Ii recomand cu siguranta!

Arata mai mult

8.8

Vacanța reusita

Pentru noi a fost prima data in Bulgaria și la acest hotel, dar cu siguranța nu ultima. Resortul arată minunat, are doua locuri de joaca pentru copii, o piscina cu topogane, iar lângă este și piscina mică pentru copii, și mai este o piscina jumate Adulți fiind apa mai înaltă și jumate pentru copii. In fiecare seara exista divertisment pentru copii. Personalul este foarte amabil și zâmbitor. Camerele spațioase cu o mică chicinetă. Plaja nu este cu șezlonguri se sta pe prosop, dar in partea stânga erau și șezlonguri și umbrele de închiriat cu 10 leva fiecare, noi am preferat sa stam pe prosop. Într-adevăr plaja este îngusta dar nu foarte îngusta, era loc pentru toată lumea. Restaurantul este foarte spațios, mesele se debarasau foarte repede, niciodată nu se creau cozi la autoservire. Au parcare privata gratuită chiar in fata hotelului. Exista un supermarket si medic in interiorul resortului. Pentru noi a fost un sejur foarte relaxant si cu siguranța vom mai reveni.
Recomand Travelplanner: A fost prima data când am rezervat o vacanța prin Travel Planet și totul a fost surprinzător de usor si sigur. Recomand aceasta agenție.

Arata mai mult

9.7

Impresii vacanta

Bună ziua, Cunoșteam hotelul, am mai fost si in anul 2019. Serviciile oferite sunt de calitate, ne-am simtit foarte bine in zilele petrecute în acest hotel. Camerele sunt suficient de mari, curățenia ok. Mâncarea destul.de diversificată. Piscina cu tobogane ne-a plăcut foarte mult. O zi bună!
Recomand Travelplanner: Am primit informațiile mai mail destul.de greu.

Arata mai mult

9.8

Vacanta Bulgaria

A fost o vacanta reușită!
Recomand Travelplanner: Au fost rapizi și prompți. Excepțional!

Arata mai mult

8.3

Vacanta

Camere spatioase si curate, zilnic s-a facut curat in apartament. Plaja foarte aproape de hotel. Cafeaua si sucurile de foarte proasta calitate, sucurile sunt la dozator Mancarea a fost buna dar nu foarte diversificata si s-a repetat, cu foarte mici exceptii, in fiecare zi. Partea de animatie a lasat mult de dorit, animatorii pareau plictisiti si fara idei
Recomand Travelplanner: Ok

Arata mai mult

10.0

Extraordinar

Totul a fost foarte bine Cazare, curățenie, mâncare, piscina curata, marea foarte aproape, program distracție seara Sigur vom reveni
Recomand Travelplanner: Rapizi, prompți, informații corecte , atenție fata de clienti

Arata mai mult

9.4

Vacanță Bulgaria

Premier Fort merita cu prisosință 5 stele, nu 4 așa cum este catalogat.Serviciile sunt impecabile, curățenie, divertisment, mâncare diversificata, piscina de nota 10, plaja privata, camerele spațioase, personal implicat, atent, etc
Recomand Travelplanner: Am colaborat și în trecut cu agenția..suntem la a treia vacanță, impresiile sunt aceleași..serioși, comunicare buna. Un singur minus în acest an...am cerut camere alăturate ( mergând împreună 2 familii) dar nu s.a ținut cont de solicitarea noastră.

Arata mai mult

10.0

Un hotel minunat!! Vacanta de vis!!

Toate serviciile de nota 10. Masa, curățenie, amplasare hotel, totul a fost minunat.
Recomand Travelplanner: Prima sata am calatorit cu aceasta agenție. Dar nu au fost nici un fel de probleme. Am primiți toate indicațiile de care aveam nevoie. Mulțumim Travel Planer!

Arata mai mult

10.0

Vacanță Bulgaria

Un resort foarte curat cu servicii de calitate, liniște te, seri tematice, animatori care sunt amabili, mâncare diversă în fiecare zi. De la primul pas făcut în recepție ești îndrumat și ajutat cu tot ce ai nevoie. Personal foarte amabil, sunt foarte mulțumită de serviciile oferite. O vacanță reușită! Mulțumesc Aparthotel Premier Fort Beach! Mulțumesc Travel Planer!

Arata mai mult

8.7

Vacanta

Totul ok!

Arata mai mult

10.0

O VACANȚĂ REUȘITĂ!

Bună ziua! Nu avem decât cuvinte de laudă ...totul a fost impecabil, de la curățenie la măncare,servire,personal excelent...locul spectaculos ...la următoarea vacanta cu și va fi tot la Premier For Beach.Va mulțumim pentru această vacanță frumoasă!!!!

Arata mai mult

7.9

Bulgaria

Hotelul : Plusuri:1 este amplasat pe malul marii 2.Camerele mari și foarte curate 3.Mancarea bună și diversificata 4.Parcare mare și pazita Minusuri: 1Nu are plaja proprie iar plaja din fata hotelului fiind foarte îngustă e aglomerata...vin turiștii de la hotelurile din planul 2...3..4 2.AU REUSIT SA NE STRICE VACANTA IN PENULTIMA ZI ATUNCI CAND CAMERISTA NE A FURAT 500 EURO DIN CAMERA AM CHEMAT EVIDENT POLITIA AM FOST LA SECTIE AM DAT DECLARATII ..REPREZENTATII HOTELULUI AU DESCHIS O ANCHETA DAR NU AU REZOLVAT NIMIC PT CA NOI TREBUIA SA DOVEDIM FURTUL .

Arata mai mult

7.4

Vacanta Bulgaria Premier Fort Aparthotel

Vacanta frumoasa cu gust amar la sfarsit. Ca si hotel e ok, am fost si anul trecut si am revenit. Singurele lucruri care ar putea fi imbunatatite sunt saltelele, pernele si aparatele de aer conditionat curatate(miros oribil), in rest ca si conditii nu prea avem ce reprosa. AVETI MARE, MARE, MARE..... GRIJA UNDE VA TINETI BANII. NE-AU UMBLAT IN PORTOFEL SI NE-AU FURAT 500 EURO. Stiu, greseala noastra, am fost si anul trecut si a fost ok, dar anul acesta pana si monezile care le-am avut in leva ne-au disparut. Am facut plangere la politie, dar cu siguranta acei bani nu ii vom mai recupera. Pacat sa ai conditii asa bune si sa-ti bati joc de clienti angajand HOTI. CU SIGURANTA VA FI ULTIMA NOASTRA VIZITA IN BULGARIA. PACAT SI RUSINE SA LE FIE CELOR CARE AU FACUT ACEST GEST.

Arata mai mult

10.0

Vacanța Bulgaria

Ne-am simțit foarte bine, serviciile au fost excelente, camera și întreg sejurul au fost de vis! Mâncare diversificata din care puteai alege sigur ceva sa-ți placa.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Premier Fort- Sveti Vlas

Prenier Fort ofera servicii foarte bune: - curatenie exemplara - mancare buna - personal amabil - camere mari - langa plaja cu nisip si intrare lina in apa - piscine suficiente ( 2 piscine pt adulti si 2 pt copilasi) Un minus ar fi bauturile de la dozator care nu sunt bune, dar poti sa comanzi de la bar la pret rezonabil unele foarte ok

Arata mai mult

9.3

Concediu cu copii in Bulgaria

Am ales resortul Aparthotel Premier Fort Beach datorita faptului ca am beneficiat de un apartament, nu de o camera dubla cu pat dublu si canapea in aceeasi incapere, in plus am beneficiat de chicineta si masina de spalat, ceea ce ni s-a parut un mare avantaj, astfel putand lua bagaje putine si sta mai multe zile fara griji ca nu ne ajung hainele. Resortul are 3 piscine, 2 tobogane, program de seara pentru copii, ceea ce reprezinta un avantaj, iar faptul ca majoritatea familiilor erau cu copiii ne-a linistit in privinta mancarii. Curatenia se face zilnic si in spatiile comune si in apartamente, mancarea se cam repeta dar este ok. Un dezavantaj ni s-a parut faptul ca resortul nu are plaja lui, are deschidere la plaja publica dar te priveste pe ce stai si ce umbrela folosesti, exista si zona de sezlonguri dar era 10 leva umbrela si 10 leva sezlongul, deci pentru o familie de 4 membrii e cam multisor sa platesti zilnic.

Arata mai mult

9.3

Concediu cu copii in Bulgaria

Am ales resortul Aparthotel Premier Fort Beach datorita faptului ca am beneficiat de un apartament, nu de o camera dubla cu pat dublu si canapea in aceeasi incapere, in plus am beneficiat de chicineta si masina de spalat, ceea ce ni s-a parut un mare avantaj, astfel putand lua bagaje putine si sta mai multe zile fara griji ca nu ne ajung hainele. Resortul are 3 piscine, 2 tobogane, program de seara pentru copii, ceea ce reprezinta un avantaj, iar faptul ca majoritatea familiilor erau cu copiii ne-a linistit in privinta mancarii. Curatenia se face zilnic si in spatiile comune si in apartamente, mancarea se cam repeta dar este ok. Un dezavantaj ni s-a parut faptul ca resortul nu are plaja lui, are deschidere la plaja publica dar te priveste pe ce stai si ce umbrela folosesti, exista si zona de sezlonguri dar era 10 leva umbrela si 10 leva sezlongul, deci pentru o familie de 4 membrii e cam multisor sa platesti zilnic.

Arata mai mult

9.3

Vacanta Bulgaria

Hotelul a fost foarte curat, mancarea variata, proaspata si buna. Intervalele orare de servire a meselor conform programului. In fiecare seara era cate o activitate, spectacol care sa distreze copiii. Apartamentul in care am stat dotat cu frigider mare, posibilitati de a gati, cuptor cu microunde mare bonus pentru noi. Ceea ce nu mi-a placut a fost canapeaua extensibila caci era destul de tare si salteaua din dormitor care era mai curbata, deci somnul nu a fost chiar cel mai odihnitor din acest punct de vedere.

Arata mai mult

10.0

Hotel TOP

Este unul dintre cele mai bune hoteluri la care am fost cazati de pe litoralul bulgariei. Curățenie in fiecare zi, mancare diversificata, gustoasa si foarte multa (ex :mic dejun cu 4 tipuri de oua, fructe confiate, fructe naturale, fursecuri, pateuri, clatite, branzeturi, de toate din belsug). Aproape de plaja, piscina mare (sunt sezlonguri libere pe tot parcursul zilei), tobogane.

Arata mai mult

9.9

Calitate pret foarte bine

Situat intr-o locatie linistita, cu camere mari, aerisite, cu mancare pe toate gusturile (in fiecare zi toate tipurile de carne), ingheta si prajituri :) Personalul inca dezinfecteaza peste tot (sezlonguri), atmosfera de vacanta ( programe de jocuri, sporturi si activitatie pentru copii). Desi am platiti pentru un apartament cu 2 camere cu o singura baie, apartamentul a avut 2 baii ce s-au dovedit a fi folositoare cu 2 copiii mici. Asa cum ne-am dorit apartamentul a fost amplasat intr-o zona linistita. Deranjat a fost doar ca la fiecare masa ne era cerut sa spunem numarul camerei desi purtam bratari.

Arata mai mult

9.0

Un hotel ok calitate pret

Camere spatioase Check in rapid la fel si check out ul Upgrade de la vedere laterala la vedere frontala la mare -din partea hotelului Se matura zilnic in camera Se schimba asternutul 1 data pe sejur Mancarea ok -personalul de la restaurant ok si atent la curatenie Puteai utiza ap de cafea doar dimineata, altfel cumparai cafea de la bar Foarte multe sezlonguri la piscina-nu aveau pe unde trece printre ele Animatie seara Plaja din fata hotelului foarte ok pt fam cu copii Cred ca erau camere izolate fonic,pt ca nu te deranja zgomotul din alte camete Noi vom reveni la anul.

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Hotel aproape de plaja. Am fost cazati intr-un apart. cu un dormitor vedere lateral mare. Conditii excelente la cazare, cat si la masa. Apart. mare cu tot ceea ce aveai nevoie, balconul lung cat sufrageria si dormitorul. In fiecare zi se facea curatenie in camera, se schimbau prosoapele chiar dc nu solicitam acest lucru. Mancarea foarte buna pentru toate gusturile(2 feluri de ciorba,aperitive, fripturi, tocanite, garnituri, pizza, prajituri, fructe). Fata de alte hoteluri, cafeau foarte buna. Exista o zona cu mese de joc(tenis, hockey, fotbal) unde copii se distrau in fiecare seara. Incepand cu ora 21.30 era un program artistic fie dans sportiv, fie magie. Plaja micuta, dar curata. Indiferent de ora exista loc. Colaboarea foarte buna cu Travel Planner.

Arata mai mult

10.0

Totul la superlativ

Tocmai ne-am intors dintr-o mini-vacanta, petrecuta la Premier Fort Beach. Am fost pentru a doua oara la acest hotel si cu siguranta vom reveni cu drag si in viitor. Un hotel extrem de curat (curatenia era facuta zilnic in camere), mancare foarte diversificata, cu o multime de sortimente pentru toate gusturile, inclusiv pentru copii. O echipa de animatie foarte activa, piscinele curate, iar seara spectacole atat pentru copii cat si pentru adulti. Multumim Travel Planner pentru profesionalism si ajutor!

Arata mai mult

9.8

Super vacanta in Sveti Vlas

Am luat un sejur de 6 nopti la Premier Fort pt 2 adulti si 3 copii. Am primit un apartament cu 2 doua dormitoare, doua bai si living. Am fost incantati de curatenia hotelului, de masa primita (pensiune completa) si de piscinele acestuia. Au magazin in incinta cu de toate, preturi rezonabile. Marea e cativa pasi, plaja e buna ! Va recomand sa vizitati neaparat si orasul vechi Nessebar!

Arata mai mult

9.7

Super comod, relaxant, frumos

Am avut senzația de comod, plăcut ,bun, organizat, frumos. Mâncare bună ( uneori si doar unele feluri cam sărate) , se vede interes, plaja chiar acolo, piscinele ok, curate , curtea toată o frumusețe cu plante și foarte curata și îngrijită, curat peste tot, personal amabil, parcare gratuita și suficientă, totul cat să ne facă să vrem sa revenim. Noi am avut ap cu un dormitor , o sa testam și ap cu doua dormitoare pt că a fost incomoda canapeaua ( pt noi este important somnul odihnitor ). Camerele f curate și comode, atât că nu is updated de 4 stele in 2022 dar pt noi cu pretenția de curat, artist, is ok. As schimba saltelele paturilor și aș adăuga topper la canapele și atunci ar fi chiar perfect. Nu schimba prosoape și lenjerii zilnic daca nu cereți asta( știu că pt multi e aparent important) , noi suntem ușor ecologiști și nu ne interesează acest aspect :) ,luam in serios anunțul cu să protejăm planeta ,sa punem prosopul pe podea daca e chiar jale ;). Concluzia - am vrea sa revenim chiar încă o tura sezonul acesta ,vedem dacă reușim. Recomandam acest hotel celor care vor : decenta, curat ,atenție la organizare overall, liniște ,nothing too fancy, doar cum trebuie.

Arata mai mult

9.5

vacanta bulgaria

totul a fost super ok!

Arata mai mult

Incarca inca 6 impresii (6) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Aparthotel Premier Fort Beach

Intrebari frecvente despre Aparthotel Premier Fort Beach

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Aparthotel Premier Fort Beach, te-ar mai putea interesa in Sveti Vlas, Bulgaria