TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Filippos Hotel Thassos Grecia. 2024

3 stele
Thassos, Grecia - Vezi pe hartă

7.9
83%
6 impresii
6 impresii
Impresiile Travel Planner (6)
Amplasare
8.3
Camere
7.8
Mancare
7.3
Personal
8.1
Atmosfera
8.1
Facilitati
7.6
Calitate / pret
8
Impresii pe Filippos Hotel

6 impresii reale, verificate 100% - Filippos Hotel

Impresii pe Filippos Hotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Thassos Grecia
6.0

Rezonabil

Camerele si hotelul nu arata nici pe departe ca in randarile de aici. Am fost in vara 2023 si este de nivel maxim mediu, 3 stele, pozele si de aici si de pe booking sunt departe de realitate. - Camerele simple, curatele, dar cu iz de vechi, - Baile ca la bunica la tara cu o chiuveta trista si un spatiu de dus cu perdea. - Acelasi mic dejun in fiecare zi si nu prea bogat (cereale, margarina, gem, branza, carnaciori, rosii, castraveti si masline) - Personalul destul de amabil, mai putin daca le ceri sa iti schimbe camera :)) - Plasat intr-o livada frumoasa de maslini - Parcare incapatoare in livada - Foarte aproape de o plaja linistita cu cateva taverne cu mancare foarte buna

Arata mai mult

9.3

Vacanta in Thassos - Hotel Filipos

Hotelul este amplasat intr-o zona linistita fiind imprejmuit de o livada cu maslini si destul de aproape de plaja (apoximativ 350m). Personalul este foarte amabil, simpatic, primitori, iar camerele sunt curate, dotate cu frigider si clima. Micul dejun si cina au fost diversificate .
Recomand Travelplanner: Rapizi si prompti, seriozitate si disponibilitate din partea angajatilor agentiei.

Arata mai mult

7.8

Satisfacator

Hotel situat aproape de plaja intr-o zona linistita cu parking in livada de maslini. Camere curate , frigider , clima dar un punct negativ sunt baile( nu sunt f curate iar scurgerea apei la dus este o adevarata problema) . Mic dejun repetitiv . Personal simpatic.
Recomand Travelplanner: Seriozitate si disponibilitate ! Promptitudine ! De apreciat , de incredere !

Arata mai mult

9.9

Concediul perfect !

Liniste , curatenie ,gazde primitoare , personal amabil,curatenie in camere in fiecare zi,la trei zile se schimba lenjeria si prosoapele....destul de aproape de plaja ,mic dejun foarte variat,cina diferita pentru fiecare seara. Am fost foarte multumiti .
Recomand Travelplanner: Multumim TRAVEL PLANNER ...profesionalism...ne-ati ajutat sa avem un concediu perfect .Multumim d-nei CAMELIA DIACONU .

Arata mai mult

6.7

A fost acceptabil

Curtea hotelului a fost frumoasa iar interiorul lasă de dorit,curățenia lasă de dorit
Recomand Travelplanner: Despre agenție am o părere bună

Arata mai mult

9.4

Vacanta 2016

Hotelul este OK, camerele sunt curate,au toate facilitatile, personalul foarte ospitalier, doar micul dejun este mai slabut si standard in fiecare zi.Transortul nu a fost OK, in sensul ca ne-au lasat la 2,5 km de hotel in plin soare.Au sunat de la market si au venit cei de la hotel si ne-au luat.
Recomand Travelplanner: Din punct de vedere al agentiei nu am nimic de reprosat. Va recomand sa lucrati cu alt transportator.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Filippos Hotel

Intrebari frecvente despre Filippos Hotel

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.