TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

37 pareri si impresii Hotel Trakia Plaza Sunny Beach Bulgaria. 2024

4 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.3
84%
37 impresii
37 impresii
Impresiile Travel Planner (37)
Amplasare
8.5
Camere
8.4
Mancare
8.1
Personal
7.9
Atmosfera
8.2
Facilitati
8
Calitate / pret
8.6
Impresii pe Hotel Trakia Plaza

37 impresii reale, verificate 100% - Hotel Trakia Plaza

Impresii pe Hotel Trakia Plaza

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
8.0

Raport calitate/pret satisfacator

Hotelul este pozitionat foarte aproape de plaja maxim 5-7 minute de mers pe jos. Din punctul meu de vedere camerele nu sunt de 4 stele ca si aspect, insa am gasit o camera curata, doamnele de la curatenie veneau zilnic pentru a schimba prosoapele sau lenjeria. Camera era dotata cu 2 paturi de 1 persoana, plus 1 pat extra, frigider, aer conditionat, uscator de par functionabile. Personalul este foarte amabil, nu erau toti foarte buni vorbitori de limba engleza insa te puteai intelege cu majoritatea. In fiecare zi se fac activitati pentru copii, dar si adulti. Mancarearea nu este pentru persoane pretentioase. Au fost zile in care era destul de diversificata cu preparate gustoase, dar si zile in care nu am putut manca prea multe. Depinde de gusturile fiecaruia.
Recomand Travelplanner: A fost prima colaborare, cu o perioada destul de scurta pana la plecarea noastra, am avut mici probleme cu privire la rezervare insa au fost flexibili si am putut rezolva situatia.

Arata mai mult

9.5

Hotel bulgaria Trakia plaza

Hotelul arata bine camere mari si curate,se face zilnic curat. Piscinele curate (putin cam rece apa ) dar fetita sa distrat. Mancarea buna, tot proaspat gatit. Plaja aproape de hotel , apa curata
Recomand Travelplanner: Agentie de nota 1000

Arata mai mult

7.3

Bine

Locație frumoasa, aproape de mare, camere spațioase și curate.Mancare proastă ,personal neprofesionist.
Recomand Travelplanner: De la oferte până la finalizarea sejurului o foarte bună și eficientă comunicate Kk

Arata mai mult

9.7

Vacanță Bulgaria

Totul bine,hotel,personal,camera,barul de la recepție,piscina...ne-a plăcut foarte mult sejurul!
Recomand Travelplanner: Am fost la prima colaborare cu agenția Travel Planner,super încântat,receptivi,aproape de clienți.O recomand cu încredere tuturor prietenilor mei!!!

Arata mai mult

7.4

Vacanta

Un hotel care nu si merita clasificarea de 4stele!!!Apartamentul cu un dormitor,a fost situat intr-o cladire anexa,de cel mult 2 stele,cu mobila veche si paturi deteriorate!Toaletele din hotelul principal,miroseau puternic a canal!Mancarea diversificata ,dar chiar si asa gaseai cu greu ceva care sa iti placa!Animatia si piscina au fost cu adevarat de 4 stele!
Recomand Travelplanner: Agentia a raspuns prompt ca de obicei !

Arata mai mult

10.0

Vacanta Trakia

Pro: - curățenie zilnică în camere - mâncare excelentă, diversificată și gustoasă, are ce mânca și cel mai pretențios. - băuturile acceptabile. - locația bună -piscina curată și toboganele super. - personalul ok. - aproape de plaja maxim 5 min de mers. Contra: - parcarea de 20 leva pe zi cam mare dar a fost parcată în fata hotelului păzită și camere de supraveghere.
Recomand Travelplanner: Nimic de reproșat. Totul perfect.

Arata mai mult

7.6

Un hotel de 4* supra-evaluat

Parcarea hotelului contracost cu tips pentru parcangiu altfel nu îl interesează.. Receptionistele foarte cuminti dar greu de înțeles. Mancarea foarte buna dar ospatarii cam nesimțiți, camerele nu au niciodata 4* iar saltelele sunt de-o seama cu hotelul , piscina cu apa foarte rece si adancime maxima 1.5m plus tobogane jacuzzi in exterior servicii de masaj contracost free bar gustari intre mese .. etc Cel mai mare plus - Mesele foarte gustoase si de varietate Cel mai mare minus- piscina foarte mica si camerele învechite Calitate/ pret - nu merită!!
Recomand Travelplanner: Excelenta comunicarea , toate actele primite in timp util , notificari, atentionari etc , recomand cu încredere !!

Arata mai mult

9.4

Buna

Camere foarte mari,cu 2 paturi mari,saltele foarte bune. Restaurantul cu mâncare diversificată. Piscina a fost curata. Sigurul lucru neplăcut a fost ,ca am stat la etajul 7 și era îngrămădeala la lift. În prima zi funcționa doar un lift,dar pana a doua zi sa remediat problema.
Recomand Travelplanner: Niște profesioniști.Am primit documentele foarte repede pe email. Este prima data când merg prin aceasta agenție și am fost foarte mulțumită. Pe viitor o sa aleg sigur aceasta agenție.

Arata mai mult

8.9

Vacanta Bulgaria

Ne-a plăcut foarte mult cu siguranță la anul tot aici o sa revenim
Recomand Travelplanner: Rapizi și prompt

Arata mai mult

6.4

Vacanță Bulgaria

Minusuri: 1.Foarte putine locuri de parcare pentru volumul hotelului, 2. Mancare nu prea diversificata. La micul dejun aduceau croissante cu porția, nu prindeai mai niciodată. Deși barul era deschis pana la ora 23, la ora 21 nu mai aveau vin. 3. Curățenia in camere consta in aranjarea patului, nu aspirare, nu gunoi strans. Am cumparat personal saci de gunoi pentru a pune resturile si tot personal ii duceam jos la gunoi. 4. Apa din piscina pt copii f rece Dupa tot sejurul mi-au lăsat impresia ca s-au zgarcit la multe lucruri pentru a recupera ce au pierdut in anii trecuti datorita pandemiei.
Recomand Travelplanner: Foarte promti. Ne-ați tinut la curent cu toate modificarile datorată covidului. Am primit mesaje, e-mailuri care ne-au fost de mult ajutor. Felicitări

Arata mai mult

9.3

vacanta Bulgaria

Toate serviciile au fost bune . Am fost incantata !

Arata mai mult

7.5

Vacanta Bulgaria

Hotelul este ok mai trebuie unblat la niste detali cum ar fi sezlongul de la piscina nu este niciodata disponibil fiind ocupat cu prosoape de seara chiar daca nu sta nimeni pe el

Arata mai mult

9.2

Vacanta Bulgaria

Serviciile super hotelul curat mâncarea super buna dar la piscina hotelului din păcate turiștii își puneau prosoape de foarte devreme pe șezlong și aproape că numai găseai libere când vroiai sa ocupi unul sau doua

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Hotelul are parcare ,daca poate sa imi spuna si mie cinema va rog frumos ( trakia plaza 4* ) Bulgaria. Multumim frumos

Arata mai mult

7.9

Raport calitate preț excelent

Camerele curate, hotelul decent pentru prețul plătit , mâncarea mai mult decât suficientă ( zilnic : 2 tipuri de ciorba , 4 tipuri de carne , 6 tipuri de Garnituri plus barul cu salate + barul cu deserturi, eu zic ca este destul pentru 4 stele ) mâncarea foarte gustoasa . Ne-a plăcut sejurul la acest hotel. Recomand

Arata mai mult

8.7

Concediu Bulgaria

9.7

Foarte frumos

8.8

Foarte buna

Hotel curat,sparios

Arata mai mult

8.4

Doar o data

4 stele doar pentru suprafata camerei; altfel, cel mult 3 stele

Arata mai mult

9.5

OK

In general buna,tinand cont ca venim in acest hotel de 8 ani.

Arata mai mult

9.4

foarte buna

9.8

Familie

Locatie superba si foarte curat

Arata mai mult

9.3

A fost o vacanta placuta. Recomand.

Hotel curat, aplasat cam la 5-7 min. de plaja. Mancarea a fost ok. Angajatii nu vorbesc prea bine engleza dar ne-am inteles pana la urma.Parcarea a fost cu plata 12 leva/zi dar nu au avut loc pe langa hotel ci doar la 5 minute de mers pe jos.

Arata mai mult

7.1

Recenzie

Hotel ok....dar inferior ca si nr de stele.....eu l-aș încadra la unul de 3. Destul de curat....ok si mâncarea. Un minus ar fii apa din piscine care era foarte rece.

Arata mai mult

9.6

Concediu reusita

Hotel frumos

Arata mai mult

9.3

Trakia Plaza Hotel

8.7

impresii de vacanta

pentru cele 4 stele ma asteptam la o calitate ceva mai ridicata: la baie vasul wc era fisurat, gresia uda in permanenta, miros urat lenjeria a fost schimbata foarte rar mancarea, aceleasi sortimente zilnic (un singur fel de ciorba - am avut intr-o zi din crenvustii ramasi la micul dejun) vesela ciubita, fetele de masa decolorate de soare

Arata mai mult

9.2

Un sejur foarte OK

9.9

Recomand!

Un hotel decent, cu plusuri si minusuri, dar din experienta pe care am mai avut o cu litoralul bulgaresc, pe acest hotel l as recomanda! Mancarea este f ok, diversificata( in fiecare zi era un alt fel de mancare), camerele mari si curate, piscina este ok, animatia la fel. Minusurile sunt lipsa apei seara cand toata lumea se retragea in camere. Amplasarea este excelenta, la doar 5 min de plaja.

Arata mai mult

7.9

Gust amar

Camera OK, personalul neprofesionist, dezinteresat.

Arata mai mult

Incarca inca 7 impresii (7) loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Trakia Plaza

Intrebari frecvente despre Hotel Trakia Plaza

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.