TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Trakia Plaza Aparthotel Sunny Beach Bulgaria. 2024

3 stele
Sunny Beach, Bulgaria - Vezi pe hartă

8.9
100%
8 impresii
8 impresii
Impresiile Travel Planner (8)
Amplasare
9
Camere
9
Mancare
7.8
Personal
8.7
Atmosfera
9.2
Facilitati
9.1
Calitate / pret
9
Impresii pe Trakia Plaza Aparthotel

8 impresii reale, verificate 100% - Trakia Plaza Aparthotel

Impresii pe Trakia Plaza Aparthotel

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Sunny Beach Bulgaria
9.1

O vacanta reușită

O locație ideala pentru petrecerea concediului.
Recomand Travelplanner: Mulțumesc mult pentru promptitudinea dumneavoastră. Cu siguranță vom colabora și pentru alte vacante .

Arata mai mult

9.0

O vacanta minunata!

Hotel curat,camere mari ,piscina ,restaurantul ,absolut totul perfect pentru o vacanta perfecta.Si nu in ultimul rand Travel Planner sunteti de exceptie si cu siguranta vom mai colabora.Multumim!
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.0

Excelent

Un hotel deosebit, un mic colt de rai, este a doua oara cand mergem in Bulgaria si am fost foarte incantati, mai putin mancarea care a fost putin diversificata(dar nu mori de foame)
Recomand Travelplanner: Despre agentie numai cuvinte de lauda, este la a doua experienta cu ei si suntem foarte incantati, d.na Mariana a fost la inaltime, cu ei vom calatori mereu.

Arata mai mult

6.9

O vacanta reusita

-exterior ingrijit,camere spatioase dar camera in care am fost cazat era cu canapea extensibila rupta si miros de igrasie; -recomand pentru familii cu copii ; -mancare buna dar nu si variata de la o zi la alta; -parcare platita 12 leva/zi; -
Recomand Travelplanner: Promtitudine si profesionalism

Arata mai mult

8.7

Un concediu in placut .

Hotelul arata foarte bine si foarte curat. Apartamentul in care am stat a fost format din doua camere (un dormitor cu pat matrimonial si baie proprie) si un living cu canapea extensibila pt. copii , tv, chicineta cu plita electrica, chiuveta, frigider si baie de serviciu. Are un balcon foarte mare cu vedere la curtea interioara unde se afla piscina cu doua topogane de apa foarte indragite de copii. Piscina este comuna cu Hotelul Trakia Plaza si Hotel Trakia si are adancimea de maxim 1.20 m (fiind mai mult pt. copii) iar masa se serveste pentru cele trei hoteluri la Restaurantul Chouchoura din vecinatate. Mancarea a fost in regula si destul de diversificata.
Recomand Travelplanner: Este a patra oara cand mergem cu TRAVEL PLANNER si a fost de fiecare data foarte bine. Un plus pt. D-na MARIANA BEGHES pentru amabilitate si promptitudine.

Arata mai mult

9.8

O vacanta reusita

Camere mari, curatenia ok. Topoganele de la piscina sunt atractia copiilor. Meniu de la restaurant a fost bun dar nu foarte diversificat. Restaurantul destul de mic ca spatiu si a fost aglomerat.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.7

vacanta sunny beach

Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, apartamentul este foarte spatios. Am avut in living o canapea extensibila, cu sofaua rupta, in care nu se dormea confortabil.in baie mirosea foarte tare canalizarea.Piscina este super, restaurantul si animatorii ok. La 4 * ar fi trebuit sa fie si feon in baie.Poate am primit noi un apartament cu lipsuri, dar in ansamblu a fost bine, il recomand si altor turisti.
Recomand Travelplanner: Multumesc agentiei pentru suportul acordat, in special d-nei Mariana. Agentia este super.

Arata mai mult

9.7

O vacanta frumoasa

Hotelul Trakia Plaza Apartments este un hotel foarte frumos ,curat , personalul hotelului pietenos , mancarea gustoasa chiar daca nu este foarte diversificata,este un hotel ideal pentru o vacanta reusita ,recomand tuturor.
Recomand Travelplanner: Agentia Travel Planner este o agentie serioasa, de incredere si foarte eficienta, cu care am colaborat foarte bine si cu care voi colabora si in viitorul apropiat .

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Trakia Plaza Aparthotel

Intrebari frecvente despre Trakia Plaza Aparthotel

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Trakia Plaza Aparthotel, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria