TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

23 pareri si impresii Hotel Regina Maria SPA Balchik Bulgaria. 2024

4 stele
Balchik, Bulgaria - Vezi pe hartă

9.0
96%
23 impresii
23 impresii
Impresiile Travel Planner (23)
Amplasare
9.5
Camere
9.4
Mancare
8.8
Personal
9.1
Atmosfera
9.3
Facilitati
7.9
Calitate / pret
9
Impresii pe Hotel Regina Maria SPA

23 impresii reale, verificate 100% - Hotel Regina Maria SPA

Impresii pe Hotel Regina Maria SPA

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Balchik Bulgaria
8.4

Vacanta Balchik Bulgaria

Este a doua oara cand mergem in statiunea aceasta, si cazati la hotel- Regina Maria Spa. Hotelul este curat, toate camerele au vedere la mare, este localizat intr-o zona linistita a Balcikului. Castelul si Gradina Botanica sunt exact langa hotel, langa plaja. La categoria mancare, nu exceleaza. Ar fi fost exceptional sa fii pus accent si pe acest lucru. Este o zona mai linistita si fara prea multe posibilitati de distractie (pentru cine doreste asta) . Hotelul are un ponton cu sezlonguri la dispozitia oaspetiilor. Din pacate acestea sunt ocupate toata ziua/noaptea de oaspeti care isi lasa prosoapele pe ele, ocupandu-le ca si cum sunt doar pt.ei. Desigur, aici intervine bunul simt al fiecaruia. Cred ca hotelul ar putea face ceva in sensul acesta. Doar, toti suntem oaspetii lui, nu? Plaja, este curata, intrarea in mare este mai anevoioasa. Depinde ce cauta si ce asteptari are fiecare.+/- exista pe tot. Pentru noi a fost Perfect. P.S. Vrem sa multumim pe aceasta cale Ag. TRAVEL Planner, la care am apelat pt. a doua oara, care au dat dovada de implicare si sustinere. Multumim! Sa fiti bine!
Recomand Travelplanner: Recomand Ag. TRAVEL Planner

Arata mai mult

9.3
8.7

Sejur la hotel Regina Maria

Servicii OK SPA exceptional Pontonul de plaja in deteriorare avansata cu scari de acces in apa in stare jalnica cu feroneria similara cu cea de pa vasul Titanic. Cu putin noroc nu va puteti intalni cu soareci prin camere sau pe balcon
Recomand Travelplanner: Totdeauna plini de solicitudine si amabilitate

Arata mai mult

8.7

Sejur la hotel Regina Maria

Servicii OK SPA exceptional Pontonul de plaja in deteriorare avansata cu scari de acces in apa in stare jalnica cu feroneria similara cu cea de pa vasul Titanic. Cu putin noroc nu va puteti intalni cu soareci prin camere sau pe balcon
Recomand Travelplanner: Totdeauna plini de solicitudine si amabilitate

Arata mai mult

9.8

Hotel Regina Maria Balcik

Excelenta locație,excelenta Bucătărie,condiții de siguranța si personal deosebit de amabil.
Recomand Travelplanner: Deși ne-am hotărât in ultimul moment sa plecam si am avut oarecare îndoieli in legătura cu Bulgaria,prin profesionalismul personalului de la Travel Planer vom avea o vacanța perfecta ,asa cum am început . Am ales sa mergem pe recomandările lor de cazare si nu am dat greș. Recomand cu toată caldura.

Arata mai mult

8.5

Vacanță la Balcic

Camerele frumoase și curate, cu vedere la mare mi-au plăcut mult. SPA-ul este super!
Recomand Travelplanner: Recomand agenția! Domnișoara Andreeea super! De asemenea doamna de la contabilitate!

Arata mai mult

9.7

Fantastic

Frumos, curat, excelent poziționat, personal amabil, mâncarea excelentă în restaurant
Recomand Travelplanner: Preț ok, personal foarte drăguț, acte, mesaje de ajutor, reamintire și tot pachetul excelent

Arata mai mult

9.1

statiune anti-stress

Foarte frumos, curat si toate camerele au vedere la mare!!! De sapte ani merg in acelasi hotel si nu pot spune ca m-am plictisit... As spune ca atmosfera locului, energia emaneata, costituie o adevarata terapie contra stresului! ... Nu degeaba Regina Maria si-a ales locul acesta!
Recomand Travelplanner: Sunt foarte multumita de serviciile companiei si de aceea ii sunt loiala in continuare!

Arata mai mult

8.8

Un sejur perfect

Un sejur minunat si plin de liniste alaturi de cei dragi.
Recomand Travelplanner: Este pt prima data cand am apelat la serviciile acestei agentii si am fost foarte multumit.O atentie deosebita acordata clientilor.

Arata mai mult

8.3

Hotel select

Buna
Recomand Travelplanner: Buna.

Arata mai mult

9.3

impresii

9.1

Bine!

Amplasare nota 10. Mai putin curat decat de obicei.

Arata mai mult

8.5

multumim!

conditii foarte bune si personalul cu bun simt.

Arata mai mult

1

Liniste si emotie

Apropierea de mare si de frumosul palat al reginei Maria il avantajeaza. Desingul interior este placut si datorita frumoaselor tablouri cu regina Maria.

Arata mai mult

8.1

O vacanta altfel

Locatie excelenta, amplasata la marginea statiunii dar frumos gandita.

Arata mai mult

7.3

Excelenta pozitia si hotelul ca locatie.

Hotelul este curat, bine intretinut,și personalul, in general, amabil. Mancarea suficienta, prezentabila și bucataria buna. Dar, deși sunt 6 feluri la alegere, atat pt mic dejun cat si cina, este preferabil sa se lase o marja mai mare de apreciere cu atat mai mult cu cat exista si posibilitatea de a comanda la liber. Ospatarii iti induc impresia ca mananci pe cartoane (se dau cupoane pt fiecare cina) si nu pe bani. Le ceream repetat sa iti aduca tot ceea ce era prevazut in meniu. Am fost cu 3 copii si aveam la cina prevazut in meniul platit tuica, vin și apa sau cola. Cu greu i-am convins sa ne aduca o cola sau apa la schimb pt bauturile alcolice. Desertul chiar daca nu il mancam nu putea fi inlocui cu altceva. asadar am fost in paguba noi si avantaj ei cu regim demipensiune. Nu luam astfel daca stiam ca nu au bufet suedez. Pe pontonul dinspre mare nu erau locuri suficiente pt. sezlonguri. Aveau aprox. 12 buc.

Arata mai mult

8.0

Linistea de care aveam nevoie!

Hotelul si locatia sunt superbe, cel mai frumos hotel din Balchik. Recomand cu caldura acest hotel.

Arata mai mult

6.5

Confort şi bună dispoziţie

Amplasat intr-o locatie propice pentru ceea ce isi propune, acest hotel reuseste sa fie la inaltimea exigentelor. In primul rand personalul, foarte amabil si prompt, asigura servicii de calitate. Am fost placut impresionata de oamenii pe care i-am intalnit aici. Cladirea in sine, coerenta ca spatiu si atent integrata in sit, asigura perspective specifice locului: de la gradinile Reginei si pana la mare, de la mare pana la cer si de-acolo inapoi la munte. Nu se pierde nimic! Spatiile sunt generoase si intime totodata, luminoase si cu bun gust, imbina cu succes stilul minimalist cu acest cadru de poveste al Balcicului.

Arata mai mult

10.0

voi reveni cu placere

Amplasare excelenta, personal amabil, atent, discret si instruit sa faca sejurul clientilor cat mai placut. Posibilitati de relaxare activa, servicii spa de calitate, bucataria excelenta.

Arata mai mult

10.0

cea mai relaxanta si placuta vacanta

elegant , intim , linistit ....

Arata mai mult

7.6

Hotel Regina Maria SPA 4 stele

Camerele sunt de 3 stele plus nu chiar 4 stele

Arata mai mult

8.5

DEOSEBIT

O surpriza deosebit de placuta, un hotel amplsat excelent, cu un personal deosebit de amabil, amplasarea langa castelul reginei Maria e de o inspiratie deosebita.....sigur la anul am sa revin aici. Fara galagie, fara manele, in plin sezon sa zic asa, foarte aerisit..si curat. un mare atuu privelistea de pe terasa camerei. Ca sa gasesc si un punct mai putin reusit, cred ca ar trebui umblat la calitatea micului dejun si la varietate. Una peste alta recomand cu culdura un concediu la acest hotel

Arata mai mult

9.1

Voi reveni cu placere!

Hotelul isi merita cele 4 stele. Un singur lucru am de reprosat: Desi sunt conectati la un furnizor de tv digital, in cele cam 300 de posturi tv nu se afla nici o televiziune romaneasca semnificativa, ci doar TV Taraf (de manele) si TV Etno. Chiar si in vacanta simti nevoia s a fi conectat la realitatile din tara. Aceasta situatie trebuie remediata pentru ca ar putea fi perceputa ca pe un afront la adresa romanilor, in conditiile in care puteau fi accesate posturi nationale din Somalia, Yemen, Sudan, Corea etc.

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Regina Maria SPA

Intrebari frecvente despre Hotel Regina Maria SPA

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Regina Maria SPA, te-ar mai putea interesa in Balchik, Bulgaria