TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Preslav Nisipurile de Aur Bulgaria. 2024

3 stele
Nisipurile de Aur, Bulgaria - Vezi pe hartă

5.7
33%
12 impresii
12 impresii
Impresiile Travel Planner (12)
Amplasare
7
Camere
5
Mancare
6.2
Personal
5.1
Atmosfera
5.1
Facilitati
5.4
Calitate / pret
5.8
Impresii pe Hotel Preslav

12 impresii reale, verificate 100% - Hotel Preslav

Impresii pe Hotel Preslav

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Nisipurile de Aur Bulgaria
1.0

Foarte proasta

Fara cuvinte aces mancare zilnic came foarte urata personal 0 amiabil .noi la acest hotel nu o sa mai mergem.nu recomand.!!!!

Arata mai mult

6.3

Vacanta Bulgaria

- camera ceruta, una dubla a fost compusa din 3 paturi mici - curatenia se face doar la cerere la receptie si pentru a-ti schimba lenjeria, aceasta trebuie aruncata pe jos - prin curte sunt purici - nu se putea manca din cauza viespilor - mancarea lasa de dorit - bauturi de slaba calitate - televizorul foarte vechi si nefunctional - noaptea exista foarte multa galagie provocata de catre celelalte persoane cazate -
Recomand Travelplanner: .

Arata mai mult

1.6

Hotel Preslav

Imi pare foarte rau ca am fost la acest pensiune nu este hotel .Hotelu de 3 stele cum spun ei ati oferta mult mai mult aici nu se merita sa mergem .camera jegoase lenjeri murdare mancare foarte condimentata .intrun Covent nu este nimic bun.

Arata mai mult

1.6

Hotel Preslav

Imi pare foarte rau ca am fost la acest pensiune nu este hotel .Hotelu de 3 stele cum spun ei ati oferta mult mai mult aici nu se merita sa mergem .camera jegoase lenjeri murdare mancare foarte condimentata .intrun Covent nu este nimic bun.

Arata mai mult

9.4

Vacanță Bulgaria, Hotel Preslav

După un sejur de 7 nopți la Hotel Prelav, sunt puțin dezamăgit de următoarele: 1. Păianjeni, 5 la număr. 2. Hotelul nu oferă toate facilitățiile incluse in oferta lor “All inclusive” ex: masa de tenis și cele cu plată fiind biliardul și playstation-ul. Cu afirmația “ nu merg “. O parte din staff-ul de la hotel fiind neprofesionali.. evitând comunicarea directă și nepermițându-ne accesul la la boxa comună. ESTE VORBA DOAR DE O PARTE DIN STAFF !! Nu de toți! Am fost mulțumit de urmatoarele : 1. Mâncarea diversificată. 2. Zona verde. 3. Pișcina curată și accesibilă. 4. Terasa mare și curata. 5. Camera mare și balcon separat în fiecare cameră+ aer condiționat în ambele camere ( noi luad cameră 4 pers. 6. Aproape de plajă și magazine alimentare. 7. Băutura diversificată Acest review este o părere personală neavând intenția de a jignii hotel Preslav sau angajații acestuia! Vă mulțumesc !
Recomand Travelplanner: Foarte rapizi și ușor de contactat pentru orice problemă !!!

Arata mai mult

4.9

Hotel Preslav - Nisipurile de Aur

Din punctul meu de vedere, acest hotel trebuie scos din circuitul turistic si reabilitat prin demolare! Camere insalubre cu miros puternic de igrasie, mizerie in tot hotelul, personal slab pregatit si necomunicativ, interesat doar de afaceri pentru propriul buzunar (vezi parcarea). La picina, bazinul pentru copii, cu balustrade rupte si legate prezinta un real pericol. Apa murdara. Un singur bar pentru tot hotelul , slab dotat, unde nu am putut bea o cafea (decat contra cost) pentru ca paratul a fost defect. Iar programul de tot rasul: la ora 20.59 se inchidea. Unul dintre barmani avea grija sa-ti umple peharul doar pe jumatate. Mancarea, de bine de rau a fost acceptabila. Nu ramaneai nemancat, ca adult. Pentru copii cred ca a fost o problema
Recomand Travelplanner: O agentie pe care o recomand. Seriozitatea si profesionalismul lor m-a determinat sa raman client fidel!

Arata mai mult

10.0

Vacanta Bulgaria

Totul a fost extraordinar, mâncarea super bună și multă,camera foarte ok,curățenie, schimbat prosoape zi de zi,personalul foarte drăguț, recomand Hotel Preslav cu încredere!
Recomand Travelplanner: Recomand cu mare încredere această agenție. Mulțumesc echipa Travel!

Arata mai mult

5.0

Vacanta Bulgaria

Aspecte pozitive: hotelul e poziționat în zona cu mulți arbori și în camera este răcoare, mâncarea a fost ok (era loc de mai bine). Aspecte negative: curățenia este făcută la repezeală și personalul de la recepție nu e instruit sa ajute clienții în găsirea unui loc de parcare in zonă.
Recomand Travelplanner: Am fost ajutați de agenția de turism sa ne găsim loc de parcare in weekend când era foarte aglomerat in stațiune și riscam să ne ridice a doua oară mașina de aceeași firmă.

Arata mai mult

9.7

RUSTIC

LINISTE, PERSONAL AMABIL, ODIHNITOR
Recomand Travelplanner: OMENOSI. AM SI RECOMANDAT.

Arata mai mult

6.1

O agentie de top!

Un hotel modest, trei stele, nici una mai mult nici mai putin.Curat, nimic de spus, gradina din mijloc ridica valoarea hotelului. Personalul hotelului foarte dezinteresati, nu cunosc alta limba in afara de bulgara, nici macar la receptie.
Recomand Travelplanner: O agentie excelenta ! Cu grija fata de client.

Arata mai mult

8.2

Acceptabil

Hotel de 3*** cu minus. Pozitionare foarte aproape de plaja, piscina neatractiva (apa f. rece, salvamar arogant, barul de langa piscina fara nici un fel de muzica si se serveste numai suc si bere ) Mancare multa, dar prezentarea si curatenia a lasat de dorit. Camerele cu 3 paturi - toate situate la parter, cu mobilier vechi, unele dintre ele cu miros puternic de mucegai. Am solicitat schimbarea camerei din acest motiv . Prosoapele si lenjeria se schimba numai la cerere.
Recomand Travelplanner: Inca o data multumiri agentiei pentru toate serviciile !

Arata mai mult

9.6

Vacanta de Rusalii

Vacanta a fost ok. Mancarea ok. In camera curat. Aproape de mare. Un pic cam umezeala in camere si in restaurant fiind zona de padure si umbra multa. In rest totul ok.
Recomand Travelplanner: E a3 a oara cand merg cu agentia aceasta si am.numai cuvinte de lauda. Seriosi, prompti si au oferta foarte bune!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Preslav

Intrebari frecvente despre Hotel Preslav

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.

In afara de Hotel Preslav, te-ar mai putea interesa in Nisipurile de Aur, Bulgaria