OUTLET: Cumpara vacante de 1 mai cu cel putin 30% si de Paste cu cel putin 20% reducere!

vezi ofertele
TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Grand Hotel Bansko Bansko Ski Bulgaria. 2024

4 stele
Bansko, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

7.3
83%
12 impresii
12 impresii
Impresiile Travel Planner (12)
Amplasare
6.1
Camere
6.7
Mancare
8
Personal
7.4
Atmosfera
7.6
Facilitati
7.6
Calitate / pret
7.2
Impresii pe Grand Hotel Bansko

12 impresii reale, verificate 100% - Grand Hotel Bansko

Impresii pe Grand Hotel Bansko

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
9.7

Vacanta Bansko

Este pentru a 4 a oara cand ne bucuram de serviciile impecabile ale acestui hotel. Recomand cu incredere acest hotel pentru raportul pret/calitate. Vom mai reveni cu drag!
Recomand Travelplanner: Am colaborat foarte rapid si usor cu agenția de turism. Recomand serviciile lor!

Arata mai mult

8.9

Grand Hotel Bansko

Un hotel care isi merita cele 4 stele
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.1

Un hotel bun la un pret acceptabil .

+ Mancare buna,variata pt. toate gusturile/camere spatioase ,caldura suficienta /parcare gratuita. - Distanta mare pana la partie dar exista transport gratuit .
Recomand Travelplanner: Merg cu aceasta agentie de 6-7 ani si asta spune tot !

Arata mai mult

5.8

Hoți la drumul mare

Oribil. Mizerie....camere nașpa...indiferent ce tip de cameră plătești la agenție...chiar dacă e de lux...acolo primești cea mai mizerabilă cameră. Și ni s-au furat licruri din bagaje.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

8.8

O vacanta excelenta!

4.6

Dezamagitor!

Camera foarte intunecoasa! Economie maxima la becuri! Nu vedeai sa te razi, sa te pieptani, sa te machezi! La fel si holurile! Parca intrai in pestera! Cred ca e o modalitate tampa de a ascunde ca mobilerul este vechi, peretii scorojiti si mocheta prafuita! Robinetul de la lavoarul din baie era exagerat de mic! Daca doreai sa ajungi cu mainile sub jetul de apa, sigur iti raneai degetele! Draperiile si perdeaua subdimensionate! Acopereai ochiul de geam in stanga, se dezgolea in dreapta si invers!!! Transportul la partia de schi s-a facut gratis dar cu un autocar de muzeu, murdar, ruginit si plin de gauri, cu un orar imposibil, motiv pentru care circula ori gol, ori supra aglomerat! Apoi, ca un gest greu de inteles, la hotel oprea intotdeauna foarte aproape de auto parcate astfel incat scosul schiurilor din compartimentul bagaje era un chin! Sigur zgariai echipamentul, cel mai adesea iti murdareai hainele, se intampla sa lovesti masinile din parcare, cu certitudine te umpleai de nervi! Camera pentru echipament schi mica, inghesuita, dupa cozile interminabile de la partie mai faceai coada si la depozitat schiurile! Locuri de parcare putine cu plata (in fata hotelului) si fara asigurarea ca daca pleci cu masina mai gasesti loc la intoarcerere! Drept pentru care a trebuit sa aleg sa renunt la folosirea auto propriu, sa fiu sigur ca pastrez locul de parcare! Restul locurilor pentru masinile clientilor hotelului erau intro-o parcare nepietruita/neasfaltata, adica direct in noroi! La capitolul mancare am acordat doar nota 5 din motive sucuri si apa! La micul dejun sucurile disponibile erau sub orice critica, niste apa colorata, fara nicio legatura cu fructele la care faceau trimitere, otrava curata! La cina, din aparate disparea apa! Daca iti era sete, trebuia sa cumperi apa de la bar!!!

Arata mai mult

8.7

Recomand!

8.0

Feedback Grand Hotel Bansko

Un hotel fain, cu servicii buna, exceptie facand baile din camere unde toata apa se scurgea in camera, infiltandu se in mocheta de la intrare. Disconfortul din acest punct se vedere a fost major, miros neplacut si intregul hol de la intrarea in camera ud in permanenta :(.
Recomand Travelplanner:

Arata mai mult

9.0

Foarte ok locația și stațiunea

Condiții cazare forte bune având în vedere prețul. Acces la spa și piscină, mâncare ok și transport la pârtie asigurat pentru cine are nevoie.
Recomand Travelplanner: Foarte ok oferta

Arata mai mult

8.7

O vacanta superba

Conditii foarte bune, mâncare ok
Recomand Travelplanner: Agenție serioasă cu personal foarte amabil.

Arata mai mult

8.3

Vacanta reusita !

Este un hotel curat, cu personal profesional si amabil, conditii SPA excelente, camere spatioase, calduroase si curate. Program bun pentru mese si transfer la partie.
Recomand Travelplanner: Este o agentie cu care nu am mai colaborat pana acum, insa cu siguranta voi mai face asta in viitor datorita promptitudinii, seriozitatii si amabilitatii oferite.

Arata mai mult

3.7

ideal

Perfect

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Grand Hotel Bansko

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.