TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
3 stele

Pareri si impresii Hotel Royal Park Spa Bansko Ski Bulgaria. 2024

4 stele
Bansko, Ski Bulgaria - Vezi pe hartă

8.0
100%
8 impresii
8 impresii
Impresiile Travel Planner (8)
Amplasare
7.3
Camere
8.5
Mancare
7.5
Personal
8.2
Atmosfera
8.5
Facilitati
8
Calitate / pret
7.8
Impresii pe Hotel Royal Park Spa

8 impresii reale, verificate 100% - Hotel Royal Park Spa

Impresii pe Hotel Royal Park Spa

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
Bansko Ski Bulgaria
9.1

Week-end Bansko

Hotel amplasat la distanta de circa 2 km de gondola dar asigura transportul cu microbuzul. Camera tripla spatioasa, curata cu vedere spre statiune. Foarte cald - cca 28 grade, am stat cu caloriferele inchise. Restaurantul micut, cred ca este cotat cu 3 stele, mic dejun light, suficient. Parcarea gratis in incinta sau pe strada. Statiunea foarte frumoasa, aer boem, cota 1600 cu peisaje de vis. Pe langa telegondola au microbuze care asigura transportul contra cost 10 leva/persoana. Vom reveni cu drag.
Recomand Travelplanner: Colaboram de peste 10 ani, mare-munte Bulgaria si suntem foarte multumiti. Va recomandam prietenilor si colegilor de munca.

Arata mai mult

9.8

O vacanta frumoasa.

Hotelul este situat la circa 1 km de gondola, langa hotelul St. Ivan Rilski, asigura transport pana la statia de gondola, camera curata, spatioasa, calduroasa, baia foarte spatioasa, se facea curatenie zilnic, prosoape inlocuite la 2 zile. Personalul mereu la dispozitie, zambitori, nimic de reprosat. Servicii spa foarte bune chiar daca piscina interioara este mai mica in comparatie cu a altor hoteluri pe unde am fost. Mancarea nu a fost foarte diversificata, dar foarte gustoasa, deserturile pregatite la bucataria hotelului delicioase.
Recomand Travelplanner: Felicitari echipei Travel Planner pentru serviciile oferite.

Arata mai mult

8.6

Ski Bansko

Un hotel corect prin raport pret/calitate. Camerele duble sunt cel mai mare plus al hotelului, fiind foarte mari, curate, si cu bai spatioase. Facilitatile spa sunt medii, micul dejun este ok, iar lounge-ul nu foarte mare. Un minus ar fi ca nu au parcare proprie, dar se gasesc locuri prin imprejurimi.
Recomand Travelplanner: Pretul oferit de agentie a fost unul corect. Comunicarea a fost usoara si rapida. Serviciile de rezervare si contractare online au fost excelente.

Arata mai mult

6.2

Vacanța Bansko

Camere curate,caldura,piscina si restaurantul unde se servea masa foarte mici in comparație cu câte camere ave resortul, fara parcare in rest acceptabil
Recomand Travelplanner: Prommtitudine

Arata mai mult

8.5

Vacanta reusita

Acceptabil
Recomand Travelplanner: Corecti ca intotdeauna.

Arata mai mult

8.4

O vacanță reușită

Am fost mulțumiți de condițiile de cazare, nu avem nimic de reproșat, este al doilea an când mergem la același hotel.
Recomand Travelplanner: Promptitudine și seriozitate

Arata mai mult

6.9

O vacanta reusita!

Hotelul este amplasat intr-o zona mai retrasa, cu o priveliste deosebita spre munti. Noi am fost mulțumiți de acest hotel, inclusiv de cazare, personal si masa. Nu avem nimic de reprosat celor de la hotel. Am mai merge si altadata cu mare drag.
Recomand Travelplanner: A fost prima data când am apelat la această agenție, aveam ceva dubii la început, dar acum am apela oricand la ea. Recomand!

Arata mai mult

9.3

Merita raport pret calitate

Hotelul e in ordine. Promlema ca are un singur lift de patru persoane unde incap de fapt trei.
Recomand Travelplanner: Foarte promti!!

Arata mai mult

loading
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Royal Park Spa

Care este impresia generala despre hotelul ?

Turistii Travel Planner a recomanda hotelul in proportie de si au acordat nota . Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.